header to adsAnna i London

Anna Wintour först på plats hos Mario Schwab


Enligt "The cut" är det första gången sedan 2007 som Anna Wintour förärar London Fashion Week med sin närvaro. Tydligen gillar hon att vara först på plats på visningarna då bild efter bild visar en ensam Anna på front row. Målet med Annas Londonvistelse är tydligen att scouta nya talanger. Det ska bli intressant att se vad hon kan fiska upp för något "nytt" - Louise Goldin (okej, jag ska sluta - snart).

Kommentarer
Postat av: emma

Jag tycker att det ser ut att vara väldigt hårt för rumpan att sitta där! Särskilt om man är först på plats och uppenbarligen får vänta ett tag - har Anna med en liten dyna kanske? (Och i så fall: Av vilket märke?)

2009-09-22 @ 10:04:58
Postat av: Mimo (fashion stylist i Paris)

Så liten hon ser ut när hon sitter där..

Postat av: h

vill bara säga att du var super snygg på Chanel premiären!

2009-09-22 @ 13:22:20
URL: http://halshammar.se
Postat av: Elle

Haha, du var ju grym i TV4 med din Chanel-tolkning! Ebba också, ni visade ju verkligen moderna, estetiska och kreativa tolkningar, i jämförelse med Cay Bonds ganska tråkiga och rent ut sagt dammiga version. Hennes syrliga kommentarer och 'tillrättavisningar' var ju skrattretande löjliga ibland. Visst har man väl meningsskiljaktigheter, vilka ofta kan leda till en intressant diskussion, men i detta fallet verkade hon ju mest ute efter att sätta er två (och resten av beundrare) på plats. Det lyckades ju hon INTE med. You rule! Tack, och rock on!

2009-09-22 @ 13:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links