header to ads



What's hot and what's not - Fashion decade

26631-78
Upp: 40-talet = dramatiskt, kvinnligt, skräddat,  elegant
Mitt: 60-tal= coolt, vackert, svart och vitt
Ner: 80-tal= billigt, smaklöst, färggrant, massproducerat

Stilstudie - Cate Blanchett

En person som alltid imponerar är Cate Blanchett. Enligt mig är hon den perfekta modeförebilden för alla över 30 (och även folk under 30). Hon klär sig modernt, nytänkande och coolt utan att desperat försöka se ut som en 20 åring. Hon har en sofistikerad stil som passar hennes ålder men som för den sakens skull verkligen inte ser tråkig eller fantasilös ut släng lite äkta hollywood-glamour på det så har man Cate Blanchett in a box. Att lyckas balansera på den supertunna tråden är verkligen imponerande.

Dagens outfit

26631-78

Oversize tröja i angora/cashmere: Filippa K
Jeans: Cheap Monday
Väska i josef frank manhattantyg: Svenskt tenn
Skärp: Köpt i London
Boots med pälskant: Marietti

Hot hot hot - shoes

26631-79

Ok, Jag vill ha alla! Höga klackar, men sånt får man leva med. Samtliga skor är från sko-gurun Christian Louboutin (jag vet att jag satte skon till vänster i mitten på "what's hot" häromdagen men jag är redo att ta tillbaka det och sätta den på en topp-placering, shoes like this "never goes out of fashion")

Stilstudie - Jade Jagger

Jade Jagger är en av Londons coolaste tjejer vilket inte är så konstigt med en vänskapskrets som inkluderar Kate Moss och Stella McCartney. Jade har ett förflutet som modell och det är troligtvis därifrån hon fått sin känsla för fashion. Jade som är en partydrottning att räkna med är inte rädd för att ta ut svängarna när det gäller kläder. Hon är alltid först med det senaste och gör sällan några modeblunders. Så vill ni ha inspiration i massor titta på Jade för coolare katt är svårt att hitta.


Stilstudie - Jessica Alba

Att Jessica Alba är "hot as hell" vet de flesta men hon är inte fullt lika ofta omtalad för hennes säkra stilkänsla. Med en kropp värdig en gud och kläder skapade av de bästa finns det få som kan överglänsa Jessica röda mattan. För mig är hon redan en skönhet att räkna med och snart har nog fler fått upp ögonen för Jessicas felfria uppenbarelse.


Test - Sex & the city

Hittade roligt test hos living for fashion. Tur att man blev Carrie annars hade jag väl deppat hela dagen...


26631-77

You're most like Carrie

Your style is whimsical, indivdual and always changing, reflecting your passionate, expressive outlook on life. You crave the thrill of roller-coaster relationships, and though you may have a lot of romantic ups and downs, you're a rock-solid confidante whom friends run to with their most intimate problems. Be just as good a friend to yourself the next time Mr Wrong pulls a fast one, and it won't hurt half as much.
Your ultimate date: Sexy old boyfriend plus trendy new restaurant, wearing a vintage dress and killer heels.
Your signature style: Eclectic glamazon. You've got the style savvy to make practically any garment look fashionable.
Your fave movie: The Way We Were.
Your typical work-out: Running to the dry cleaner in stilettos.
Your dating persona: Romantic drama queen.
Your idea of foreplay: Pashing session in an elevator/restaurant/hallway.
Your best love match: Tall, dark, handsome - who doesn't have the word "commitment" in his vocab but always looks effortlessly cool.

Dagens outfit

26631-76

Fotad sittande på min arbetsplats....
Vit långärmad T-shirt: Petit Bateau
Vit väst med spets: Marlene Birger
Kjol: H&M
Halsband med hajtand (älskar det fortfarande): Köpt i Spanien
Armband: 3 magasin (Ystad)
Svarta strumpyxor
Mockastövlar med pälskant

Stilstudie - Sarah Jessica Parker

Stilikonernas stilikon, Sarah Jessica Parker, går inte att ignorera när det kommer till vem som är stilbildande inom showbiz, hennes smak, stil och känsla är oöverträfflig. Hennes rollkaraktär i Sex & the city, Carrie Bradshaw, gjorde enbart genom sina outfits serien sevärd men SJP är inte sämre än hennes rollkaraktär. Ständigt utvecklar hon sin stil och hon är alltid först med nästa it-plagg trots detta lyckas hon alltid att se otroligt välklädd och sofistikerad ut. Med en garderob som skulle göra alla fashionistas i världen avundsjuka och en underbar man och en gudomlig son lever hon ett liv i New York som vi bara vågar drömma om.

Stilstudie - Laura Bailey

Laura Bailey är för oss i Sverige relativt okänd. Hon är dock en av Englands främsta "it-girls" med en CV som inkluderar både jobb som supermodell och skådespelerska. I brittiska Instyle och Elle ser man ofta bilder Laura Baileys premiär-outfits och i england är hon garanterat en stilikon att räkna med. En bättre English rose får man ju leta efter.


Stilstudie - Alexis Bledel

Troligtvis är det fler än jag som fallit för Alexis Bledels charm i Gilmore girls. Hon har även visat sig ha en otrolig känsla för stil.röda mattan ser hon alltid lika söt, vacker och elegant ut. Att hon dessutom har ett ansikte som den sötaste docka gör inte saken sämre. Det man dock kanske kunde önska är att hon skulle våga tuffa till sin stil lite annars riskerar hon nog att räknas bort som tråkig vilket vore synd då hon har stort potential att ta världen med storm.

Stilstudie - Brittany Murphy

Hon har ojämn skådespelarkarriär med filmer inom de flesta olika genrer. Hennes klädstil är även den minst sagt varierande. Från mindre lyckade kreationer som är lite för vågade och trashy till klassiskt och elegant. Hon har dock utvecklat sin stil mer och mer och idag gör hon sällan några större snedsteg (usch). Ibland lyckas hon verkligen hitta en stil som passar hennes charmiga utseende. Så Brittany kan säkert bli en person att räkna med i stilsammanhang om hon håller samma nivå som på senare tid.

Candles

26631-77

Blev inspirererad av
cashmere att skriva lite om doftljus. Finns det något mysigare än att såhär års tända lite ljus?

Diptyque: En personlig favorit (Även Carrie Bradshaws val av ljus. I Sex & the city har Carrie ofta ett Diptyqueljus i doften Baies (bär) tänt). Min favoritdoft är Miel (honung). Diptyque använder bara naturliga eteriska oljor och inga artificiella ämnen vilket gör att ljusen inte osar och att de ger en underbar naturlig doft.

Durance: Ett bra "budgetalternativ" (ca. 140 kr) till Diptyque (ca 400 kr). Använder även de bara naturliga ämnen och ljusen är helt handgjorda. Finns i många olika dofter. Om man vill ha ett kvalitetsljus utan att bli ruinerad rekommenderar jag Durance starkt!

Voluspa:  Brinner i 85 timmar och är av högsta kvalitet. En uppsjö av olika doftkollektioner att välja bland. Vill man ha en lyxig känsla bör man välja ett ljus från Voluspa. Doftar mycket.

Tocca: Har aldrig provat personligen men är mycket nyfiken på detta kvalitetsljus. Fin etikett och behållare. Kostar i mesta laget, men det kan det vara värt.

Clean: Mest känt för sina parfymer men jag är otroligt sugen på att prova deras doftljus som jag tror kan vara en hit. Inte ett av de dyraste ljusen men det vore ju synd att säga att de är billiga...

Stilstudie - Kate Bosworth

Sockersöta Kate Bosworth är en av Hollywoods nya unga skådespelerskor, för vissa kanske hon är mer känd för att vara Orlando Blooms flickvän. Personligen tror jag att den unga skådespelerskan går en ljus framtid till mötes. Kate ser alltid fräsch och cool ut med ett leende på läpparna och outfits värdiga en ung stjärna. Jag satsar mina kort på att Orlando Bloom snart kommer vara känd för att vara Kate Bosworth pojkvän och inte tvärtom.

Bye!

Back in business!

Så var man tillbaka på svensk mark (tack och lov), trött som 17! Stressade runt som en galning igår så tyvärr hann jag inte handla mer tax-free. Skulle verkligen behövt det då jag kom på att ett nytt puder skulle sitta fint. Visserligen avänder jag inte puder så ofta men det är ändå obligatoriskt i sminkboxen.

Vad blev det för taxfree-shopping?

Ok, nu var man i Deutschland. Äcklig mat och svettiga gubbar i massor annars bara bra... Till intressantare saker....

Hade god tid i taxfree-shoppen men fick lite beslutsangest! Handlade till sist iallafall:

Dior show (fick alla "varningar" för sent): Har bara hunnit testa imorse och so far maste jag säga att jag gillar den. Inga klumpar och inte smulig och kletig. Bra konsistens! Far aterkomma med djupare reflektioner senare!

Biotherm sense foundation: Inte provat annat än lite pa handen i shoppen. Tror att den kan bli bra, gillar starkt att det är sunscreen 15 i den...

Hittade inte min favvo eight hour förpackning med stick och liten tub sa det blev ingen eight hour. Har dock sa jag klarar mig ett tag framöver... Itne heller nagon Biotherm bodülotion, hittade inte den sorten jag var ute efter. Vet dock att det stundar en hemresa med mellanlandning i Amsterdam sa hoppet är inte ute att fa lite mer shoppat...  Nagra tips

Auf wiedersehen (ellar vad det nu heter?!?!)!

Taxfree-shopping

Idag bär det av till Tyskland i jobb (som jag skrev tidigare idag). Ska dra iväg lite tidigare för att hinna med lite taxfree-shopping (jag vet att det inte är taxfree när man flyger inom EU, men man kan ju alltid låtsas).
Det jag planerar att köpa är:

1.
Dior Show - ok, efter så mycket snack om en mascara måste jag kolla vad grejen är.

2. Foundation från Biotherm - har inte hört så mycket om den, men jag gillar Biotherm så jag tänkte att jag skulle prova efter en lång tids användande av MACS foundation.

3. Elisabeth Arden, Eight hour cream - måste alltid inhandlas när man flyger då man endast kan få tag på de små behändiga tuberna på taxfree (man brukar då även få ett eight hour stift på köpet som jag älskar).

4. Anti-drying body milk, Biotherm - Underbar lotion som är i dyraste laget så det känns lite bättre om man köper den ett par kronor billigare (vet inte om det är billigare men det känns alltid bättre att handla dyra saker när man är på en flygplats av någon konstig anledning).

What's hot and what's not - Nagellacksmärken


26631-76

Ok, kanske lite töntigt att lista nagellacksmärken men allt är värt att utvärderas...

Upp: Essie - stjärnornas favoritnagellack, snart i allas badrumsskåp!
Mitten: OPI, nagellacket nr 1 men Essie är hack i häl.
Ner: Jag vet inte vad ni tycker men jag är iallafall trött på nagellack som torkar lika fort som de börjar flagna (på 5 sek).

Stilstudie - Scarlett Johansson

En av Hollywoods senaste stjärnskott är Scarlett Johansson som slog igenom stort i Sofia Coppolas coola film "Lost in translation". Scarlett har en stil som passar en ung Hollywoodstjärna. Hon pendlar mellan "casual chic" och Hollywood glamour i samma anda som klassiska ikoner likt Marilyn Monroe. Trots Scarletts unga år ger hon genom sin stil ett sofistikerat och intellektuellt intryck.

Top 5 Modebloggar

1. Sigrid
Med söt stil och charmiga inlägg vinner hon allas hjärtan!

2. Living for fashion
Skön stil och roliga bilder gör denna blogg till en vinnare!

3. Cashmere
Får en placering i toppen för hennes snygga stil. Stort minus för dålig bloggfrekvens.

4. miumiu 
Stort potential tätare uppdatering är dock att önska!

5. Sofiesfashiondagar
Håller koll på designers och kollektioner. Bra känsla för smak och stil!

Stilstudie - Selma Blair

En av Hollywoods lite udda fåglar är Selma Blair. Selma Blair blev känd efter att ha spelat i filmen "En djävulsk romans". Selmas kläder är oftast omnämnda i modesammanhang då hon inte är rädd för att prova nya stilar. Selmas stil är enligt mig lite ojämn, ibland lyckas hon med riktigt snygga outfits men ibland kan hon ta vissa snedsteg, oftast lyckas hon dock riktigt bra. Hon ska ha cred för att hon vågar köra sin egna stil och inte bara följer strömmen...

What's hot and what's not - shoes shoes shoes...

26631-76
Upp: Marc Jacobs visar superfina flats med spetsig tå. Naturligtvis kommer alla att följa efter...
Mitten: De är hur söta och bekväma som helst, men nu är de på var mans fot...
Ner: Tantigt, tantigt, tantigt...

Stilstudie - Anna Wintour

Modemaffians kanske högsta höns, Anna Wintour chefredaktör för amerikanska Vogue, har en stil som tål att granskas.  Anna Wintour har en känsla för elegans och flärd som ingen annan med kläder av de exklusivaste materialen; päls, cashmere och siden. Det man möjligtvis kan anmärka på är den något bristande lekfullheten i valet av outfits. Men är man modevärldens isdrottning så är man....

What's hot and what's not - accessories

26631-72
Upp: Hårband i alla dess former kommer stort!
Mitten: Visst är det underbart, men kommer man att tröttna snart?!?!
Ner: Nej, hoopsen är inte "ghetto-fabulous"

Stilstudie - Chloe Sevigny

Chloe Sevigny är känd för sin coola och ibland lite galna stil. Hon varierar sin stil genom att ena dagen klä sig i klassiskt enkla plagg till att nästa dag exprimentera vilt med olika stilar och genrer. Med hennes personliga och speciella utseende blir alla outfits unika.

Stilstudie - Maggie Gyllenhaal

En person som ofta nämns i modesammanhang är Maggie Gyllenhaal. Maggie är en av få Hollywoodtjärnor som valt bort de stora Hollywoodproduktionerna framför smalare filmer som Cecil B. DeMented och Donnie Darko (där hon spelar med sin bror Jake Gyllenhaal).  Maggie är välkänd för hennes personliga och intressanta stil och många är de som försökt efterlikna hennes kvinnliga och sofistikerade look.

Stilstudie -The Olsen Twins!

Ok! Jag tycker att Mary-Kate och Ashley är grymt coola båda två. De kan tricket att ha samma sköna stil både till fest och till vardags. Ibland kan det dock se ut som om Mary-Kate har tagit en lina kola för mycket... De har inte alltid varit såna modegurus, men det kanske man själv inte heller var när man var bara barnet.

Väskan

26631-28

Jag vet att jag visat min väska 511 ggr men 
Hilda efterfrågade en bild så jag la upp den igen (sista gången - I promise!)

"Runar inget för Mischa"

Nej, Runar och Mischa är INTE tillsammans, om någon nu trodde det!

"På agenturen Full Pictures i New York skrattar Mischas taleskvinna gott när Aftonbladet mejlar en länk på Runar och på telefon sedan frågar om uppgifterna i den svenska tidningen stämmer.
 – Nehej, du. Det kan jag garantera att de inte gör."

Aftonbladet

Bree Van de Kamp

Jaha, tydligen var man Bree Van de Kamp. Stämmer inte för 5 öre men jag vet inte om någon annan desperate-karaktär är mer träffande. Om jag fick välja skulle jag nog vilja vara Gaby Solis.

Vem av de desperata hemmafruarna vill du helst vara?

What's hot and what's not - Hollywood stars!

26631-73

Upp: Såå bra och blir bara bättre och bättre för varje film!
Mitten: Hon har allt en Hollywoodstjärna bör ha, men räcker det?
Ner: Ser hon inte lite ut som en man?


What's hot and what's not

26631-73
Upp: På väg att bli väldigt "hot"
Mitten: Är hypat just nu, men kan det fortsätta ha samma höga status?
Ner: Glöm!

My favorite things...

Bil: Audi A3
Väska: Mulberry Jacquetta
Skor: Bruna Marc Jacobs pumps
Boots: Bruna läderboots från London
Jacka: Kort svart pälsjacka
Kappa: Svart ullkappa från Bruuns Bazaar
Jeans: Acne hex
Klänning: Grön flortunn Flippa K
Kjol: Knälång vid kjol med broderade blommor - French Connection
Överdel: Svart kofta från Filippa K (sååå användbar)
Accessoar: Just nu mitt flätade skärp från London (annars min svarta paschminasjal)
Smycke: Guldkedja med mammas födelsering + konfirmationsberlock i pärlemor på.
Parfym: Burberry Brit (just nu)
Hårprodukt: Bumble & Bumble thickening shampoo and conditioner
Ansiktsvård: Dermalogicas - Skin Smoothing creme
Lotion: Nutrifit Loreal
Smink: Rouge från MAC
Duschcreme: Nivea Aloe vera dusch
Peeling: Biosenses body - softening exfoliator - Biotherm
Nagellack: Mavalla Mexico Nr 30
Tandkräm: Colgate total controll

What women wants

26631-69

Jag tror att många män/pojkvänner/familjemedlemmar skulle lyckas bra med julklapparna om de fick tag på denna lista. Jag skulle iallafall bli glad om jag fick något av detta i min socka....

Hot hot hot

26631-67

Nitar och öljetter är det som gäller!


My Stella...

Ok, nu kommer en efterfrågad rapport om hur det gick med mina Stellakläder som var en storlek för stora...

Tulpankjolen var en 38 och satt helt ok (hade kunnat ha 36 men 38 duger gott).

Wrap-klänningen satt även den helt ok. Hade jag fått välja vilken storlek jag ville så hade det nog blivit en 38:a men wrap har ju den positiva egenskapen att kunna anpassas lite efter hur stor man vill ha den så den är en keeper (bild kommer).

Sen var det den gröna chiffon dressen, här gick det inte att låtsas att jag var en storlek 40 utan jag måste dessvärre lämna tillbaka den (om ingen här vill  köpa den för samma pris som i affären + ev frakt).

Allt som allt är jag faktiskt nöjd med mina Stella plagg (även om jag iallafall hade velat prova wrapen i storlek 38).

Bye!

What's hot and what's not - Plagg

26631-66

Upp: På väg att bli väldigt "hot"
Mitten: Är hypat just nu, men kan det fortsätta ha samma höga status?
Ner: Glöm!

Jippiiee

Världens bästa var på H&M idag på Hamngatan för att jag inte kunde gå själv. Otroligt nog så snappade han upp den blå wrap-klänningen som jag tjatat om och den ljusgröna chiffon klänningen, visserligen i storlek 40 så det finns visserligen en överhängande risk att de är för stora då alla tjatar om att de är så stora i storlekarna och normalt är jag en 38. Men hoppet är det sista som överger människan. Just det, han fick även tag på en tulip skirt i 38 så den sitter förhoppningsvis som ett smäck!

Håll tummarna för min skull!


Lika som bär - väskor

26631-6726631-66
Den högra väskan från
Rizzo har det bloggats en del om, vilket man kan förstå då den är så fin. Jag kände dock direkt att jag sett något liknande förut och kom sen på var. Goldenbleu, som jag bloggat om tidigare, har en snarlik modell. Rizzo brukar ju ha en vana/ovana att inspireras av andra väskor och denna gången har de verkligen lyckats.

Stella på Ebay

Stella for H&M har redan börjat säljas på Ebay.
Det är en sjuk värld vi lever i - and I love it!

STELLA HYSTERI

Aftonbladet


Första Stella rapporten

Hysteriskt! Allt hade försvunnit på 10 min, Inte helt otippat. Tyvärr så fick min vän bara tag på 1 klänning som hon tänkte behålla själv (snyft!). hon hittade däremot en tulip-kjol till mig som jag också ville ha så det var ju alltid något. Min vän tyckte att många av kläderna gjorde sig bättre live än på bild. ÅÅÅhhhhh, nu är jag så ledsen att jag inte kunde få den blå wrapklänningen!!! Om någon köpt den och inte vill ha den så köper jag den till ett bra pris!!!


Personal shopper

Idag är det som sagt var dags för STELLA! Då jag har ett jobb att sköta så kan jag tyvärr inte gå (visserligen skönt att slippa massakeras!) så jag har fått skicka ut en personal shopper i mitt ställe. Ja, det kanske itne är så avancerat som det låter, det är min kompis som skulle hålla ögonen öppna åt mig. Kläderna har ju analyserats och begrundats men när jag väl skulle pressa fram vad det var jag ville att hon skulle snappa upp åt mig så klämde jag ur mig den blå wrap-klänningen... Ja ja, det blir bättre än ingenting, den är ju inte så "storlekskänslig" så man måste prova och hålla på (som t ex byxorna).

Ser fram emot bloggeftermiddagen när alla ska stoltsera med sina köp!

Dagens outfit

26631-65

Småblommig blus: Whyred
Kortärmad tunnstickad tröja: Bruns Bazaar
Jeanskjol: H&M
Skärp: InWear
Väska: Mulberry
Boots med pälskant: Marietti

Hogan bag

26631-63
Den här vill vill vill jag ha. Ett bra alternativ till min större Mulberry. Väskor gör mig galen, jag vill ha hur många som helst. För bara någon vecka skulle jag köpa en
Goldebleu men den jag spanat in fanns inte kvar så då blir den här ett bra alternativ (lite dyrare visserligen, men det är ju snart jul...)

Dagens outfit

26631-60
Det var ett tag sen sist men nu är dagens outfit tillbaka...

Mörkgrön V-ringad Oversizetröja i Mohair/angora: Filippa K
Svart undertröja: H&M
Mörka Jeans: Acne
Flätat skärp: Köpt i London
Väska: Mulberry
Bruna läderboots: Köpta i London

Vintage på nätet

Ok, det är knappt att jag vill tillkännage denna pärla men det är klart att vi fellow fashionistas ska ge varandra tips även om det är små skatter som man helst vill behålla för sig själv.

Denna danska website säljer vintagekläder (snygga sådana) på webben och de fraktar till Sverige.

What's hot and what's not - Smycken

26631-59


What's hot and what's not - Kläder

26631-58


Sminkfrågor

26631-56
Här är ett urval av mina favoritprodukter!

Frågor som jag hittat hos massor av bloggare:
När började du sminka dig? Smygande i 6:an
Vilken var din första riktiga sminkprodukt? Mascara, märke kommer jag inte ihåg, kan ha varit en clinique mascara som jag fått av mamma.
Och din första parfym? Oilily
Vad var din största skönhetsmiss som tonåring? Målade för mörka ögonbryn, för mörk foundation och för stark eyeliner. För mycekt helt enkelt...
Beskriv din sminkstil idag: Till vardags - Väldigt "light" foundation från Mac, concealer från YSL Touche Eclat, Rouge från Mac, Mascara varierande märken, Eight hour eller lipgloss från Dior.
Dina favoritsminkmärken: Jag har mycket från Mac men jag vet inte om det är någon direkt favorit, det har mer eller mindre bara blivit så.
Hur lång tid tar det för dig att sminka dig till vardags? Max 6 min.
Du ska ut på stan och får bara välja två produkter att sminka dig med. Vilka blir det? Rouge och mascara
Vilken skönhetsprodukt köpte du senast? Ny Concealer från YSL Touche Eclat
Den dyraste produkten du någonsin köpt: Ingen aning...
Ditt bästa budgettips: Vaselin
Ditt sämsta sminkköp: Allt från H&M
Och den bästa produkten som finns: Dermalogicas Skin smoothing cream
När var senaste gången du vaknade på morgonen med sminket kvar? Tar alltid bort sminket och har alltid gjort.
Hur många läpprodukter (läppstift/läppglans) äger du, på ett ungefär? Hur många som helst... Men använder bara ett fåtal
Din önskeprodukt: Skulle vilja prova La mers - Creme de la Mer...

What's hot and what's not - Stilikoner

26631-55

Upp: På väg att bli väldigt "hot"
Mitten: Är hypat just nu, men kan det fortsätta ha samma höga status?
Ner: Glöm!

Galen helg

Oj oj oj, jag har verkligen inte hunnit blogga något överhuvudtaget de tre senaste dagarna - tråkigt! Det har varit fullt upp med middagar, utgång, bowling, köksrenovering, IKEA besök med mycket mycket mer... Jag hoppas att jag har tid att göra i allafall en What's hot and what's not under dagen. See you later!

What's hot and what's not - Lipgloss

26631-54

Var tvungen att göra en till idag....

Upp: På väg att bli väldigt "hot"
Mitten: Är stort just nu, men kan det fortsätta ha samma höga status?
Ner: Glöm!

Kvällens planer

Ikväll ska jag träffa lite kompisar på stan. Först blir det middag, vi har inte riktigt bestämt vart vi ska gå så tips (runt stureplan) mottages tacksamt, sen blir det nog riche som vanligt. Tur att det är sovmorgon imorgon (ledig, jippie)! Vilket i och för sig innebär att jag sak passa på att träna och göra 1000 ärenden (systembolaget, köpa kakel till köket som ska renoveras nästa vecka, kolla efter en bra väska som jag kan ha när jag reser i jobbet, städa mm).

What's hot and what's not - Boots

26631-53


What's hot and what's not - Perfume

26631-54
Upp: På väg att bli väldigt "hot"
Mitten: Är stort just nu, men kan det fortsätta ha samma höga status?
Ner: Glöm!


Dagens outfit

26631-54
Idag blev det:
Kort cremefärgad sidenkavaj: Filippa K
Svart linne med "flätade" axelband och urringning: H&M
Flätat skärp i flera färger: Oasis
Jeans: Acne
Halsband med "hajtand": Köpt i spanien
Väska: Mulberry
Bruna läderboots: Londonköp

What's hot and what's not - Hair

26631-53


What's hot and what's not - Nails

26631-50


Dagens outfit

26631-49
Dålig bild som vanligt!
Småblommig klänning: H&M
Svart linne: MQ
Svart kofta: Filippa K
Skärp: köpt i London
Väska: Mulberry
Bruna läderboots: köpta i London
Halsband: vintage amulett

What's hot and what's not - Bags

26631-48
Upp: På väg att bli väldigt "hot"
Mitten: Är stort just nu, men kan det fortsätta ha samma höga status?
Ner: Glöm!

What's hot and what's not

26631-55

Upp: På väg att bli väldigt "hot"
Mitten: Är otroligt hypat just nu, men kan det fortsätta ha samma höga status?
Ner: Glöm!

Dagens outfit

26631-46
Svart V-ringad tröja med knytband: H&M
Svart Linne: Benetton
Kjol med broderade blommor: French Connection
Svarta strumpbyxor
Svarta stövlar: Bruuns bazaar
Halsband: Vintage amulett