header to adsTavi - toppen eller tossigt?

Tavi - Style Rookie


Igår intervjuade Expressen mig angående det "senaste" (enligt Expressen iallafall) bloggfenomenet - Tavi. Kvällsposten har lagt upp det på webben. Läs om ni vill!
Läs mer

Kommentarer
Postat av: matilda

oj det har jag helt missat men shisse vad cool hon är! haha.

Postat av: Rävjägarn

Men är hon "på riktigt" eller ligger någon bakom henne, någon äldre? Jag kan inte låta bli att bli en smula misstänksam. Precis som man skapade girl-groups på 60-talet och pojkband i början av 90-talet, är det kanske modebloggare som är tidens melodi.

2009-10-07 @ 19:10:50
URL: http://www.ravjagarn.se
Postat av: Sofi

Jag tycker Tavi är cool, har följt henne till och från sen du länkade härfrån första gången, och det är väl nästan ett par år sen nu?

2009-10-07 @ 19:46:26
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Hanna

tänkte säga det, vem var det som länkade till henne för ett par år sen?... har för mig att jag hittade henne genom ngn svensk blogg..

2009-10-07 @ 23:04:23
Postat av: shirins

jag läser inte hennes blogg. tycker inte att bloggar är något för småbarn...

2009-10-07 @ 23:34:38
URL: http://shirins.wordpress.com
Postat av: Lena

Hon är sjukt cool, jag hittade till hennes blogg när jag såg hennes videoblogg om att det är en skyldighet att rösta och varför Obama borde vinna. Helt fantastisk!

2009-10-08 @ 22:21:57
URL: http://ihatemyteacher.blogspot.com
Postat av: Anna M&V

Jag var också misstänksam i början men när man läser och ser hennes små filmsnuttar så är det ju tydligt att hon är på riktigt och sig själv. Helt enkelt ett litet modegeni. Man ha ju en tendens att snöa in på saker i den åldern, ch bli väldigt påläst. Det som gör tav så speciell är ju att det är mode och inte dinaosarier eller fiskar som hon har riktat in sig på. Och med internet är ju hela världens mode tillgängligt till och med för en 13-åring så det går ju verkligen att läsa på. Hon verkar i och för sig extremt insatt i det mesta som rör kultur och populärkultur också. Jag tycker hon är cool, inte bara för att hon är 1 utan för att hon verkligen har en egen och fin stil och vet vad hon pratar om som vilken modejournalist som helst, med fördelen att hon har ett barns öppenhet.

2009-10-09 @ 16:05:21
URL: http://www.mintandvintage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links