header to adsStackars Estrella!

Bild: The cut


Ingen visning vart så sågad som Emanuel Ungaros under modeveckorna. Modecrowden har inte mycket till övers för Lindsay Lohan i rollen som modekreatör. Man kan ju bara föreställa sig hur Estrella Archs, chefsdesigner, känner inför att behöva jobba med den totalt nedgångna skandaldrottningen. Hon såg åtminstone inte vidare glad ut när hon vandrade catwalken ner hand i hand med den levande katastrofen, iallafall inte om man jämför med det betydligt gladare intryck som hon gav efter sin egen visning.

Kommentarer
Postat av: annika

Varför skall modebranchen (läs investerarna) envisas med dessa 'kändissamarbeten'. Det är av en anledning som designutbildningarna är svåra, långa och platserna är åtråvärda. Konkurrensen är stenhård bland alla verkliga talanger. Det räcker inte med att vara klädintresserad för att kunna designa, det krävs betydligt mer än så.

Fast det misslyckade samarbetet med Lindsey Lohan kanske får modehusen att i fortsättningen tänka till innan de får för sig att samarbeta med en kändis. Det vore i alla fall enligt min mening bara bra.

2009-10-12 @ 16:25:23
Postat av: lisa

Stackars Lindsay säger jag. Hon mår ju inte bra. Hon skulle behöva en time-out från hela kändisvärlden och fokusera om lite. Och nej, jag tycker inte synd om de som valt att samarbeta med henne, de vet nog vad de gör. Krya på dig LiLo, det är du värd.

2009-10-13 @ 05:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links