header to adsKöp världens bästa Acneskor


Jag får väldigt ofta frågor kring mina gamla Acneskor som jag
köpte för 2,5 år sedan. Folk vill veta vad modellen heter, om de finns att köpa, hur länge sedan det var jag köpte dem, om de producerats i nyutgåva, om de finns på Acne Archive eller om jag kanske kan tänka mig att sälja mina (glöm det, he he).
Jag råkade av en slump se att ett par är till salu på Tradera i storlek 39/40. Skynda fynda världens bästa och snyggast sko. Jag har älskat mina gränslöst i 2,5 år och aldrig har ett par av mina skor fått gå så långt (och till råga på allt hållit sig så snygga). Jag skulle gissa ett par varv kring jorden vid det här laget. Jag grämer mig för den dagen då de ska dö.

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh Karolina, jag önskar att du INTE hade tipsat om dem, jag sitter och vaktar den auktionen och nu kommer priset att stiga som attan... Ah well, man kan inte ha flyt jämt. =)

Ha en toppenfest!

Postat av: Mimo (fashion stylist i Paris)

De är så fruktansvärt fina!

2009-10-17 @ 13:33:04
URL: http://mimostyle.webblogg.se/
Postat av: Frida

Åh! Men kan man gå i dem? Dvs om man är usel på att ta sig fram på klackar i vanliga fall?

2009-10-17 @ 15:05:09
Postat av: Hanna

Snygga! Kika gärna in hos mig och var med i min tävling som just nu pågår! http://haneys.blogg.se

2009-10-17 @ 20:48:05
URL: http://haneys.blogg.se/
Postat av: Sara

Karolina. Jag har aldrig någonsin kommenterat i en blogg förut. Men, jag älskar din blogg. Jag älskar att du inte kör samma stil som resten av modesverige (dvs Alexander Wang.. typ). Det finns tre bloggar jag inspireras otroligt mycket av; Jak and Jil, Caroline Blomst och din. Så, tack!

2009-10-17 @ 22:35:25
Postat av: Linda/SÖTSUR

Älskar när man har sådana saker. De blir ungefär som husdjur, kul och underbart när man har dem, men hemskt när de dör;)

2009-10-18 @ 08:11:09
URL: http://fotobloggen.blogs.se
Postat av: Caroline

Hej, jag är ny i bloggvärlden och gillar din blogg och jag tror att det är för att den skiljer sig lite från många andra men det beror nog lite på ålder också.Själv är jag 32 och har precis startat en blogg om mode, just för att jag tyckte att det fanns så få inspirerade mig. Jag gillar lite mer exklusivt mode och jag hoppas att många, även du, kan inspireras hos mig, som de gör hos dig :)Ha en jättebra söndag!http://stylestory.blogg.se/

2009-10-18 @ 14:52:49
URL: http://stylestory.blogg.se/
Postat av: real chanel necklace

Your doing a great job, just keep providing us such resources often.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links