header to adsSå (icke) glamourösa är glamjobbenE24 har i samarbete med Passion för Business greppat ämnet glamourjobb. Hur glassigt ät det egentligen att jobba med mode eller att skriva en blogg. Varför kan jobb som skådespelerska anses vara glammigt när en normal skådespelarlön ligger runt 20 000 kr?
Läs!

Läs även hur man kan använda bloggen till att nå sina framtida karriärmål och vilka som faktiskt har lyckats med det konststycket. Läs om det och annat bloggrelaterat på e24.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Tack för länkarna! Intressant läsning, spec. detta har jag själv undrat över... ' Om det finns ett ”svenskt modeunder” varför krymper modeveckorna istället för att växa? 'Btw! De flesta utanför Sverige känner mest till cheap monday, sandra backlund o kanske acne.

Kul att de känner till Backlund tycker jag! Ang. henne har du hört hon ska i vår lansera en mer "komersiell" kollektion.. undra var den kommer säljas?

Postat av: Sandra

Kolla, de har ju lagt upp min artikel om hur man bloggar sig till drömjobbet också!

http://www.e24.se/kvinna/business/artikel_1677115.e24

2009-11-11 @ 16:10:42
URL: http://designdelight.se
Postat av: Karin

Sandra Backlund kommer bara att säljas utomlands. I utvalda butiker så som Luisa Via Roma, Lafayette mm. Bland annat kommer denna helt underbara klänningen att säljas! http://www.sandrabacklund.com/collections/cc-pic2-Photo-Peter-Gehrke.jpg

2009-11-16 @ 16:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links