header to adsJimmy Choo


Idag var jag förbi H&Ms pressrum för att kolla in Jimmy Choo-kollektionen som släpps 14 nov. Är man ett Choo-fan kommer man inte att bli besviken. En lyxpartykollektion, med många typiska Jimmy Choo-inslag, som lanseras perfekt inför julfester och nyårsfirande. Mycket kvalitet för pengarna - mjuk mocka och fint läder till pangpriser!

Kommentarer
Postat av: Sofi

Jag är mycket nyfiken påden kollektionen, speciellt de zebra mönstrade skorna, tror jag har skymtat ett par i ballerina modell också någonstans, zebra känns lite som "det nya leopard", kul att växla lite men hålla djurmönsertemat om inte annat :)

Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Jag ser verkligen fram emot den här kollektionen!

2009-11-03 @ 10:21:10
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Camilla

Nice. Jeg vil ha de går med åpen tå.

2009-11-03 @ 18:55:24
URL: http://stylistaz.com
Postat av: lisa

Jag tycker en del är riktigt snygga men undrar över storlekarna; H&Ms egna skor är ju feldimensionerade; storlekarna stämmer inte överrens med några måttabeller...tyvärr! Hade gärna haft HM-skor men kan inte klämma på en 37a och en 38a sladdrar obehagligt runt på foten...Hoppas verkligen att de inte fuckat upp (får man skriva så?) den här kollektionen och gjort skodonen obärbara!

2009-11-05 @ 02:32:33
Postat av: Caroline

Jag är ett Jimmy Choo-fan, men inte ett fan av billigare varianter och samarbeten med exempelvis H&M, tycker att lyxen från märket försvinner lite. Jag sparar hellre till en riktig väska eller skor från Jimmy Choo och hittills har det bara blivit en väska :)2009-11-07 @ 00:57:40
URL: http://stylestory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links