header to adsDoftsalva

Klassiska sprayparfymer är så 2008, den senaste grejen är doftstick och doftsalvor. Franska dofthuset Diptyque är inte sena att haka. Nu släpper man två doftsalvor - L’Ombre dans l’Eau och Philosykos. Jag har provat doftstift och tycker nog att det är en ganska bra idé, ett litet stick är enkelt att ta med och smidigt att applicera med. Jag vet dock inte om jag tycker att Diptyques förpackning ser ut att vara den bästa - ska man smeta med handen? Måste kollas in!

Kommentarer
Postat av: Ida

Ahh, nostalgi! Såna där parfymsalvor var ju hett byte när man åkte på semester till Medelhavet runt 1992 (var då 10 år). Hur coolt som helst! =)På den tiden smetade man med handen, men det gjorde man med lypsyl i liknande burkar också. Som man dessutom delade med sig till alla kompisar av....

2009-11-16 @ 10:11:55
Postat av: C

Japp smeta smeta. Men jag vill minnas att Yvés Rocher hade sånna doftsalvor för flera år sedan, i små burkar, kleta kleta. När jag gick högstadiet använde jag dem ist för sprayparfym.

Mkt fräsh grej ändock tycker jag.

Postat av: katja

Vad kommer de kosta?

2009-11-16 @ 13:15:31
Postat av: A Stylestory

Jag gillar nog vanlig parfym bättre, känns inte så hygieniskt om man ska ta med fingrarna om och om igen, eller hur funkar det? :)http://stylestory.blogg.se

2009-11-16 @ 14:58:43
URL: http://stylestory.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag har haft en av Philosophys dofter i en liten dosa med "krämparfym", Väldigt smidigt att ha med sig, mindre mysigt att stoppa ned fingrar och smeta runt med. Visst, man kan ha på handsprit innan man ska använda den eller tvätta händerna. Men det är väl inte alltid man har tillgång till det kanske.

2009-11-17 @ 12:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links