header to ads4 nyanser av modebloggerska

Söta Sandra på omslaget av dagens DN Söndag


Jag har träffat Sandra, Signe, Filippa och Karoline för att snacka om modebloggar. Ser verkligen alla modebloggerskor likadana ut? Vad är egentligen en modeblogg? Vilka genrer inom begreppet modeblogg finns det? Fyra tjejer med helt olika stil, bloggar och uppfattning om fenomenet modeblogg. Läs idag i DN Söndag!

Kommentarer
Postat av: LillaFossil

Intressant. Fast jag tycker de flesta modebloggar är väldigt lika.

Postat av: Karoline

Jag måste gå till ICA nu och köpa :]

Postat av: Lina

Bra frågor och bra skrivet! Men tror du att de vågade vara heeelt ärliga när det var du som intervjuade (dels har du ju en egen stor blogg och dels är du kompis med många som har)?

2009-11-22 @ 11:52:33
Postat av: hotspot

Lina: Jag hoppas verkligen att de kände att de kunde vara ärliga, vilket jag tror att de var. Själv ville jag, genom att välja fyra väldigt olika bloggerskor, lyfta fram att det finns väldigt olika typer av modebloggar och att fenomenet "modeblogg" inte är så stereotypt som det ofta framställs i medier. Alla modebloggare ser inte ut som Elin Kling och vill inte heller göra det, men när man läser krönikor, artiklar etc om modebloggar är det ofta den bilden som förmedlas.

2009-11-22 @ 12:07:59
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: miriam

fin artikel! jag som inte brukar läsa DN, fick den av misstag imorse. blev nu lite sugen på att prenumerera på helgbilagorna : )

2009-11-22 @ 19:01:00
URL: http://blog.bjornborg.com
Postat av: C

borde det inte finnas subrubriker (säger man så?) för att lättare hitta den nisch inom modebloggarvärlden som man själv är inom eller nyfiken på?Det är inget som går att googla - modeblogg. Eftersom då får man vada i en uppsjö av lika många olika som lika bloggar.

Tänk om man då googlar - modeblogg + nisch. !!

Just nu står det såklart still på alternativa namnföslag på modebloggsnischar. Vintage är redan given men - förslag?

2009-11-23 @ 10:44:48
URL: http://www.thelongjohndaily.blogspot.com
Postat av: Beth

När jag läser din blogg och ser detta så blir jag så jävla avundsjuk på sthlm. DN ser man ju inte direkt i var och varannan butik här i götlaborg.

2009-11-23 @ 11:03:16
URL: http://lalalalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links