header to adsMagmania + nya Lurve

Idag var jag inne på
Papercut och köpte lite nya tidningar. Jag gillar verkligen Papercut. Den trevliga personalen tipsade om ett nytt magasin, Lurve, som de kommer att vara ensamma i Sverige om att få in. Tidningen trycks i begränsad upplaga (500 ex) och förväntningarna är tydligen höga. Jag är naturligtvis mycket nyfiken och kommer att göra mitt till för att få tag på den när den kommer in.


Kommentarer
Postat av: elin.e

spännande!

önskar att jag ahde någon annan än csn som finasierade mej..

Postat av: Steffi

Tack för tipset om Papercut. Bra sida:)

Kan du inte berätta lite mer i detalj vilka tidningar som ligger högst på din inköpslista, de med bäst överblick på säsongens mode?

2009-03-28 @ 16:28:08
URL: http://supersteffi.blogg.se/
Postat av: Emma

Kan du franska och italienska? Jag förstår att man vill kolla in en tidning med prestige som Vogue mm och se bildera (dom man ändå redan sett på internet), men ändå så känns det som om många köper tidningarna "bara för att". Tidningen blir ju så mycket roligare om man kan läsa artiklar osv.

2009-03-28 @ 16:42:42
URL: http://filleleflash.blogspot.com
Postat av: hotspot

Emma: nej, jag kan tyvärr varken franska eller italienska. Jag anser dock ändå att jag får ut mycket av dem och det är en helt annan sak än att se bilder på internet. Jag ser även mina tidningar som ett sorts arkiv som jag ofta återkommer till när jag kommit på en idé eller ser något som jag tycker mig sett tidigare. Jag sparar långt ifrån alla tidningar men de som har intressanta, teman, bildjobb, intervjuer etc sparar jag för att ha som framtida referenser eller inspiration.

2009-03-28 @ 18:02:10
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: hotspot

Steffi: Harpers Bazaar tycker jag är väldigt bra om man vill ha en tidning som guidar en i trender och shopping. Själv tycker jag dock kanske att det ibland kan vara mer inspirerande med tidningar som tex Lula. Det beror helt enkelt på vad man är ute efter. Själv gillar jag både och - komemrsiellare trendinriktade tidningar som Harpers och mer konceptuella tidningar som Lula.

2009-03-28 @ 18:06:29
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

Åh, låter riktigt spännande! Jag bor i Madrid just nu och jag hoppas verkligen att tidningen säljs här, men det tror jag nog inte eftersom det mest "fashion" de har här i tidningväg är Vogue. Hoppas i alla fall på att du skriver sedan vad du tyckte om tidning och om den levde upp till dina förväntningar =)

På tal om tidningar så är det verkligen tråkigt att jag missar dina modesidor i DN! ha det så bra!

2009-03-28 @ 19:34:02
Postat av: Anonym

oj, så många stavfel det blev där haha!

2009-03-28 @ 19:35:09
Postat av: Klang

Man About Town, bra där Skande ;)!

2009-03-28 @ 22:26:00
URL: http://klang.blogg.se/
Postat av: Caroline

Skoj. Om jag har turen att komma till Stockholm under p¨åskolovet måste jag absolut göra ett besök där.

2009-03-29 @ 12:16:21
URL: http://coffeechic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links