header to adsHouse of Style


MTV har gjort en uppföljare på Cindy Crawfords modeprogram "House of Style" som sändes på 90-talet. Bar Rafaeli är programledare och Chanel Iman agerar sidekick. I första avsnittet ger Jessica Stam tips på hur man väcker liv i en trött garderob (som om hon skulle ha det problemet...), Chanel tar med TV-teamet på en middag hos Erin Fetherston och vi får även hänga med backstage på William Rasts modevisning i NYC.
Mottagandet av det nya programmet har varit minst sagt ljummet och det kritiseras för att inte leva upp till orginalet. Själv har jag funderat kring varför inget stort produktionsbolag smackar igång ett härligt modeprogram med lite lättsamma reportage och intervjuer. Nu när det tydligen sker verkar det som om de missar målet, synd, det känns som om upplägget torde vara en given publiksuccé speciellt i dessa tider då mode är på allas läppar.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Alltså programledaren, hon känns i början precis som någon av deltagarna i topmodel som gör ett dåligt jobb när de ska sälja en pryl och skådespela.

Postat av: annahita

haha, jag håller med ebba här ovanför. hon är ju ett skämt!

2009-03-25 @ 16:29:51
URL: http://ifyoureintoit.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links