header to adsVogue Brazil


Är det bara jag som tycker att det är lite märkligt att Alber Elbaz på Lanvin agerar gäst-AD i senaste numret av Brazilianska Vogue? Hallå (?!?!), vart tog den journalistiska integriteten vägen? Hur mycket kan man sitta i knät på modeskaparna? Vad blir nästa grej? Miuccia Prada som chefredaktör på Italienska Vogue?

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag vet, kände mig också lite förvirrad när jag läste det förra veckan....Och undrar hur han tänkte gällande valet av tidningen..

Postat av: Carro

Ser inte det konstiga.. Vem vill man annars ska vara guest-editor om inte modeskapare? Mode-tidning - mode-kreatör. Känns ganska självklart.

2009-12-16 @ 18:31:59
Postat av: hotspot

Carro: Ett magasin bör för att vara trovärdigt hålla sig oberoende och objektiv när det kommer till kommersiella aktörer. Vad är annars skillnaden på en journalistisk produkt och ett reklamblad? Att samarbete med ett specifikt modehus är med andra ord allt annat än att vara oberoende och objektiv.

2009-12-16 @ 19:55:00
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Carro: herregud, vad lär man sig i skolan nu för tiden...skrämmande

2009-12-16 @ 20:00:57
Postat av: Madelene

Misstänker att VB nu helt enkelt följer Vogue Paris tradition av att ha en gäst-redaktör för julnumret. VP har haft både Catherine Deneuve och John Galliano. Sedan är ju positionen bara på 'låtsas' och syftar inte till att främja andra ambitioner såsom att låta icke-journalister ta över. Själv ser jag framemot att se vad Alber har skapat för numret.

2009-12-17 @ 10:32:44
URL: http://portillon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links