header to adsTwitterinspirerat Vogue Italia

Vogue Italia decemberomslag 2009 är inspirerat av Twitpics


Vogue Italias decemberomslag förvånar. Christy Turlington, Gisele Bundchen, Kasia Struss, Lara Stone & Natalia Vodianova frontar det
Twitpicsinspirerade omslaget som är plåtat av Steven Meisel (eller?). Enligt uppgift ska tidningens tema vara just Twitter, bloggar och internet, därav omslaget. Dagens outfit på Vogue Italia - who would have guest? Många uppdrörda röster menar dock att omslaget inte ÄR eller känns Vogue. Säga vad man vill, men Vogue IT är aldrig blyga att ta pulsen på aktuella fenomen.

Vad säger ni - bu eller bä?!

Kommentarer
Postat av: Offida

Ser cool ut, det här numret vill jag köpa!

Postat av: Memi

Det är alltid coolt med oskulder som tas! :) Typiskt omslag som kan kommas att diskuteras om tio år... Om det är fint? Helt ok, snygga modeller och det gör ju de flesta bilder fina, men annars var det väl inte så mycket att hänga i julgranen?

2009-12-03 @ 11:50:32
Postat av: Ida

Jag säger - kul med något nytt!

2009-12-03 @ 19:55:10
URL: http://shopblogg.webblogg.se/
Postat av: Joanna

Riktigt häftigt! Förstår att folk inte tycker att det känns som Vouge. Den lite "inklippta" känslan på bilderna, istället för en klassisk layout gör ju att det känns amatör... men jag tycker att det är så coolt, speciellt eftersom det verkligen är Vouge!! Tummen Upp!

2009-12-03 @ 23:39:23
URL: http://joannalodell.blogg.se/
Postat av: Emmie

guest: gäst

guessed: gissat

2009-12-05 @ 11:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links