header to adsYSL S/S 09


Bild: YSL S/S 09

Spänningen inför YSLs visning var lite extra laddad denna säsong, dels på grund av en fenomenal höstkollektion men även på grund av Yves Saint Laurents tragiska bortgång. Stefano Pilati (chefsdesigner YSL) själv säger att han ville göra en extremt enkelt men ändå kvinnlig kollektion där öst möter väst. Jag tycker att han lyckas men känner ändå att kollektionen är lite matt och blek, iallafall i jämförelse med höstens kollektion.
Roligt att notera är att
Style.com i sin recension väljer att lyfta fram det faktum att modellerna faktiskt kunde gå i skorna. Lustigt att de svårgådda skorna den här säsongen troligtvis kommer att bli något som sammanfattar alla modevåren. Betyder det döden för de styltliknande skorna som bara blir allt högre? Jag tror att iallafall Miuccia och Peter Dundas (ny chefsdesigner på Pucci) kommer att passa sig för att skapa svårmanövrerade skor till nästa säsong.

Kommentarer
Postat av: sandra

Tycker på nåt sätt att det är fint att han gjorde en lite blekare kollektion med tanke på YSL:s bortgång.Något som är inne på fritiden, när man går powerwalk eller till träningen är:http://www.tradera.com/HenriLloydjackaDamStorlekXS-auktion-73721953

2008-10-03 @ 10:00:48
Postat av: Ida

Gillade den sjalliknande kragslagen på den beiga kavajen. Själv är man ju rätt förtjust i allt som ligger på gränsen till herrmode.

2008-10-03 @ 11:45:07
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Amina

Vilka sannerligen coola pjucks!

2008-10-06 @ 22:05:31
URL: http://aminasblogg.blogg.se/
Postat av: bnhf

t han gjorde en lit

2012-06-12 @ 08:32:37
URL: http://www.louislvsale.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links