header to adsJunko Shimada

image2268
Bilder: Junko Shimada F/W show

Första dagen hade jag tänkt att vara visningsfri men visningsabstinensen blev för övermäktig så jag beslutade mig i sista sekunden för att gå på Junko Shimadas visning. På plats sprang jag ihop med
Marina Kereklidou på Bon som var precis lika snygg och trevlig som vanligt. Tyvärr var jag vid tillfället så sinnesförvirrad att jag inte frågade om jag kunde få ta en bild. Hon slår alla chica Parisiskor med hästlängder!
Efter en lång väntan blev jag till slut insläppt och döm av min förvåning när det visade sig att det inte fanns några sittplatser, alla fick helt enkelt stå upp oavsett hur viktig eller oviktig man än var. Demokratiskt kan tyckas men fantastiskt dumt om man vill att några utöver de med vassa armbågar ska se något av visningen. Själv blev jag undanskuffad längst bak och såg väl ca 25% av visningen ungefär, synd då den var intressant och fint producerad. Modellerna klev ut ur vad som såg ut att vara ett gigantiskt guldigt paket med olika korridorer. De färgstarka och 70-talsmönstrade kreationerna var som smällkarameller mot det guldiga pappret. Kläderna var fascinerande och vackra att titta på men det är inget som kommer att flytta in i min garderob.
Efter visningen stod jag utanför och väntade på mitt resesällskap, det tog inte mer än 5 minuter innan alla kläder började lassas ut och modellerna kom springandes med cigaretter i högsta hugg för att få tag på en taxi till nästa visning. Modecirkus när den är som bäst!

Kommentarer
Postat av: the mediterranean style

det är då man inte får vara så svennemesig och faktiskt armbåga sig lite fram.

man vinner inget på att stå längst bak o se snäll ut!

Postat av: hotspot

the mediterranean: Ha ha, jag är nog inte så bra på att trängas och allra minst när jag är i Paris med en massa människor som jag är typ livrädd för :)

2008-03-04 @ 10:34:30
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Miss Lyckad

Jag gick en Walk down i helgen och jag måste bara säga att jag tycker mina kollegor börjar bli en aning to skinny!

Tycker inte ni att vi måste komma upp en storlek?!

http://miss-lyckad.blogspot.com/

/ Miss Lyckad - The Girl Who Changed The World -

2008-03-04 @ 10:46:48
URL: http://miss-lyckad.blogspot.com/
Postat av: Erik

Kolla också in Miss Swedens trender och kläder på http://Ceciliakristensen.blogg.se hon har precis gjort restylane i läpparna och köpt en liten pomeranian

/Erik

2008-03-04 @ 11:27:46
URL: http://ceciliakristensen.blogg.se
Postat av: fashionholic

spännande!! nytt namn för mig måste jag erkänna...

2008-03-04 @ 11:29:13
URL: http://fashionholic.blogg.se
Postat av: pasia

jag har en liten fråga, jag undrar vad du anser om LV's monogram väskor typ speedy. Jag funderar på att köpa en, men det känns fortfarande lite "tabu" trots att de var "mer fashionabla" för över 5 år sedan.

Vad tycker du?

2008-03-04 @ 12:02:43
URL: http://pasia.webblogg.se
Postat av: emma

Kolla gärna in min blogg:) ha en bra dag:)

2008-03-04 @ 14:34:07
URL: http://styleby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links