header to adsHyllningströja till Karl Lagerfeld


Bild:
Nylon

Urban Outfitter hyllar modekungen Karl med en t-shirt. Själv tycker jag att den är allt annat än snygg men det är ju alltid skoj med lite humoristiska modereferenser. Jag undrar vad Karl själv tycker, "känner" man honom rätt är det antingen älska eller hata som gäller.

Kommentarer
Postat av: Julia

Usch, tycker t-shirts med tryck eller illustrationer av kända profiler är gräsliga överlag. Typ Twiggy, Kate Moss osv.. not my cup of tea.

Postat av: Line

Haha -men jag tyckte ju att den var lite söt ;)Kram

/Line

2008-07-17 @ 12:15:27
URL: http://www.vintageandstardust.blogspot.com/
Postat av: bjorn

Nej

Jfr svenska kyrkan där 60% röstar på kd (intresseorganisation=förening).

Man kan ju tänka sig att kända s gjort det för "jag har något att säga" (känd s kyrka).

Weieryd = jag ska efterlikna påven (brott mot luthersk evangelisk tro i su ordningen och kalle gustav är ju statsöverhuvud, och syns på bla ärkebiskopsstämman tex när Kålhuvudet Hammers slutade)Införa Maria som ny gud för oss etc.

Det liknar inte ...ja 30-åriga kriget (väl fortfarande krig med vatikanen, san marion slöts ju fred med för länge sen).

Och förrädaren Katrina den store (jfr outsourcing lagen i HD och begravningsavgiften som också bryter mot försäkringsprincipen= inte betala över försäkringsvärdet på livstid för något som då kan betala sig rationellare = lagen bygger ju på rationalitet).

Motsägelseprincipen (från Lissabonfördraget till en del oboslet i svensk lag och fö hela rättsskiktet idag med fra-lag och polisutredningar)

Uk- Wales har ju brott för minskat (!) med 9%.

Databasen är på uppgång (polissamarbete= ska ju enligt utredning bli mer sånt i sverige)

Arbetsmiljöbrott= super, misshandlar , förebilder (det har ju bluffarna aldrig varit = jfr 1800-talet och bernadottes i bakgrunden).

Och rikligt med pedofilfall (upplysningskampanj och jour för flickor och pojkar att höra av sig - intentionen är ju den liksom tex allmänna ska skydda sig , också privat avlyssning)

Präster etc= skitstövlar (det finns inget, bluff hela alltet= tredje uppgiften för uni och högskola och statsmakt= det stämmer inte, är inte hälsosamt och bra och inte informationsfrihetslagen= läs empiri och framförallt lag ska gälla (mer anmäla när brott detekteras som möjlig ir tech från bomber till datorn och då också scramblers)

30 mdr i fonder att dela ut till folket som levt med brott länge (mkt osäkerhet , jobbcanser och rekrytering och ingruppsmentalitet och framförallt rädslan och osäkerhet som lett till utflyttning och annat)ang arbetsmiljöbrott

flera studier (lätt å söka reda på)arbetsmiljölagarna=

stäng ner hela alltetkonfiskation (pedofil och arbetsmiljöbrott som katolska = flera fall ungdomsledare/präster etc)

gå till adekvat ändamål som berör som tex allmänna arvs- och gåvofonden (vård om svaga och handikappade)tex då utbildning , vård i korthet (elbehandling är ju effektivt= neuronnätet skakas om) och framförallt kunskap

funderat på det norska siter religiösa tex (bara ett ex)

"bröd för jesus"

och extrem gammeltestamentlig inriktning=

som om läser för rättfärdiga (ja det är ju så det är - i en auktoritär och legitim källa eller verk)och som all brottslighet (korkat egentligen) säger= hjälp, signal , detektionsmöjlighet , detta stämmer inte etchttp://www.physorg.com/news135508449.htmlFrekvensbrott =

för premien (tex präst, rel siteinnehavare etc = kristna är ju korrelerade med barnövergreppr)MRI

eller premie på 400%

speciellt då lagens intention barnbrott (sex övergrepp som ju ger många år i sv)försäkringsprincipen = gör rationell kalkyl, grund = flera studier, empiri (katolska) som visar på detklart mri ska införas (plus då förslag som jourtelefon, skoltjänst, skyddsboende, hjälp och stöd)

tex då utbildning , vård i korthet (elbehandling är ju effektivt= neuronnätet skakas om) och framförallt kunskapskydd från allmänna =

barnen framförallt (rf 2§ skydd mot tvång bla trossamfund (tillhöra)barnen framförallttex kristna pedofiler kan ju signalspana på egen hand för att komma åt barn (precis som deras kulturella - sfär gjort sedan länge)neurologiskt så (bedrägeri och skyddande av brottsling etc)

http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

2008-07-18 @ 16:18:17
Postat av: Caroline

jag tycker tischan är rätt frässch

2008-07-18 @ 20:59:50
URL: http://dressed4success.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links