header to adsFredagspanelen på KING


Idag är det fredag och jag har återigen fått äran att delta i
Kings fredagspanel. Den här gången diskutterar vi politikermode. Citatet ovan är inte mitt men jag tycker att det är briljant (i sitt sammanhang), som alltid när det kommer från Claes.

Ett stort plus till webbnissen som denna vecka lyckades få ihop något mycket bra av mitt osammanhängande svammel som jag levererade i en stressig telefonintervju på H&Ms presskontor!

Kommentarer
Postat av: K

Om man jobbar på King och skriver webbsidor kanske man inte uppskattar att blir kallad webbnisse, låter lite nedvärderande och inte så lite träigt.

2008-07-11 @ 20:06:17
Postat av: Hotspot

K: Jag är ganska övertygad om att Henrik på King inte känner sig kränkt, om han gör det så lovar jag att i framtiden skriva - "Henrik på King".

Postat av: Katrin

Jag gillar lösrykta citat som man kan använda i andra sammanhang! Tack för citatet! Jag skall skicka det vidare till en kompis imorgon som kommer behöva det. Förra året hade ett ledord som var ett citat ur en tidning: "Jag är för helvete inte diplomat".Till sammanhanget vi nyttjar dem internt är det perfekt! TACK! (Även tack för en trevlig blogg! :-) )

2008-07-12 @ 00:59:11
Postat av: Ida

Nja de där politikerna är väl inte i många fall intressant och bra klädda. Men det finns väl undantag får jag hoppas. Min pojkvän är snyggt klädd (redan innan han träffade mig) och han är politiker ;) haha..

2008-07-14 @ 12:38:55
URL: http://www.fashionnerds.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links