header to adsKommentar från Miss Minimarket

Jag fick precis en rolig kommentar från Sofie Elvestedt som är en av systrarna bakom Minimarket:

Postat av: Sofie Minimarket
Haha, tänk att det blir så mycket snack om en artikel - mer snack än om ett par grymma skor. Lite inside information till er alla: skorna finns i 80 exemplar totalt i hela Sverige, varav 35 par är grå.

Sedan finns det totalt 300 par i resten av världen, varav 150 par är i Tokyo. Så man kan tycka att det står om dem överallt, men det finns inte fler än så att få tag i.

Tjo och tjing från mig på väg till landet med rött i påsen och gummistövlar på fötterna!

PS, Skande - Amish me like :)

Med andra ord - långt ifrån ALLA kommer att ha Minimarkets fantastiska skor i höst så ni som är nojiga över att kanske råka se likadana ut som "alla" andra kan nu våga er på att köpa dem, om ni tycker att de är fina (det vill säga). Personligen tycker jag att det är lika ängsligt att välja bort något bara för att någon annan kan råka tycka att samma sak är fin som att välja att bära något bara för att någon annan har valt att köpa något. Köp och bär det ni själva gillar oavsett hur få eller många som gillar samma sak, det är dagens råd från Hotspot.

Kommentarer
Postat av: Karoline

haha, hon verkar rolig! :)

Postat av: hotspot

Karoline: Sofie är cool! Lots of distans till det mesta

2008-08-22 @ 18:54:41
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: frida

skulle jag älskat dem skulle jag självklart köpt dem.. oavsett hur många modebloggare som har dem (även om det känns rätt trist, ängsligt (suck, vilket modebloggord..) eller ej.) men som tur är gör jag inte det..

2008-08-22 @ 19:17:52
Postat av: frida

p.s. sofies kommentar tror jag ärligt talat inte har så mycket med distans att göra utan mer en rädsla att hajpen ska få motsatt effekt, dvs att ingen vill köpa dem.bara vad jag tror. :)

2008-08-22 @ 19:20:54
Postat av: Emma

haha roligt att hon kommenterade. Det gäller verkligen att haffa ett par såna skor om man verkligen vill ha ett par alltså!

2008-08-22 @ 19:28:45
URL: http://emmmis.blogg.se/
Postat av: catta

Sen får man inte glömma att mitt i allt, hur kul det än är med bloggar, så är inte bloggvärlden hela världen..! Det finns mängder med människor, modeintresserade och designmedvetna, som faktiskt inte läser bloggar. De ser nog antagligen på alla skor och kläder som finns i affärerna och tänker fint/fult. Och behöver inte bry sig huruvida det är hypat eller inte. Ibland verkar det som om det här med bloggandet lägger lite krokben för modeintresset hos folk. Det gäller att ha distans till saker och ting!

2008-08-22 @ 19:46:49
Postat av: Lisa

Roligt att hon skrev det!

Kunde personligen inte hålla med dig mer. Bara för att någon annan kan tänkas ha likadant så gör det ju inte själva saken i sig varken fulare eller snyggare. Om jag gillar något vill jag ha det, oavsett hur många andra som också gillar samma sak.

2008-08-22 @ 20:11:50
URL: http://lilisas.blogg.se/
Postat av: shoebox

Ett mycket bra råd tycker jag!

Jag sitter mest och funderar på om jag har råd med dem...:)

2008-08-22 @ 20:28:40
URL: http://myshoebox.se
Postat av: hotspot

shoebox: ha ha, ja det är ju ett helt annat dilemma :)

2008-08-22 @ 20:33:28
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: Stina

Åh du är så vettig Karolina. Håller totalt med dig. Minimarket skorna är inte riktigt min stil men om jag hade gillat dem hade jag självfallet inte avstått pga att "alla" andra har likadana. Kul förresten att hälften av skorna finns i Japan, visste inte att Minimarket var populära där!

2008-08-22 @ 21:01:56
URL: http://rubia.se
Postat av: Viktoria

Tycker Ebbas artikel var bra.

Och jag tycker du vanligtvis brukar skriva jättebra grejer. Men Ebba har en point - och en grinig motattack känns bara onödig. Det går ju att läsa ut att hon inte är ute efter dig eller Eleonore, tvärtom finns viss respekt, men fenomenet är ju intressant, det borde du också kunna se utan att känna dig angripen.

2008-08-22 @ 22:28:18
Postat av: Em

Håller med Viktora här ovan. Tror även att Sofie som sagt var är rädd att det ska få motsatt effekt - att ingen vill köpa skorna.

Och visst ska man ha på sig det man tycker är snyggt! Men grejen är ju att ALLA tycker samma sak är snygga exakt när de är inne, det var ju det som vcar Ebbas poäng? Att ingen har en egen smak längre, och det stämmer ju faktiskt väldigt bra på de flesta. Alla tycker bara det är snyggt som är inne för stunden. Liksom, hur många gånger står man inte ett år efter en sak var inne och ´bara "hur KUNDE jag ha på mig det här?"

2008-08-22 @ 22:42:27
Postat av: hotspot

Viktoria: Det var verkligen inte menat som en motattackt. Jag tycker att krönikan var välskriven, vilket jag även har skrivit till Ebba. Men man kan ju fortfarande se saker på olika sätt.

2008-08-22 @ 22:45:05
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: hotspot

Em: Thats fashion! Det ligger i modets natur att det är ombytligt. Mode betyder ju trots allt "något som är förenligt med tidens rytm och smak, alltså det som är modernt". Men bara för att man är intresserad av mode och följer trender behöver inte det, enligt mig, betyda att man inte har någon egen stil eller smak. De stilikoner som vi hyllar idag för deras fantastiska och unika stil tex Audrey Hepburn, Twiggy mfl är alla uttryck och symboler för deras tid och modet som rådde vid den tiden. Det är ju just det som är mode.

2008-08-22 @ 22:49:44
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: Katya

suck Bara tvåa på bollen. Även jag anser att Ebba är rätt ute, hon har onekligen en viktig poäng i sitt resonemang!

Däremot blir jag ytterst förvånad över Ditt utspel här?

Har själv aldrig tyckt att din blogg/dina modeåsikter är som alla andras? Ändå hoppar du på tåget och verkar känna dig träffad.

Märkligt, kanske av lojalitet? För ärligt talat många av "de stora modebloggarna" framstår som Klubben för Inbördes Beundran.Sen undrar jag rent personligen: I dagens Expressen har Elin Kling och bla du, uttalat er om Ebbas krönika. I ditt uttalande säger du att du alltid har skrivit för nöjes skull och aldrig som ett yrke. Men visst finns det ett ekonomiskt intresse i din blogg? Hade för mig att du sålt den eller nåt liknande? Blir inte detta mer än bara ett nöje då?

Fast visst, hos dig har jag aldrig upplevt reklam för ett vissst plagg eller så. Jag hajade till när jag läste detta och var tvungen att läsa det en gång till för att försäkra mig om att jag läst rätt.

2008-08-22 @ 22:54:09
Postat av: hotspot

Katya: Tråkigt att du ser det som ett utspel? Läs gärna min kommentar ovan. Min blogg är min hobby, det är inte mitt levebröd. Jag tjänar lite till inga pengar på den och anledningen att jag fortsätter skriva är för att jag tycker att det är kul och inte för att jag har för avsikt att göra bloggandet till mitt heltidsyrke.

2008-08-22 @ 22:57:38
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: Majsan

Haha, det var en kul kommentar från Sofie Minimarket! De där skorna är grymt snygga och jag fick habegär redan när jag såg bilder från visningen i våras. Har slaktat spargrisen (min egen, inte barnens), så ett par av de 35 grå bor hos en icke-modebloggande småbarnsmamma på behörigt avstånd från storstan'.

2008-08-22 @ 23:19:10
Postat av: frida

håller helt med em och viktoria. ebba är SPOT ON och även jag blir förvånad över din "motattack". Som sagt, hon kritiserade ju inte er personligen utan själva fenomenet.

2008-08-22 @ 23:44:07
Postat av: frida

katya: "klubben för inbördes beundran" var extremt träffande.

2008-08-22 @ 23:47:21
Postat av: hotspot

frida: Men det är ju ingen motattack! Ni är ju för lustiga. Allt är svart eller vitt!

2008-08-22 @ 23:51:35
URL: http://hotspot.webblogg.se/
Postat av: Anonym

frida, katya, Viktoria, Em: Snacka om lättmanipulerade. Ebba är en hycklare och ni tror att hon är "något" på spåret. Hon är inte dummare än det var exakt den här reaktionen hon ville ådstakomma. Och vilka är det egentligen som går på som ångvältar..? allt Hotspot försöker säga är att hon gillar skorna och bryr sig inte vilka som har dem. Det kallar ni en motattack. Suck.

2008-08-23 @ 00:13:44
Postat av: frida

Det är alltid kul med lite debatt. Själv älskar jag bra modebloggar (som du Karolina) som tipsar om saker som en utarbetad småbarnsmamma aldrig skulle hitta själv. De grejer som ni skriver om och som jag gillar (dvs inte allt rakt av) köper jag ibland, och ger blanka fan i vem mer som köper dem.

2008-08-23 @ 16:12:24
URL: http://fraidi.blogspot.com
Postat av: vibram

Any winds, the fifth brother, and small wind a few people are on deck, surrounded by dozens of brilliant clothing of the man in black, people's eyes focused on one

2011-04-07 @ 09:27:41
URL: http://www.vibramfivefingers.us.com
Postat av: air jordan 10

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-spizike_c499>air jordan spizike</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-adidas-shoes_c635>cheap adidas shoes</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-six-rings_c500>air jordan six rings</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-10_c491>air jordan 10</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-nike-jordan-fusions_c511>Jordan Fusions</a>

2011-09-28 @ 05:25:09
URL: http://www.superwholesalevip.com/
Postat av: air jordan 10

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-spizike_c499>air jordan spizike</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-adidas-shoes_c635>cheap adidas shoes</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-six-rings_c500>air jordan six rings</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-10_c491>air jordan 10</a>

<a href=http://www.superwholesalevip.com/discount-nike-jordan-fusions_c511>Jordan Fusions</a>

2011-09-28 @ 05:28:08
Postat av: air jordan 10

<a href="http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-spizike_c499">air jordan spizike</a>

<a href="http://www.superwholesalevip.com/discount-adidas-shoes_c635">cheap adidas shoes</a>

<a href="http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-six-rings_c500">air jordan six rings</a>

<a href="http://www.superwholesalevip.com/discount-air-jordan-10_c491">air jordan 10</a>

<a href="http://www.superwholesalevip.com/discount-nike-jordan-fusions_c511">Jordan Fusions</a>

This website post is excellent, probably because of how well the subject was developped. I like some of the comments too though I could prefer we all stay on the suject in order add value to the subject!

2011-09-28 @ 10:32:51
URL: http://www.superwholesalevip.com/
Postat av: NIKE

The post is absolutely fantastic! Lots of great information and inspiration, both of which we all need! Also like to admire the time and effort you put into your blog and detailed information you offer! I will bookmark your site!

Postat av: Cheap Moncler jackets

I agree with you. Thank you for sharing the update.

2011-10-11 @ 10:21:18
URL: http://www.rmoncler.com
Postat av: Longchamp Handbag

I like when you talk about this type of stuff in your blog. Perhaps could you continue to do this?

<a href="http://www.discountlongchamphandbags.com/">Longchamp Handbag</a>

<a href="http://www.discountlongchamphandbags.com/">Longchamp Discount</a>

<a href="http://www.discountlongchamphandbags.com/">Longchamp Online</a>

<a href="http://www.christianlouboutin2c.com/">christian louboutin sale</a>

<a href="http://www.christianlouboutin2c.com/">cheap christian louboutin</a>

<a href="http://www.christianlouboutin2c.com/">christian louboutin shoes sale</a>

<a href="http://www.christianlouboutin2c.com/">christian louboutin discount</a>

<a href="http://www.christianlouboutin2c.com/">christian louboutin sale shoes</a>

<a href="http://www.christianlouboutin2c.com/">cheap christian louboutin shoes</a>

2011-11-28 @ 02:15:15
URL: http://www.discountlongchamphandbags.com
Postat av: cheap Metallic Uggs

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-ultimate-short-uggs_c25/">Ultimate Short Uggs</a>

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-metallic-uggs_c36/">cheap Metallic Uggs</a>

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-classic-short-ugg-boots_c18/"> classic short ugg boots</a>

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-tall-ugg-boots_c29/">Tall Ugg Boots</a>

Postat av: cheap Metallic Uggs

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-ultimate-short-uggs_c25/">Ultimate Short Uggs</a>

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-metallic-uggs_c36/">cheap Metallic Uggs</a>

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-classic-short-ugg-boots_c18/"> classic short ugg boots</a>

<a href="http://www.discountuggsbuy.com/Discount-tall-ugg-boots_c29/">Tall Ugg Boots</a>

Postat av: Baltimore Ravens jersey

The blog post is worth reading. The uniqueness and structure that reflects from this article. Now-a-days blogs are used everywhere. The idea that we recieve from them are unevitable. The attribute needed is the power of creativity within yourself through <a href=http://www.superjersey-star.net/>Baltimore Ravens jersey</a>

2012-01-29 @ 08:01:35
URL: http://www.superjersey-star.net/
Postat av: Puma Chaussure

Un couteau Bowie aujourd'hui se réfère à presque n'importe quelle grande, large <a href="http://www.pumachaussurestore.com" title="Puma Chaussure">Puma Chaussure</a>

couteau à lame avec une pointe recourbée et aiguisée. Les lames de présentation de <a href="http://www.pumachaussurestore.com" title="basket puma">basket puma</a>

fantaisie portent souvent une référence à Jim Bowie qui était célèbre en tant que concepteur <a href="http://www.pumachaussurestore.com" title="www.pumachaussurestore.com">www.pumachaussurestore.com</a>

du couteau d'origine. Non seulement sont ces couteaux décoratifs dans la nature et <a href="http://www.pumachaussurestore.com" title="puma pas cher">puma pas cher</a>l'apparence d'aujourd'hui, mais ils sont un outil efficace et complet pour la outdoorsman, randonneur, campeur ou toute personne qui chasse récréative ou pour le nombre de fonctionnalités food.

2012-04-05 @ 02:57:08
URL: http://www.pumachaussurestore.com
Postat av: supra prix

Monaco attire toujours plus grandes célébrités du monde avec sa beauté naturelle et <a href="http://www.nikeairforce-one.net" title="Achat Nike Air Force One Prix">Achat Nike Air Force One Prix</a>

l'élégance raffinée. Lorsque l'excitation de la course de Formule Un frappe <a href="http://www.supraprix.com/" title="Supra Shoes Prix">Supra Shoes Prix</a>

les rues de la principauté à la fin du mois de mai, modèles haut de gamme ainsi <a href="http://www.supra-shoes-prix.net" title="supra shoes prix">supra shoes prix</a>que stars d'Hollywood et des starlettes de sortir en vigueur complète pour profiter de la course la plus <a href="http://www.supraprix.com/" title="supra prix chaussure">supra prix chaussure</a>

glamour de l'année; les Prix.Actors Monaco, administrateurs et modèles haut de gamme convergent <a href="http://www.nikeairforce-one.net" title="Chaussures Nike Air Force One">Chaussures Nike Air Force One</a>

à course de Formule Un l'année des spectacles autour de se prélasser dans le faste du sport le plus cher <a href="http://www.supraprix.com/" title="Supra Prix">Supra Prix</a>

du monde. Le riche et célèbre l'air d'aimer les sensations fortes à haute vitesse et l'excitation qui entoure les courses, surtout quand l'action se déroule dans la ville pittoresque européenne towns.

2012-04-23 @ 08:09:40
URL: http://www.supraprix.com
Postat av: louis vuitton outlet

In the web times, even if you are a noble person on Louis Vuitton Outlet, or to real action to prove himself, has been integrated into a new era.If in a foreign country to join the twitter, it is best to join army of micro-Bo; “After can we buy yogurt with louis vuitton bags outlet mark ?” In a handsome news, consumers with sarcasm to commented. Constance is Spanish, and JiaShiJie “vogue amounts to a person” style,Louis Vuitton handbags, he DuoNian 20 different career hardly intersects with fashion. 1990 constance join danone engaged in marketing and sales DuoZhong function of the work. Foreign media critics say, constance in the mass market experience which help the LV win bigger consumer group. LV may be in income level lower a group of customers gain more profit. here to buy Louis Vuitton handbags outlet, perfume, bags, shoes and sunglasses online?2012-05-08 @ 04:01:41
URL: http://www.louisvuittonoutletbagse.net
Postat av: louis vuitton uk

Welcome to order Discount louis vuitton uk and lead a fashionable, luxury and elegant life from our Louis Vuitton Canada Outlet Store. Enjoy the shopping now here! Search for anything anywhere with Lycos as smartphones. louis vuitton online shop sale nice louis Vuitton Sac Graffiti online. Best Place To Buy Louis Vuitton Online. If there ever been a designer that deserved a loyal legion of fans,2012-05-08 @ 04:02:17
URL: http://www.louisvuittonukk.co.uk
Postat av: coach bags

Coach Bags has been voted by Hour Detroit magazine readers as the Best of Detroit in their 12th annual readers'poll. As a fashion and modern lady, you can never have too many bags but Coach, Coach is a great leather handbags brand. coach outlet store online have different look according to different designer concept. After graduating from university, my cousin came back to my hometown from USA last month. She told me that Coach Outlet Store is very popular among her classmate.2012-05-08 @ 04:05:29
URL: http://www.coachbagsoutlete.com
Postat av: coach outlet store online

coach outlet store online generally variety within the buying price of $120.00 in order to $450.00, however they perform possess little purses as well as scarfs which are below $100.00. It has however getting confirmed how they insure the fact that merchandise you purchase will genuinely be reliable mentor product to Coach Outlet Store. The Coach Outlet Online Store sells many series. The Coach shoulder bags are always the best popular series because they are very practical and beautiful.2012-05-08 @ 04:08:01
URL: http://www.coachoutletstoreonlineso.com
Postat av: coach outlet

coach outlet can provide the coach exactly the same is expected in a retail store. It can help you find bags of various colors, shapes and designs, which prove once again that the coach is actually a selection for the housekeeper. coach outlet store online generally variety within the buying price of $120.00 in order to $450.00, however they perform possess little purses as well as scarfs which are below $100.00. I heard of Coach Outlet Online through the advertisement when I was shopping. And now I often brow the webpage and buy Coach bags online.

2012-05-08 @ 04:57:42
URL: http://www.coachoutlete.org
Postat av: louis vuitton uk

On the date when the louis vuitton uk on sale, all people will pour into the stores. At this time, it on the booths will be wiped out, and only one or two days the seller will declare that there is no stock anymore. Louis Vuitton Store Online Handbags can also bring great accuracy as well as practical applicability and fashionable. LV bags in the Louis Vuitton Outlet are a feminine update on an urban classic. With plenty of room for all of your essentials this covetable carryall will take you through the weekend in style.

2012-05-08 @ 04:58:05
URL: http://www.louisvuittonoutletukc.co.uk
Postat av: coach outlet online

At the Coach Outlet Online Store, quality products and satisfying service are provided;High safety and prompt delivery is guaranteed. No one can deny the shopping at the Coach Factory Outlet is satisfactory. For the low prices and good quality. coach outlet handbags You can not just save your cash but also your time inside a convenient way to obtain the exact same bags product and do not be concerned the shippment of one's products.

2012-05-08 @ 04:58:31
URL: http://www.coachoutletonlineso.com
Postat av: coach factory outlet

Today, following half a century, mentor leather-bases Coach Factory Outlet continues to be the delicate craft of leather-based master is accountable for, coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion. coach factory outlet online is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.2012-05-08 @ 04:58:56
URL: http://www.coachfactoryoutletonlineso.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links