header to adsBlottarstil


Bild: Jag, iklädd ny Marnikappa, i min nyrenoverade klädkammare

Idag var jag naturligtvis tvungen att hänga på Nathalie Schutermans lås efter rykten om mega-rea. Det var väldigt utplockat, så istället för att komma hem med ett vrakfynd kom jag hem med en inte fullt lika nedsatt Marnikappa. Kanske inte optimal till det jag råkade ha på mig idag men den kommer att bli fin till mycket annat.
Ni får även en smyg-glimt av min nya klädkammare som jag fotograferar inuti, jag måste hitta något bättre ställe att plåta på, alternativt köpa en bredare spegel.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Egen klädkammare det va inte dåligt! Ett ypperligt bra själv varför man ska flytta! Håller i alla fall på att intala min pojkvän till det!;)Mvh Sophie ♥

Postat av: Linda

Köp ett litet kamerastativ och använd självutlösaren vetja.

Fin kappa, tjusig .

2008-08-06 @ 14:29:40
URL: http://migmittmina.blogspot.com
Postat av: French Kisses

tjusigt! verkligen synd att ns inte har någon affär här i göteborg. vi borde också kunna få ta del utav härligheterna! :)

2008-08-06 @ 14:59:24
URL: http://frenchkisses.blogg.se/
Postat av: angelica

Jeansshorts, slutsålda långklänningen från HM, replayjeans mm - http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=347701.

2008-08-06 @ 15:37:53
Postat av: Emma

Åh så härligt. Rusade till NS så fort jag hörde något om 95% (det var dessvärre i förmiddags. Provade kappan du köpte, men tillslut blev det en topp och en väska. Båda från Marni.

2008-08-06 @ 19:57:19
URL: http://toofunkyforfashion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links