header to adsNyvunnen respekt


På tal om franska Vogue... Jag hittade det här roliga klippet från en editorial-plåtning för franska Vogue med supermodellen Coco Rocha. Fantastiskt av fröken Rocha att kunna gå in så i rollen under de något...underliga omständigheterna, det är visserligen hennes jobb men ändå. Känns inte hela stämningen lite mysko?

Kommentarer
Postat av: French Kisses

Ha, lite fräckt sådär. Jag vet inte, jag tänkte på en matador som flänger omkring med sin röda duk eller vad sjutton det nu heter. Men jädrar vad snabb hon var på att vischa med kläderna! ;)

Postat av: sofia dahlén

Hon är dansare också. Keltisk folkdans! JPGT a/w 07!
http://www.youtube.com/watch?v=-Y9LOKRKryA

2008-04-09 @ 18:22:20
URL: http://www.conspicere.se
Postat av: Julia

Hej Hotspot! Jag har ett tips om en ny kategori på din blogg som jag och säkert många med mig skulle vilja ha, nämligen en månatlig genomgång av de bästa modemagasinen just nu. Lite som du gjorde tidigare i veckan, men lite mer ingående. Det finns så mycket olika tidningar och jag hinner oftast bara med att läsa en eller två, då vill jag att de ska vara snygga och bra! Det är sån variation olika månader så jag blir lika förvirrad varje gång jag står framför alla glossiga magasin. Hjälp mig välja!

Julia

2008-04-09 @ 20:20:16
Postat av: shoebox

Stämningen var helt klart mysko! Konstig dans till opera i en lada?

2008-04-09 @ 22:01:56
URL: http://shoebox.tjejsajten.se
Postat av: Free Fashion Pia

Varför är dom i ett stall? Och hon måtte fått nogranna instruktioner av fotograf och redaktör/stylist innan, för ingen säger ju ett ord till henne under tiden....?

2008-04-10 @ 09:48:30
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: Emelie Elisabeth

haha, ja shit. det var ett annorlunda klipp. /ems

2008-04-13 @ 12:59:29
URL: http://emelieelisabeth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links