header to adsModemöte med SOLO

image2349

När det är planeringsmöte med
Solo vet man aldrig vad som kommer att hända. Eller jo förresten, det vet man - osammanhängande kackel, massor med Coca Cola och förvirrade ideér är obligatoriskt. På något oförståeligt sätt lyckas vi dock alltid planera upp de kommande numren och det blir oftast förvånansvärt bra! Karin som är chefredaktör kan vara världens bästa uppdragsgivare, även om hon själv ständigt ursäktar sig för att hon är förvirrad. Elin var fin som som vanligt och slående lik Blake Lively/Serena van der Woodsen. Med andra ord - snygg! Linns nya lugg var helt klart ett bra klipp. Så fin!

Kommentarer
Postat av: fashionholic

åhh elins kavaj är den från topshop eller hur.. sååå fin!

Postat av: lina

längtar tills solonumrerna kommer ut !

2008-04-07 @ 19:56:30
URL: http://francais.blogg.se
Postat av: Frida

Ska bli spännande att se resultatet!

2008-04-07 @ 19:57:15
URL: http://www.husmusen.blogg.se
Postat av: livingroom

härliga anteckningar. Lite halvrörigt ska det vara :-)

2008-04-07 @ 20:05:48
URL: http://livingroom.blogg.se
Postat av: Maja

Äh kom igen nu, börjar trötna på ditt/ert tjat om "klubben för inbördes beundran". Gillade din blogg bättre förut med mer mode och inte så mycket dagens outfit och liknade. Tråkigt men sant.

2008-04-07 @ 20:10:30
Postat av: Sigrid

Karolina! Jag har läst din blogg sedan starten, vad är det nu - drygt två år? Jag slutar aldrig förundras över din entusiasm och glädje som lyser igenom var och vartannat inlägg. En stor eloge och en ännu större kram från minstingen. Sigge.

2008-04-07 @ 20:13:53
URL: http://sigrid.webblogg.se
Postat av: Nina

Du har så rätt! Den pudriga klänningen är äckligt snygg, men känns näst intill omöjlig att bära.
Ibland önskar jag att Gud gett mig mörka lockar och bruna ögon. Och lite färg på sommaren också. Men icke...

2008-04-07 @ 20:31:59
URL: http://sofiaseving.blogg.se
Postat av: hotspot

fashionholic: Japp den är från Toppan!
lina: Jag med, längtar alltid efter nästa nummer :)
Frida: Ja just nu känns det nästan som mission impossible att få ihop det på ett bra sätt men i slutändan brukar bitarna falla på plats
livingroom: Ha ha, ja halvrörigt är bara förnamnet. Älskar att hon ritat sin lilla mops uppe i hörnet (vilket inte syns så bra på min suddiga bild :)
Maja: Ha ha, jag kan förstå att det verkligen känns som "klubben för inbördes beundran" men jag tycker ju att de är grymma och det måste man väl få kunna säga. Det har blivit att jag bloggar mer om det jag gör och mitt jobb, detta av två enkla anledningar 1. jag tror/hoppas att många tycker att det är lite intressant 2. Jag hinner omöjligt göra så många inlägg som jag önskar av samma karaktär som jag gjorde mycket förut även om jag försöker att titt som tätt ha med klassiska "hotspot-kategorier" som hitta stilen, catwalk match etc. Mindre mode skulle jag dock inte hävda att det är nu, allt handlar ju mer eller mindre om mode på Hotspot :)
Sigrid: Söta Sigrid! Tusen tack! Ja herregud, man har bloggat i över 2,5 år nu och än tycker man att det är lika kul! Jag tror (det verkar så) att du känner likadant :) KRAM!

2008-04-07 @ 20:37:33
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: emma

Kul ni ser ut att ha:P

2008-04-07 @ 23:05:13
URL: http://styleby.blogg.se
Postat av: Helena

Jag såg din outfit på Elins blogg, superfint!

2008-04-08 @ 13:59:45
URL: http://helenaengstrom.blogg.se
Postat av: Maja

Trist att höra att du inte lyssnarr på din läsare och inte kan ta åt dig av min kritik:( Där miste du en läsare till...

2008-04-09 @ 19:51:44
Postat av: hotspot

emma: Ja skoj!
Helena: Tack :D
Maja: Jag lyssnar, jag lovar! Tyckte även att jag försökte förklara varför innehållet blivit lite annorlunda. Skulle gärna göra fler inlägg av klassisk "hotspot-karaktär" om jag hade tiden och som sagt var, alla läsare uppskattar ju olika saker så jag tror att det finns många som gillar att det är blandade typ av inlägg, allt från dagens outfit till tex spara/slösa inlägg till vad jag gör i mitt jobb. Det är svårt att tillfredställa alla :)

2008-04-09 @ 19:59:22
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links