header to adsHamnar Lara återigen på Vogue Paris omslag?

image2356
Bild övre raden från vänster: Lara Stone på Vogue Paris April 2007,
Lara Stone på Vogue Paris Mars 2008


Att hamna på omslaget av Vogue är av naturliga skäl mycket prestigefyllt, framförallt om det är den franska upplagans omslag. Carine Roitfeld som är chefredaktör på Vogue Paris är känd för att ha gullegrisar som hon gärna placerar på omslaget gång efter annan. Lara Stone är utan tvekan en Carine-favorit (jag förstår verkligen varför, hon är grym) och nu går det tillförlitliga rykten i modevärlden om att det återigen är Laras tur till Maj-numret, något som onekligen vore osedvanligt uppseendeväckande då hon även frontade mars-numret 2008.

Vi får väl se! Spännande är det iallafall!

Kommentarer
Postat av: frida

Haha, måste bara kommentera en oerhört barnslig grej.. Uppmärksammde just att helene på mrs h tagit bort både dig och eleonore som favoritbloggar. Antar att hon gjorde det för att ni inte alltid länkar till butiken i era inlägg.. (varför man nu måste göra det?!) Det är allt lite sandlåda på den! ;)

2008-04-09 @ 17:41:24
Postat av: hotspot

frida: Hm, ja det var ju tråkigt. Jag länkar alltid till butiken där jag lånat bilderna från och eftersom Mrs H inte har frilagda bilder är det oftast bättre för mig att ta bilderna från andra webbshoppar som har det. Skaffar MrsH frilagda bilder så skulle jag använda de bilderna och därför länka mer till butiken. Det känns ju inte riktigt schysst att ta bilder från en webbshop och sen länka till en annan :)

Postat av: frida

absolut, jag förstår precis!
det verkar dock inte helene ha gjort..

2008-04-09 @ 18:10:29
Postat av: hotspot

frida: Nej, tråkigt nog

2008-04-09 @ 19:28:16
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: shifte

man förstår varför, hon är otroligt vacker!

2008-04-09 @ 21:04:01
URL: http://shaft.blogg.se
Postat av: Free Fashion Pia

En riktig nagelbitare.....;-)

2008-04-10 @ 09:49:41
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: maxnike

By employing some best decent quality elastic materials, the Nike shoes make certain a safer as well as a good offer more safe knowledge to the runner using the help of shox technology. think me, it could possibly be considered a worthwhile experience! You can purchase the affordable Nike shox shoes according for the individual taste of color.2011-11-01 @ 04:17:20
URL: http://www.nikeairmaxs.co.uk/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links