header to ads



Make-up Match - Alexander McQueen

image1715

Kanske inte en vardagsmake-up men för den modiga kan det vara något att satsa på kvällstid. Alexander vet hur man skapar dramatik!

Som vanligt utgår vi från grunden. Hitta en ljus bas som ger ett täckande men naturligt resultatet (
i.d. bareMinerals Loose Foundations, färgen fair). Fokuset ligger onekligen på ögonen så här kan du lägga lite extra tid och energi. Svart kajal, penna är att föredra framför pensel, runt hela ögat ( FACE Eye Pencil, färg black). Smeta inte ut kajalen utan låt den vara skarp men raka kanter. Urban Decay har fantastiska färger på deras ögonskuggor som innehåller ovanligt mycket pigment (Urban Decay, Deluxe Eye Shadow, färgen Peace). Här är det ögonskugga upp till ögonbrynen som gäller! Brynen ska vara svarta och bäst blir det om du hittar en svart ögonbrynspenna (Talika, Eyebrow pencil, färg black). Som pricken på i:et, svart mascara (Bloom Mascara, färg black).
Läpparna ska vara så ljusa som möjligt. Ett bra trix är att grunda med flytande foundation innan du lägger på läppstift (Nars Lipstick, färg Rain). Avslutningsvis, lägg sparsamt med rouge (Paul & Joe Facecolor, Färg Amarante) i en kall färg, gärna lila/brun på kinderna. Klart!

Kommentarer
Postat av: nadin

Det blir inte lätt för mig som är så dålig på make up,men tack för tipset:)

2007-09-06 @ 09:36:55
Postat av: catta

Jag tror att jag är inne i en existensiell svacka eftersom jag inte litar på mitt eget omdöme och smak (!) men vad tycker du om dessa..? Vill ha ett par snygga men ändå användbara högklackade ankelboots, utan snörning eftersom jag tror att jag kommer se mig tokig på andras snörda fötter i höst, även om det är snyggt..!
http://www.net-a-porter.com/product/25974

2007-09-06 @ 09:46:13
Postat av: donnasandra

Spännande med en så "dramatisk" sminkning :-) Cleopatra är en av mina favoriter sedan barnsben, filmen och den faktiska personen :-)

Postat av: Ida

Alexander McQueen har väl oxå gjort en sminkkollektion ihop med Mac som ser riktigt bra ut. Starka färger och lite glitter ;) Blått är en favorit färg hos mig när det gäller skuggor. Fast jag drar nog inte på upp till brynet ;)

2007-09-06 @ 10:53:17
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Julia

Den här typen av makeup ser alltid skitsnygg ut på catwalken men är (för mig) omöjlig att få till "på riktigt". Blått är otroligt häftigt men jag är nog tyvärr för feg. Ser fram emot McQueens MAC-kollektion. Tyvärr får vi väl här i Norden vänta en halv evighet på den...

2007-09-06 @ 13:16:46
Postat av: Amanda

kan bara säga att jag älskar din blogg!

2007-09-06 @ 15:46:54
URL: http://amandaerkungen.blogg.se
Postat av: hotspot

nadin: Ha ha, jag är inte helt säker på att jag skulle kunna fixa biffen heller. Inte lika snyggt iallafall :)
catta: Hm, känns som om jag svarat på detta.
donnasandra: Japp, om man bara vågade, he he :)
Ida: Åh det var mer än jag visste. Kul info!
Julia: Jo du har rätt, det är lättare att bära upp på tex en visning
Anabda; Vad ku, du förstår nog inte hur glad det gör mig!

2007-09-06 @ 20:40:31
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: sofi.

jag älskar frisyrerna mer än makeupen på mcqueens visning. sminkningen på annat ställe än visningen kommer väl bara att föra tankarna till mimi från drew carrey show. :)
men visst, våga våga.

2007-09-06 @ 21:15:33
URL: http://amitechi.blogg.se
Postat av: Bjooti

Ja, precis som Ida skriver så har McQueen gjort en makeup kollektion för MAC som släpps i oktober. Där kommer alla de sprakande färger som syntes på hans visning finnas att köpa på sig.
Läs mer här, om du vill :)
http://bjooti.net/?p=1639

2007-09-06 @ 23:38:35
URL: http://bjooti.net
Postat av: Uggs outlet

Best Uggs - you choice

2011-12-09 @ 03:53:19
URL: http://www.moon315.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links