header to adsSkofrossa på Aftonbladet

image1865

På Aftonbladet har jag gjort en stor guide över höstens hetaste skomodeller och tips på de bästa shoppingfynden. Är du plus-medlem är det bara att logga in!


Kommentarer
Postat av: donnasandra

Ska spana in :-)

Postat av: Anonym

det är så dåligt att man måste bli plusmedlem på allt som är kul att läsa. Skulle jag aldrig bli för två modeartiklar i veckan liksom. vart är det värt förnånstans. Läser hällre expressen då. Behövde bara säga det. Annars gillar jag din blogg hur mycket som helst!

2007-10-17 @ 13:22:22
Postat av: hotspot

donnasandra: Ja gör det
Anonym: jag hade ju självklart önskat att det skulle vara gratis så det bara var att gå in och titta men Aftonbladet är ju ett företag som alla andra som i slutändan måste tjäna pengar. I och med att allt färre köper papperstidningar utan läser allt på nätet måste de börja ta betalt för sina tjänster även där annars finns det inga pengar att betala journalisternas och fotografernas löner med och då skulle det inte bli ngn tidning (vare sig i papper eller på webben) över huvudtaget. Som sagt var förstår att det kan kännas trist men jag kände att jag var tvungen att förklara hur landet ligger. its all about business, tyvärr kan man kanske tycka ibland...

2007-10-17 @ 13:26:30
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links