header to ads



In the shower

26631-1954

Imorse var jag ovanligt trögstartad vilket man kanske kan unna sig att vara någon enstaka fredag. För att komma igång tog jag en lång ceremoniell dusch med några nya och gamla favoritprodukter, som jag naturligtvis vill tipsa om.

- Redken Color Extend Shampoo Jag har använt det här schampoot sen jag färgade mitt hår mörkt och jag måste faktiskt säga att det förlängt livslängden på färgningen.
- Redken Color Extend Rich Defender En kräm som ytterligare ska hjälpa till att behålla färgen och lystern från färgningen. Själv använder jag den som balsam då den även gör håret mjukt och lätt att reda ut.
- Wella Lifetex Color reflex mask Även om mitt shampoo för färgat hår har hjälpt till att hålla färgen fräsch så har jag den senaste veckan kännt att det börjar bli dags för ett återbesök hos frisören. I väntan på att jag ska få ändan ur vagnen och beställa en tid har jag valt att prova Wellas hårmask som ger lyster men även successiv färg till håret. So far so good!
- Ren Moroccan Rose Otto Body Wash En duschkräm som innehåller en av världens dyraste essentiella oljor, Rose Otto. Rens produkter är helt fria från  petrokemikalier, syntetiska dofter, sulfater, syntetiska färger och silikoner. Hur lyxig som helst! Dyra och härliga duschkrämer är min nya grej!
- Loreal Exfotonic Det här är min favoritpeeling som jag har återkommit till under flera år. Den doftar gott och kornen är precis lagom grova. Ett budgetalternativ som jag verkligen rekommenderar.
- Dermalogica Daily Microfoliant Jag älskar den här ansiktspeelingen för att den är tillräckligt mild att använda ofta. Den är väldigt dyr men den håller verkligen helt sjukt länge. Jag har använt min varannan dag och den har räckt i snart 6 månader.

Thats it folks!

Kommentarer
Postat av: DONNASANDRA

Gillar Daily Microfoliant verkligen! Redkens färgshampoo är helt underbart, och doften är fantastisk. Ska testa den där inpackningen nästa gång. Balsamet är bra men jag gillar lite starkare grejer :-P

Postat av: Kristina

Gillar oxå Daily Microfoliant, underbar:) Ska köpa den i normalflaska nu, har haft en i minisize ett tag:)Skönt att höra att den räcker läääänge:)

2007-11-16 @ 11:48:08
URL: http://eyeonbeauty.tjejsajten.se
Postat av: Maja

Mycket mycket bra tips och rekommendationer! Tack! Är själv på väg att inventera och byta ut mina produkter. Budgeten räcker dock inte åt svindyra produkter men om Dermalogica Daily Microfoliant har hållit i sex månader är det en bra investering.

2007-11-16 @ 11:54:05
URL: http://somaja.blogspot.com
Postat av: ida

Det där schampot har jag med och jag tycker det funkar riktigt bra. Balsamet/krämen har jag oxå men jag behvöer inget balsam för mitt hår (ja.. tom frissan säger det). Det blir för fett liksom. Men ibland sprayar jag någon slags grej från samma serie i håret. Funkar bra eftersom det är lite lättare än balsam.

2007-11-16 @ 14:38:38
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Anna

Haha :)
Jag har använt min Microfoliant varje dag i ett och ett halvt år snart, det är nästan irriterande att den aldrig tar slut :)

2007-11-16 @ 22:00:32
Postat av: kristina kittelsen

redken är grymt bra, älskar det. köper bara det märket

2007-11-17 @ 23:23:53
URL: http://guldbarn.blogg.se
Postat av: maja

Tänkte kolla om du vet var man kan köpa dermologicas produker? Jag bor i Göteborg men har inte hittat dom på tex Åhlens där man ändå förväntade sig att de fanns :) Beställer du på nätet?

2007-11-18 @ 11:28:18
Postat av: Lia

maja - kolla dermalogica.se för återsföräljare. De säls bara hos auktoriserade hudterapeuter.

Mitt tips är att FÖRST gå på en ansiktsbehandling, få rekomendationer för sin hudtyp och SEN gå in på fina http://www.jerseybeautycompany.co.uk/
Billigt är bra! =)

2007-11-20 @ 12:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links