header to adsDuro Olowu

image1441

Jakten på härligt varma och svulstiga etnomönstrade klänningar går vidare och jag har hittat en lämplig, men oupnåelig, kandidat att fylla kvoten. Duro Olowu är en brittisk designer med rötterna i Nigeria och Jamaica. Han "upptäcktes" av Sally Singer på Vogue och Julie Gilhart på Barneys (som idag är största inköparen). Duro Olowus klänningar kännetecknas av svepande flytande modeller tillverkade av vintagetyger inhandlade från jordens alla hörn i kombination med mönstrade tyger som han designat själv. Olowus mentalitet är lika tilltalande som hans klänningar, "I think fashion should be joyful, it shouldn't dictate to women but it should invite them into the fantasy of the designer who is making them", så ge mig en Duro Olowu, NU! Det kan dock bli svårt eftersom närmaste återförsäljare är Dover Street Market i London...

Translation: Give me an etno-inspired dress, preferbly from Duro Olowu!

Kommentarer
Postat av: Ida

vacker bild.. rätt skir klänning dock. Har du spanat in Indiskas utbud?? Såg att de hade fina klänningar senast jag var där.

Postat av: hotspot

Ida: Den är ju väldigt bakbelyst, tror inte att den är fullt så tunn och genomskinlig som det ser ut här. Ja, Indiska har spanats in men det är alltid något med deras mönster som gör att det ser billigt ut...Jag är väldigt kinkig när det gäller prints att det blir exakt rätt!

2007-06-07 @ 10:57:45
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

Nja jag vet inte men denna säsongen så har jag hittat lite grejer på Indiska som varit fina fast dock inget med mönster då. Man får vara kinikig om man vill vara fin!

2007-06-07 @ 12:34:48
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: angelica

hans modeller är så fina (klänningsmodeller, alltså)..

2007-06-07 @ 19:48:57
URL: http://angeliq.webblogg.se
Postat av: Ida

Indiska har faktiskt en liknande i grönt som jag har spanat in, kan ju vara värt att titta på den även om du i vanliga fall inte gillar mönstret på deras kläder (Den ser bättre ut i verkligheten än på bilden). http://indiska.com/system/search/product.asp?id=671

2007-06-08 @ 10:15:07
Postat av: stefan.hellsten

Hej

Var kan jag köpa klänningen på bilden ovan ?

2009-10-04 @ 18:40:12
Postat av: hotspot

Det blir nog svårt att få tag på den eftersom den är från 2007....

2009-10-04 @ 20:10:53
URL: http://hotspot.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links