header to adsBreaking Fashion News - Busy, busy Stella McCartney

image1460

Stella McCartney ligger då aldrig på latsidan... Nyligen tillkännagav hon 2 nya projekt som hon involverat sig i:

1. Stella har inför
Glastonburyfestivalen designat ett linne i organisk bomull som kommer att säljas exklusivt på festivalen. Vinsten kommer att gå oavkortat till välgörande ändamål. Av det lilla jag sett av linnet (bilden ovan) kan jag inte annat än att säga nje, får knappast igång mitt shoppingsug, men de 5000 linnen som kommer att produceras kommer med största sannolikhet sälja som saft i Sahara.
2. Utöver välgörenhetsprojektet på Glastonbury tillkännager Stella att hon kommer att inleda ett samarbete med jeansmärket Notify där hon kommer att designa 2 par jeansmodeller. Gäsp säger Hotspot!

Translation: Stella McCartney has designed an organic vest for the Glastonbury festival. All profit will go to charity. she is also designing 2 jeans for Notify

Kommentarer
Postat av: Ida

ser nästen lite fult ut linnet ;) fast jag kanske inte ska säga något, jag har en tatuering med ett hjärta och lågor på ryggen och det är ju nästan likadant ;)

Postat av: Angel

ska ändå bli kul att se jeansen

2007-06-14 @ 15:29:38
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Cassandra

Asså det linnet var verkligen inte snyggt, har du nåt tips om var man kan köpa billiga storskjortor? Har letat i evigheter...

2007-06-14 @ 16:26:37
Postat av: hotspot

Ida: Jo jag är nog benägen att hålla med. Gillar du fortfarande din tatuering?
Angel: Ha ha :)
Cassandra: nej jag tycker också att det ser lite gräsligt ut... Ha ha, det är helt klart den vanligaste frågan just nu, får den minst ett par gånger om dag men precis som du har jag letat men utan framgång.

2007-06-14 @ 16:43:55
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Frida & Fabulous

åh, jag älskar ju mest hennes söta blusar och klänningar! Mer sådant!

2007-06-14 @ 16:52:31
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Ida

Åhh ja mina tatueringar (3st, en stjärna på vristen, stjärnor på magen och mitt hjärta med lågor på ryggen) älskar jag. De är som smycken för mig. Ingen av dem syns så väl egentligen förutom nu till sommaren då jag får chansen att visa dem lite. Men tatueringar är verkligen en smaksak.

2007-06-14 @ 19:25:30
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Camilla

Men, är inte Notify märket Ungaros jeanslinje? Eller har jag bara drömt det? Hursomhelst är det isf lite märkligt att bjuda in en annan (kanske inte konkurrerande, men ändå) designer... Fast, som du skriver, gäsp... Är faktiskt ganska trött på alla samarbeten vid det här laget (iaf Stellas - samarbetenas okrönta drottning).

2007-06-14 @ 20:12:24
URL: http://annerfeldt.blogspot.com
Postat av: BlackFashionista

Säga vad man vill om Stella... men jag tycker i alla fall att hon är helt oslagbar i sin bransch. Tank att ha sådant inflytande. Och att dessutom vara ett gott inflytande till på köpet. Visst samarbeten är väl lite gammalt, men Stella har huvudet på skaft och förhoppningsvis kan hon lyckas förmedla sitt budskap om rättvisa och sitt miljötänkande till fler!? Stella är framtiden!
Tack för en bra blogg!

2007-06-15 @ 01:16:23
URL: http://blackfashionista.blogg.se
Postat av: Sofiie

Stella är verkligen het :)

2007-06-15 @ 09:56:58
URL: http://sofiie.webblogg.se
Postat av: hotspot

Frida & Fabulous: Ha ha :)
Ida: Jag vet hur jag är skulle jag skaffa en tatuering skulle jag tröttna innan de lyft nålen från huden... :)
Camilla: Hm, det vet jag inget om... Men du ar kanske rätt och i sånt fall är det märkligt...
Blackfashionista: Jo det är klart att det är bra att stella jobbar efter etiska värderingar men man kan ju ändå tycka att vissa projekt känns intressentare än andra...
Sofiie: :)

2007-06-15 @ 10:08:54
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links