header to adsBreaking Fashion News - Ann-Sofi + Oli = ?

image1557

Jag blir något konfunderad när jag stöter på information om att vår egen hyllade
Ann-Sofi Back har designat en kollektion åt det nylanserade brittiska märket Oli. Nu vet jag väldigt lite till ingenting om Oli men efter en snabb titt på deras nyöppnade hemsida känns det kanske inte som det naturligaste projektet för fröken Back. Maria Grachvogel och Lulu Guiness är andra namn som nämns i sammanhanget. Inga dåliga namn men det gör det hela nästan ännu mer oförståeligt.

PS. Här hittade jag Ann-Sofis kollektion. Den är fin men jag är ändå förvirrad.

Translation: Swedish designer Ann-Sofi Back is designing a collection for Oli, a newly launched brittish label. Other designers involved: Maria Grachvogel and Lulu Guiness. Im a bit confused.

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja, där får man hålla med dig. Känns något underligt, Back brukar inte riktigt designa den typ av kläder som verkar höra hemma där. Men ja..det är utmaning och självklart möjlighet att nå ut till många. Back gör i alla fall snygga kläder.

Postat av: Helene Westberg

De designers som finns hos Oli gör alla olika slags kreationer så Ann-Sofie passar nog fint in i gänget, tror jag. Alltid trevligt med utmaningar för det gör att man utvecklas.

2007-07-19 @ 12:12:49
URL: http://www.misswestbergdesign.se
Postat av: Bellezza

varför är du förvirrad? för att det inte är "fint" att
vilja nå ut till fler/ tjäna mer pengar/bli mer kommersiell?
jag blir förvånad över din kommentar...

2007-07-19 @ 13:31:16
URL: http://bellezzas.blogg.se
Postat av: hotspot

Ida: Jo det känns lite förvirrande och även om man vill nå ut till en större och bredare publik känns det som om man borde välja samarbetspartner med omsorg och välja något som stämmer överens med ens varumärke. Som sagt var nu vet jag väldigt lite om Oli och baserar detta helt på första intryck...
Helene Westberg: Jo visst har du rätt men jag tror ändå på att man vinner på att välja projet som ligger i linje med ens varumärke.
bellezza: Personligen tycker jag inte att det är "fult" det stämmer bara inte överens med den bilden som jag har av Ann-Sofi och hennes varumärke. Visst kan man vilja bli mer kommersiell men det är nog ändå viktigt att välja rätt sätt att göra det på (vilka samarbetspartners man väljer ets) för att behålla trovärdigheten i ens varumärke. Man kan inte säga att man är en sak och sen göra något helt annat, det är helt enkelt inte trovärdigt.

2007-07-19 @ 13:44:00
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: julia

Hej Hotspoten. Vet inte riktigt var jag ska "dumpa" min synpunkt men jag tar det här. Tycker det är synd att din blogg gått ner sig lite, vilket nog märks en del på kommentatorfunktionen, inte lika många delaktiga och som har något att säga. Alltså, färre sånna hära "syna i sömmarna", "breaking fashionnews" och andra nyhets/fakta-delar. Det är inte så skoj att läsa dem...

2007-07-19 @ 17:37:11
Postat av: hotspot

julia: Tack för din kommentar! Jag har hela tiden försökt göra inlägg av olika slag. Vissa mer faktabaserade andra mer enkla raka shoppingtips. Självklart är folk intresserade av olika saker men jag hoppas att alla kan hitta något som de tycker är intressant/fint/roligt. Bloggar som ger snabba shoppingtips och som bara lägger upp bilder på kläder finns det oräkneliga av, jag hoppas att folk kan uppskatta mer än bara mode som shopping och kanske intressera sig för mer saker än bara billigaste och snyggaste tröjan från H&M. Hoppas du fortfarande hittar lite saker som du gillar på bloggen och jag kommer även i fortsättningen att försöka varva snygga och bra shoppingtips med mer modeinriktade faktainlägg. PS. Just nu är det dessutom svårt att göra bra plockinlägg med kläder då det är en mellanperiod nu. På webbshopparna finns bara gamla rea-varor som man sett i hundra år som inte känns så roliga och skriva om, nu vill man bara skriva om höstmodet som inte kommit i butik än. Dilemma. Det är kanske därför du upplever det extra torrt på "klädinlägg" den senaste tiden.

2007-07-19 @ 18:35:27
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: julia

Vad kul att du reflekterar! Oh ja, jag älskar historier bakom plagg/designers mm, det är väldigt spännande, men i måttlig dos :) Jag får helt enkelt vänta till hösten och hoppas på många härliga shoppingtips! Sen så saknar jag också skönhetsdelen, är en riktig sminkjunkie och lite fler recensioner, tips, trix m.m. då och då hade vart superskoj!

2007-07-19 @ 19:30:12
Postat av: hotspot

julia: Ha ha, jag lovar, det kommer massor med shoppingtips när höstkläderna trillar in :) Ja sminkbitan har jag själv märkt att den hamnat lite i skymundan, det är faktiskt inget medvetet val. Saknar det lite själv... Ska bättra mig :)

2007-07-19 @ 19:33:07
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: inez

Oli är ju UK's La Redoute typ. Inget fel med att designa där, hon behöver nog tjäna lite pengar. Hon gjorde ju en kollektion för TopShop också!

2007-07-19 @ 21:57:38
Postat av: hotspot

inez: Jag tycker fortfarande att det är förvirrande...

2007-07-20 @ 10:31:06
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Josefine

jag instämmer med karolina. fröken Back har vid flera tillfällen bland annat i press tydligt vädrat sina åsikter om hur hemskt det vore att "designa för den breda massan" och har gärna pekat ut svenska designers som hon tycker gått en feg och mainstream väg. Jag kan inte låta bli att le i mjugg nu.

2007-07-20 @ 13:24:15
URL: http://josefinelinden.blogg.se
Postat av: hotspot

josefine: Skönt att någon förstår vad jag menar ;)

2007-07-22 @ 16:42:20
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Cheap moncler vest New york

<a href="http://www.moncler-clearance.net/Cheap-moncler-shoes_c11/">moncler shoes for man</a>

<a href="http://www.moncler-clearance.net/Cheap-moncler-boots_c12/">moncler boots</a>

<a href="http://www.moncler-clearance.net/Cheap-moncler-sneakers_c13/">moncler sneakers</a>

<a href="http://www.moncler-clearance.net/Cheap-moncler-accessories_c1/">moncler accessories</a>

<a href="http://www.moncler-clearance.net/Cheap-moncler-bags_c2/">moncler bags</a>

<a href="http://www.moncler-clearance.net/Cheap-moncler-bags_c2/">moncler bags for women</a>

<a href="http://www.moncler-clearance.net/Cheap-moncler-hat-moncler-scarf_c3/">moncler hat moncler scarf</a>I request more people would make a note sites like this that are in truth accommodating to read. With all the thistledown floating almost on the net, it is rare to look over a locate like yours instead.

2011-09-28 @ 08:35:02
URL: http://www.moncler-clearance.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links