header to adsIntervju med årets bäst fest- och scenklädda - Karin Winther

Intervju med årets bäst fest- och scenkädda - Karin Winther
Det är en ära att få presentera en intervju med årets bäst fest- och scenklädda på Elle-galan 2007 - Karin Winther. Elles motiveringen löd enligt följande:
" Livet är en fest, bokstavligt talat, för klubbdrottningen Karin Winther. Denna uppseendeväckande damiga 22-åring trivs bäst i klänningar och kjolar. Hon räds inte att klä sig riktigt fint"

Hur skulle du beskriva din stil?
Den är ganska mörk med mycket svart, mörkgrått och grönt. Jag älskar styva hårda material som lack och läder. Fodralklänningen är ett plagg som jag verkligen trivs i.
Vad innebär "stil" för dig?
Jag har aldrig medvetet bestämt mig för en stil utan ständigt utvecklat mitt intresse för kläder och mode, i och med det har även min stil ändrats och utvecklats. Jag älskar musik och för mig är de tätt förknippade, det känns härligt och lustfyllt att uttrycka sig med mode, precis som med musik
Har du någon person vars stil du beundrar?
Egentligen inte, jag vill inte begränsa mig utan vara fri att finna uttryck överallt ifrån. Dita von Teese som uppträder på Elle-galan är naturligtvis fantastisk med sin stilkänsla men att endast ha en förebild skulle för mig vara som att begränsa min personlighet.
Kommer priset att påverka hur du kommer att klä dig i framtiden?
I och med att jag jobbar på Spy Bar känns det alltid viktigt för mig att statuera ett exempel. Jag vill få folk att förstå att det är roligt att klä upp sig och göra sig fin. Jag vill att folk ska våga mer! Folk som ansträngt sig för att göra sig fina bidrar enligt mig till en förhöjd feststämning. Sen finns det naturligtvis de som inte har något intresse för kläder och det måste man självklart respektera.
Har du någon favoritdesigner?
Jag gillar mycket av det
Alexander McQueen gör. Jag har en klänning från honom som jag använder ofta (klänningen på bilden). I Sverige gillar jag Diana Orving, hon har ett mycket vacker formspråk.

Kommentarer
Postat av: Ida

Bra val av juryn hon klär sig grymt oftast. Dessutom har hon helt underbara vågor i håret på bilden. (det är lite min dröm att ha håret i vågor, tyvärr har jag sämsta förutsättningarna med mitt raka hår).

Postat av: vicky

"Jag älskar styva hårda material och naturligtvis lack och läder" ?? hahaha

2007-01-27 @ 19:26:19
Postat av: Klara

Klänningen var ju jättecool, och håret!

2007-01-27 @ 19:29:50
Postat av: Belle

Jättekul att läsa! Men kan du inte ta mer "kändare" personer som Sofi Fahrman eller Elin Kling? :-P

2007-01-27 @ 20:53:49
Postat av: hotspot

Ida: Jag vet faktiskt inte så mycket om henne utäver att ajg sett henne ett par gånger på SB
vicky: He he :)
KLara: Inte min stil men coolt med en så egen stil!
Belle: Ja, nu är det här ju lite special eftersom jag intervjuat de som vann på Elle-galan, Karin var en av dem.... Varken Sofie eller Elin vann ju som bekant inte. Men jag har tidigare gjort en intervju med Sofi som du kan läsa:
http://hotspot.webblogg.se/140806182100_10_frgor_till_sofi_fahrman.html

2007-01-27 @ 21:10:18
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

Hon är väl lite av en nattklubbsdrottning ;) vet egentligen inte heller så mycket om henne. Men hon har en skön stil.

2007-01-27 @ 21:15:01
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Johanna

Gillar hennes sminkning, speciellt rouget! Det var snyggt!

2007-01-28 @ 00:42:51
URL: http://joh.webblogg.se
Postat av: Bjooti

Riktigt kul att hon vann det priset - hon har en underbar still och väldigt classy!

2007-01-28 @ 00:45:43
URL: http://bjooti.net
Postat av: shopoholychic

Gillar hennes stil! Och håret! Men hur får man till det där egentligen?

2007-01-28 @ 09:23:36
URL: http://shopoholychic.webblogg.se
Postat av: Belle

Ja, men den är ju nästan jättegammal.

2007-01-28 @ 10:04:51
Postat av: Michaela S

Hotspot (eller ska vi kalla dig Karolina nu när du är offentlig?), du har blivit mer och mer som en modetidning. Ju mer läsare du fått, desto mindre personlig har du blivit. Dessutom skriver du ju aldrig om skönhet längre! Jättetråkigt. Jag uppskattade verkligen dina inlägg om produkter du testat och dina favoriter i badrumsskåpet. Eller bilder från din väska, outfit och liknande. Det "roliga" är att man märkte skillnad ganska tydligt den period där väldigt många skrev om dig. Inläggen blev slätare, opersonligare (alltså, du skriver fortfarande personligt men fokuserar på nya kollektioner och liknande som elle et c ändå alltid har) och mer modetidningsaktiga. Du är ju alltid lika kunnig och initerad, men som sagt var, jag saknar verkligheten personligheten som försvunnit lite längs vägen.
Dessutom, och det har inte med dig att göra men med de ökade antalet besökare, det är skitjobbigt att folk bara kommenterar "supersnyggt!" "kanonfint!" och så blir det 511 kommentarer som alla egentligen inte säger något. När man är på jakt efter kommentarer med "innehåll" (det där kanske lät dissigt, var inte menat så) är det så jobbigt när precis alla ska kommentera utan att ha ngt direkt att säga.
Och en sista grej - jag vet att alla andra har sagt motsatsen, men den gamla layouten var finare. Den kändes (stil)ren och klassisk. Den här känns typ redan daterat, om du fattar. "Allting som är modernt är gjort för att bli omodernt", eller hur Coco nu sa. Dessutom känns det lite oharmoniskt när allting är vänstercentrerat. Jag ser att det ska vara annonser till höger, men det finns ju inga? Dessutom tycker jag det är synd, en blogg blir tusen gånger mindre snygg så fort det kommer annonser. Samtidigt fattar jag ju att du vill tjäna på det, och det är trots allt din blogg, ingen statlig inrättning för klassik skönhet, men iaf. Alla andra skriver bara positivt, så jag tänkte jag kan skriva vad jag verkligen tycker.
Nåväl, din blogg är fortfarande min startsida och det har den varit länge. :)

2007-01-28 @ 10:18:24
Postat av: sura tanten

Jag tycker det var ett grymt bra val, känns som det ligger substans i hennes stil och hennes tankesätt kring den, känns personligt! ...vilket är bra!

Måste bara hålla med Ida, underbart hår också!

2007-01-28 @ 10:42:20
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: hotspot

Ida: jag vet inte så mycket om hennes stil heller men från det jag sett så har hon verkligen en välgenomtänkt óch ambitiös stil och det uppskattas naturligtvis.
Johanna: Ha ha, jag funderade mest hela tiden på om hon hade fixat hår och make själv, det såg så proffsigt ut :)
Bjooti: Ja det var ett modigt val drån Elles sida och personligen tycker jag att det var bra mycket bättre än Victoria Silvstedt
shopoholychic: Ingen aning men det är imponerande :)
Belle: det är den intervjun jag gjort, personligen tycker jag att det är roligare att intervjua nya personer än att bara intervjua samma personer om och om igen. Det finns ju (enligt mig) så många i "modesverige" som är intressanta och roliga att intervjua, både "kända" och "okända".
Michaela S: Det går bra att kalla mig både och :) Jag uppskattar verkligen din feedback och den behövs för det är väldigt lätt att bara blogga på ochinte själv märka att man helt plötsligt tappat sin inriktning. Det stämmer nog att bloggen har blivit lite mer opersonlig och jag vet faktiskt inte riktigt om det är ett medvetet eller undermedvetet val. Nu när det finns ett namn och ett ansikte på Hotspot tycker jag kanske att det känns skönare att inte behöva lämna ut sig så mycket... Däremot vill jag verkligen göra dagens outfit och "i min necessär" etc även i framtiden, enledningen till att så inte är fallet är helt enkelt att jag inte har haft tid... De senaste 3-4 mån har verkligen varit helt upp och ner, jag har verkligen jobbat med mitt jobb, bloggen och aftonbladet 16 timmar per dygn. Förhoppningsvis kanske jag får mer tid framöver så att det kan återgå till det normala :) Kommentarerna kan jag som sagt var inte göra något åt men jag uppmuntrar folk att skriva vad de tycker så länge det inte är direkta personangrepp eller olagligt. Intressant att höra ett även ett annat perpektiv på layouten, själv är jag dock nöjd med den och tycker verkligen att den var ett lyft från den gamla som jag haft i 1,5 år. Naturligtvis får du tycka att den blivit sämre och det är tråkigt men jag tror och hoppas att majoriteten tyckte att det blev en förbättring även om den kanske har lite kvar att önska. Det stämmer att jag har planer på att annonsera på bloggen men det är inte jag som sköter det personligen och än så länge har de som hjälper mig med det inte sålt några annonser 8som jag godkänt) till högerspalten, vi får se om så blir fallet och i sånt fall när. Det kanske blir fulare men jag lägger ner så pass mycket tid och energi (och faktiskt pengar) på bloggen idag att det helt enkelt inte är hållbart att driva den ideelt i längden. Inte om jag vill fortsätta utveckla den och göra den bättre iallfall, det tar tid och tid kostar pengar - trist men sant.
Jag hoppas att du kommer att läsa bloggen även i fortsättningen och tack för din kommentar, det är verkligen nyttigt och viktigt att få höra vad de trogna läsarna tycker!

2007-01-28 @ 10:52:21
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Amanda

Vilken spännande intervju!

2007-01-28 @ 11:08:19
URL: http://www.amandasstil.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

Väldigt roligt att läsa intervjun! Tycker det härligt med folk som klär upp sig inte bara till stora fester, det kan vi vara lite dåliga på i Sverige! :)

2007-01-28 @ 11:20:21
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Mikis

I senaste Elle står det på boksidan "Nya serien Hot Spot ska inrikta sig på "glamourböcker" för kvinnor." etc, har det något med dig att göra eller har de tagit ditt namn? :O

2007-01-28 @ 11:21:20
URL: http://mpv.blogg.se
Postat av: Lulun

bra intervju, hon är riktigt tjusig! och jag måste säga att du är grymt duktig! speciellt det att du svarar på allas inlägg! Ett stooort +

2007-01-28 @ 12:06:32
URL: http://lulun.blogg.se/
Postat av: hotspot

sura tanten: Jag håller med, roligt att Elle valde någon som vågar tänka lite annorlunda :)
Amanda. Vad roligt att du tycker det :)
Modesty Mia: Ja, jag är verkligen dålig på det och efter att ha pratat med Karin blev jag verkligen inspirerad att lägga mer energi på att klä upp sig och våga nya saker :)
Mikis: Ha ha, nej det har inget med mig att göra - vilket lustigt sammanträffande :)
Lulun: Ja tjusig var verkligen ordet :) Åh vad glad jag blir, tack! Kommentarerna uppskattas så enormt mycket, de är nästan det roligaste med bloggen så det är klart att jag försöker svara alla! :)

2007-01-28 @ 12:25:24
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Camilla

Den där klänningen som hade på Elle-galan var så otroligt vacker! Var köper man Dianas O's kläder?

Postat av: hotspot

Camilla: Vad roligt att du tycker det :) Diana går att köpa på Tjallamalla, Jus, Le shop Too och Neu.

2007-01-28 @ 12:40:25
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Petra

Åh, kul intervju! Älskar hennes hår...

2007-01-28 @ 14:04:50
URL: http://shecity.blogg.se/
Postat av: hotspot

camilla: Petra :)

2007-01-29 @ 07:37:42
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Rebecca

Hon är förebild på livet, härlig karaktär :)

2007-02-18 @ 15:45:49
URL: http://rebeccalidman.blogg.se
Postat av: johanna

älskade den klänningen hon hade på elle galan! vart hittar ja fler bilder på den? nån som vet?

2007-02-19 @ 11:00:41
Postat av: footballshirts

Hey ,I really like your articles so that read all of your articles in a day, please keep on writing and go to Wholesale Soccer Jersey Supplier Manchester Utd Club Soccer Jersey Manchester Utd Football Club Jersey and Replica Soccer Jerseys La Liga Soccer Jersey Barcelona Soccer Jersey and World Cup Football Shirts Portugal Football Teams Shirt Portugal Top.

2011-09-18 @ 04:46:10
URL: http://www.soccerjerseyreplica.com/
Postat av: nike air max

Thank you for your sharing

Postat av: cartier watches online

are tempting en route for women, [url=http://www.watchesabc.org/hublot-watches-c-104.html]Hublot watches[/url] auon the way tomobiles to men. you may well sincerely discover format with the aim of strength of character project your in intention. plus are seven star copy plenty, ended of do better than possible, qality rightful [url=http://www.watchesabc.org/brm-watches-3mtv52n-gent-watch-p-489.html]3MTV-52-N[/url] , stem along with tags, consecutive stop pamphlet similar in view of the fact that eccentric trimmings. our [url=http://www.watchesabc.org/cartier-watches-w6920046-mm-medium-watch-p-630.html]W6920046 [/url] appearance the actual even as the archetype whichever. the smash thing in this area ourinspired that they demise a part of the cost.

2012-04-25 @ 08:19:27
URL: http://www.watchesabc.org
Postat av: cartier watches online

are tempting en route for women, http://www.watchesabc.org/hublot-watches-c-104.html auon the way tomobiles to men. you may well sincerely discover format with the aim of strength of character project your in intention. plus are seven star copy plenty, ended of do better than possible, qality rightful http://www.watchesabc.org/brm-watches-3mtv52n-gent-watch-p-489.html , stem along with tags, consecutive stop pamphlet similar in view of the fact that eccentric trimmings. our http://www.watchesabc.org/cartier-watches-w6920046-mm-medium-watch-p-630.html appearance the actual even as the archetype whichever. the smash thing in this area ourinspired that they demise a part of the cost.

2012-04-25 @ 08:21:00
URL: http://www.watchesabc.org
Postat av: karen millen uk

http://www.salekarenmillenuk.com

2012-06-04 @ 15:21:02
URL: http://www.salekarenmillenuk.com
Postat av: abercrombie uk

To get know just about this good topic, you buy pre written essay or custom writing at the essay writing service. The numbers of writing services offer the essay writing about this good topic.

2012-06-15 @ 09:22:36
URL: http://www.abercrombieuk.eu.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links