header to adsWho dressed the best - Shorts

26631-381

Shortsen är alla stjärnors favorit men vissa lyckas bättre än andra, nu är det dags att avgöra vem som egentligen är shortsprinsessan nr 1.

Charlize Theron: Jag älskar ju Charlize men här känns det hela lite trisst. Det är inget fel på shortsen i sig och som vanligt ser hon ofärskämt fräsch ut men det saknas "starquality". En monkeysnygg shortsoutfit är i motsats till vad många tror riktigt svår att få till. Men som vanligt klarar hon sig med hedern i behåll och ror hem 3 poäng. Betyg: 3/5
Jessica Alba:
Alba spelar som vanligt safe och enligt mig går det helt klart hem. Cityshortsen som kanske börjar kännas aningen trötta klär miss Alba utmärkt och den blåa knyttoppen är bara för fin (den vill jag ha!). När jag såg den här bilden första gången var min spontana reaktion - åh vad fint och fräscht, men hon får ändå lite avdrag för att vara lite för mjäkig. Betyg: 4/5
Nicole Richie:
Här har vi en tjej som vet hur man bär upp ett par shorts! Precis så ska shortsen se ut och den söta vita toppen passar verkligen perfekt till. Väldigt enkelt men ändå långt ifrån trisst. Tummen upp! Betyg: 5/5
Mischa Barton:
Det sköna med shorts är att de ger ett nonchalant och relaxat intryck men det får inte bli för mycket då blir det boho av det hela och det vet vi alla att man ska hålla sig borta ifrån 2006. Jag tycker nog att söta Mischa har tagit det lite för långt här, hade hon skippat västen eller halsbandet hade det blivit mycket bättre. Beyg: 3/5
Kate Bosworth:
Egentligen är det här en mycket konstig kretion - Gråa kritstrecksrandiga cityshorts (!?!?!), röd brokad-kavaj och en mörkblå blus konstigt nog ser det inte för tokigt ut - inte alls faktiskt. Tanken på ett par gråa kritstrecksrandiga cityshorts får mig att rysa (hur Kappahl kan det bli) men det funkar på Kate (hur orättvist är det). Långt ifrån en fullpoängare men ändå beundransvärt med tanke på vad hon egentligen har på sig. Betyg: 3+/5
Jessica Simpson:
Smiling Jess har inte haft alla hästar hemma när hon klädde på sig den här morgonen. Nu vet jag visserligen inte hur gammal den här bilden är men - halsbandet!?!?! Linnet är egentligen fint men det ser konstigt ut...  Shortsen är fina och Jessicas ben om några vet hur man ska jobba med ett par shorts men det är något med linnet... Beyg: 2+/5

Som vanligt är jag mycket nyfiken på vad ni tycker!

Kommentarer
Postat av: M

Jessica Alba ser fräsch ut :) Tycker det är snyggt med lite längre shorts :)

Postat av: hotspot

M: Ja det är ju snyggt men det blev en sån boom förra sommaren så det kändes kul med de korta ltie puffigare varianterna, men jag håller verkligen med ovationer för Jess A

2006-05-12 @ 08:26:59
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Maja

Ja just det, en del bilder är lite gamla. Så att sätta betyg efter moderiktighet är kanske lite "orättvist"? Snyggast tycker jag ändå är då shortsmodellen passar ens kroppstyp och personliga stil!

2006-05-12 @ 09:03:35
Postat av: hotspot

Maja: Jo du har helt rätt men jag står nog ändå fast vid min bedömning. Visst JEssicas fick sig en släng på grund av det lite mode-oriktiga halsbandet men annars står jag nog vid även om jag försöker att bortse från vad som är "hett" just nu. Jag håller med självklart ska man klä sig efter sina förutsättningar men man måste ju fortfarande kunna säga generellt vad som är fint eller inte. Jag kan ju tycka att 1000 saker är urfina utan att för den sakens skull drömma om att ta på mig det själv.

2006-05-12 @ 09:10:32
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: S

Mischa, I like

2006-05-12 @ 09:32:43
Postat av: Emma

Jag kan hålla med att Nicoles shorts är snyggast, kortare shorts passar ju oss småttingar bäst. Då man kan få visa mkt ben :)

2006-05-12 @ 09:40:25
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: emma

Är avis för att shorts passar så jättebra på alla av dem:P Och den där blusen som Jess A har är verkligen söööt!!

2006-05-12 @ 09:48:35
URL: http://duvetvem.blogg.se
Postat av: Ida

Precis som syrris så tycker jag oxå att Nicole fick ihop det bäst. Jessica sämst. Det är aldrig riktigt snyggt att köra på bylsigt upptill och nedtill. Annars tyckte jag att det var ett bra inlägg på hur shorts kan se ut och varieras på olika sätt!

2006-05-12 @ 09:49:18
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: hotspot

S: Mischa är cute så visst hon klär i det mesta men ajg har sett bättre från fröken Barton.
Emma: Skoj att du också gillade Nicole och det kan nog ligga något i det att om man är lite petit så funkar korta bäst... Aldrig tänkt på det förut.
emma: Ha ha ha, jag kan inte annat än att instämma i din avundsjuka ;) Åh visst är den fiiin!
Ida: Ah det kanske är det som är grejen pösbyxa och pufflinne blir för mycket... Nicoles topp är visserligen också lite stor men den är inte puffig utan mer rak i skärningen, där tror jag att vi har det :) Ja shorts är verkligen flexibelt och det går att matcha på många olika sätt speciellt eftersom det finns så många modeller att välja bland.

2006-05-12 @ 09:57:34
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: SANDRA

Tycker alla är skitsnygga.
Och jag är avis, för jag kan fan inte ha shorts.

2006-05-12 @ 10:05:27
URL: http://www.rensahuvet.blogspot.com
Postat av: E.

Håller med om att Nicole ska ta hem tävlingen, en utav mina modeförebilder över huvud taget eftersom hon vet vad som passar henne! håller med om det där med korta shorts till korta ben förresten, tyvärr har jag inte hittat några än, Hm hade ett par jättesnygga men någon hade varit där före och snott dom i min storlek:S

2006-05-12 @ 10:09:15
URL: http://www.panthern.blogg.se
Postat av: hotspot

SANDRA: Ja ingen är ju direkt ful om man säger så... Jag tror säkert att du kan ha shorts, prova lite olika modeller så hittar du säkert någon som passar. Har aldrig sett någon som inte kan ha någon form av shorts.
E: Ja Nicole har onekligen en skön stil men sen ser ju allt sött ut på henne då hon är som en petit liten docka. Hm, det är bara att fortsätta jakten.

2006-05-12 @ 10:19:54
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hanna

Nicole (och hennes gamla kompanjon Paris) kanske har koll på kläderna men banne mig inte på skorna, haha. Har sett x antal bilder där de alltid har för stora skor. Vad tjänar det till?! Bara obekvämt o onödigt, eller?

2006-05-12 @ 10:22:25
URL: http://whaanna.blogspot.com
Postat av: hotspot

Hanna: Jo det där med skorna är knasigt men jag tror att det är en mycket medveten strategi. De stora skorna gör att lilla Nicole ser ännu mindre och skör ut. Som ett litet barn som provar mammas skor, söt, liten och ofarlig. Detta är helt min egna teori men med tanke på att det är Rachel Zoe som styr Nicole med järnhand så skulle det inte förvåna mig.

2006-05-12 @ 10:30:00
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Kattis

Som vanligt är Alba supersnyggast. Äsch, vad man blir matt av hennes stilsäkerhet.

2006-05-12 @ 10:33:11
URL: http://splodgy.org/sve
Postat av: hotspot

Hanna: Hon spelar ut säkra kort vilket har bevisats effektift för det är inte många gånger hon misslyckats (kanske inte någon gång...) men jag önskar ändå lite mer nytänkande från Alba, det skulle kunna bli oslagbart!

2006-05-12 @ 10:37:57
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: sweet

Jag tycker att det är snyggast med lite slappa shorts i ungefär samma modell som kate bosworth har eller en puffig modell. Men jag tycker att man får större rumpa av det och då föredrar jag nästan att min kropp ser ok ut. Framför att köra det allra trendigaste just nu. Men hade jag haft fotomodell kropp hade saken kommit i ett helt annat läge.

synd att det inte kommit mer paparazzi bilder med shorts i år. man har mest sett stuprörs jeans där borta än så länge. men dom borde väl kasta kläderna snart.

2006-05-12 @ 10:47:54
URL: http://sweet.webblogg.se
Postat av: Maria

Jag gillar Jessica bäst, som jag oftast gör :)

2006-05-12 @ 11:08:47
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Maria

Jessica Alba då alltså, nu såg jag att du hade med två Jessicor :)

2006-05-12 @ 11:09:12
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: hotspot

sweet: Jag håller med till 100%. Puffshortsen är inte de lättaste att bära upp, hoppas fortfarande att jag ska hitta en puffig modell som ändå är tacksam (kanske borde ge upp direkt...) Jag hopppas ocskå p åfler fräscha shortsbilder ;)
Maria: Ha ha ha, ja då är jag med ;)

2006-05-12 @ 11:13:43
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Cicci

Nicole bär upp sina bäst! Helt klart!

2006-05-12 @ 12:26:25
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Ida

Ibland är det ju bara så att man inte passar i allt. Har man härligt kvinnliga former dvs höfter så kanske det blir för mycket puff.. jag har inga höfter alls då blir det liksom ett extra tillskott. Men visst de kan vara svårbärda.

2006-05-12 @ 12:29:25
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Klara

uääh, kappahl skjortsen, jag får rysningar.
undrar hur många år de har tjatat sönder dem nu.
Fast det passade väldigt bra på kate moss!
Jag tycker nicoles var snyggast, och så passar de så himla bra med enkel vit tröja och så en färgklick i form av en ursnygg väska!
Mischa "overdoade" det lite..

2006-05-12 @ 12:42:07
Postat av: Mariah

Nicoles var hur fräcka som helst! den som lyckats bäst. Sen så kan jag aldrig ge dåligt betyg på Charlize.. kanske inte en femma alltid men hon har en speciell utstrålning och charm som förvandlar allt hon tar på sig till nåt snyggt! Jag verkligen bära upp plagg!

2006-05-12 @ 13:03:16
Postat av: hotspot

Cicci: :) Roligt att vi tycker lika
Ida: Ja tyvärr är det ju så... OFtast är det där självsanerande (iallafall för min del) jag kan rikta in mig på ett par puffshorts men sen tycker jag inte att jag hittar några fina (läs de passar inte mig) och till slut känns det omodernt och då kan jag lägga ner letande. På så sätt blir det i längden bara kläder som passar och som jag verkligen gillar...
Klara: Det hade kunnat vara mina ord ;)
Mariah: Eller hur! Ha ha, jag fattar vad du menar med Charlize - hon är stunning!

2006-05-12 @ 13:09:04
Postat av: frida

Nicole är klockren i sin outfit! Hon lyckas nästan jämt & ger mig bra inspiration. Och shortsen sitter som gjutet på henne.

Har flera korta shorts själv, men har lite problem när jag ska använda dem.Det är lätt att känna sig lite naken i dem, speciellt i min stad där inte alla är så modemedvetna. (men jag kör på ändå trots alla blickar, de bjuder jag på!)

2006-05-12 @ 14:28:12
Postat av: hotspot

frida: Ja Nicole är fresh på den här bilden.

Jag fattar precis vad du menar... Hade korta shorts på jobbet för ett tag sen (inte superkorta men halva låret)och det kändes inte helt bekvämt. Jag tycker du gör helt rätt dock - kör på! Du ser säkert hur söt ut som helst i dina shorts :)

2006-05-12 @ 14:33:06
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Tilda

Bra inlägg. Du håller dig så aktuell hela tiden. Bra jobbat! Jag röstar på Kate Bosworth. Klart intressantast outfit! Just nu tycker jag dock att det är snyggast med lite kortare shorts. Jessica Alba kommer sist på min lista. Urtrist kombo tycker jag!

2006-05-12 @ 14:33:43
URL: http://shopblogg.webblogg.se
Postat av: hotspot

Tilda: He he, tack :) Ja Kate ser cool ut! Alba är inte alls din stil och jag kan hålla med om att den tenderar till tråkig men jag kan ju uppskatta det lite torra klassiska ;)

2006-05-12 @ 14:36:18
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Johanna

Ncole. helt klart. verkligen.

2006-05-12 @ 15:09:25
Postat av: Tilda

:) Nej hon är ju inte min stil, vi är alla olika. "det lite torra klassiska" hehehe. Klassiskt kan aldrig vara fel. Och jag tycker att din stil är schysst.

2006-05-12 @ 16:24:40
URL: http://shopblogg.webblogg.se
Postat av: Linnéa

Själv älskar jag jessicas outfit, även om hon kunde ha maxat ner halsbandet lite :P

2006-05-12 @ 16:28:31
URL: http://Linneaws.blogg.se
Postat av: Hanna

det har du säkert ha en poäng i! =) själv skulle jag aldrig stå ut, lika lite med försmå (trots mina giant foots)...

2006-05-12 @ 16:34:59
URL: http://whaanna.blogspot.com
Postat av: fason

röstar som vanligt på nicole

2006-05-12 @ 18:15:50
URL: http://fason.blogg.se
Postat av: S

jovisst du har rätt, mischa har satt på sig bättre.. men jag kan ändå inte riktigt släppa bohostilen.. tycker att det är en mer "avslappnad" stil.. SKÖNT! men jag tycker även att nicole är urläcker även hon lite bohem.

2006-05-13 @ 00:56:31
Postat av: hotspot

Johanna: Åh då är vi på samma lag :)
Tilda: Du är för rar :)
Linnea: Se vad olika det kan vara :) Halsbandet hade nog gått hem hos mig för 1 år sedan och bilden är nog inte pinfärsk så det kan man nog egentligen inte hålle emot henne ;)
Hanna: Det är bara min teori men jag håller med verkar oerhört opraktiskt :)
fason: Me too :)
S: I grunden gillar jag också boho-stilen men för att den ska funka idag måste den göras på ett mer sofistikerat sätt (som typ, maggie gyllenhaal och Kirsten dunst som är lite boho men på ett väldigt "arty" och sofistikerat sätt) :)

2006-05-13 @ 09:18:09
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Carin

jag tycker albas outfit är way too pryd och mjäkig! Kate Botsworths är grym, och som du säger, det är helt sjukt att den funkar!

2006-05-14 @ 01:34:55
URL: http://carins.blogg.se
Postat av: hotspot

carin: Jag fattar ved du menar med Alba även om jag gillar det... ja hade man själv dragit på sig bosworth outfit hade man nog sett ut som en förrymd galning...

2006-05-14 @ 10:45:08
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: mikky

Nicole & mischa

2006-05-15 @ 19:31:20
URL: http://www.storamodegarderoben.blogg.se
Postat av: hotspot

mikky: Nicole, nicole, nicole!!! ;)

2006-05-16 @ 07:20:40
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links