header to adsWhat's hot and What's not - Details

26631-383
Upp: Sjalen har varit på huvudet (vilket funkar i allra högsta grad) och knuten på väskan (vilket även det är helt ok) men det som verkligen gäller är att ha den lite nonchalant slarvigt slängd runt halsen. Inga knutar och inget virande runt halsen bara lätt och ledigt. Hollywoodinvånarna har kört på det ett bra tag och nu är det hög tid att ta efter...
Mitten: Skärpet i midjan - när ska vi tröttna? Jag vet att jag inte har gjort det än även om entusiasmen har avtagit lite, alla outfits gör sig inte med skärp i midjan... Kör på så att det ryker för snart kan det vara ett minne blott
Ner: Nej, enkla (helst släta) fickor ska det vara. Efter en epedemi av kråsiga fickor med stenar och brodyr känns det befriande med enkla neutrala fickor.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Strassfickor och dy är inte fint, ryser när jag ser sånna jeans :)

Postat av: Matilda

Åh, jag har kört på att ha scarfen så ett tag, fast de är farligt att ha de så när de blåser.... Spec. om man har en fin sidenscarf från longchamps man INTE vill bli av med.

2006-05-12 @ 15:45:31
URL: http://www.pusspjett.com
Postat av: Min stil

Håller med ovanstående! Jag undrar även hur länge skärpet i midjan kommer att hålla, jag gissar fram till hösten eller har jag fel?!

2006-05-12 @ 15:49:31
URL: http://minstil.webblogg.se
Postat av: suratanten

Jag kan bara hålla med:) En lite gnutta trötthet kan jag känna på skärpet i midjan. Som du säger, det är väl lika bra att passa på...snart är det ett minne blott.

2006-05-12 @ 16:05:19
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Sophie

Alltid lika mitt i prick! Brukar inte köpa kvällstidningarna och deras bilagor med av en slump så köpte Aftonbladet med bilaga idag och tänkte på dig när jag såg Sofi´s "ute och inne pilar". Hon kommer ju med så självklara saker så det inte är klokt! Vem sa inte att det var tredning med bardäckter om inte du för ett tag sedan, shorts det vet väl alla?! Och "namnskärpen" har dom någonsin varit moderna?! Med denna lilla kommentar, ville jag bara säga att du gör ett super bra jobb med din blogg, so keep up the good work girl!;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-05-12 @ 16:08:39
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Marie-Louise

Har redan tröttnat på skärpet.. men kanske för att det faktiskt inte passa min figur så värst. Älskar dina inne och ute listor!

2006-05-12 @ 16:38:07
URL: http://storamodebloggen.blogspot.com
Postat av: SANDRA

Okej...då är jag inne.
Jag och mina sjalar.

2006-05-12 @ 16:41:54
URL: http://www.rensahuvet.blogspot.com
Postat av: Anna

Hotspot är bäst! In med dig på AB nu och ta över! :D

2006-05-12 @ 16:44:36
Postat av: Johanna

Älskar din blogg, den så så grymm.
Åh, sluta aldrig blogga snälla!
Strass över huvudtaget känns väldigt pasé.
Och sjal trenden är verkligen så härlig. :)

2006-05-12 @ 17:33:07
Postat av: W

Åh, jag älskar skärp i midjan för det passar mig så himla bra. Jag hoppas att det kommer att stanna länge än. Annars får jag vara rebell och fortsätta ändå :-). Mina sommarjeans i kortare längd har strass på fickorna och det känns inte helt hett direkt... Och sjal - ja tack - gärna en från Hermés!

2006-05-12 @ 18:03:16
URL: http://livingbyw.blogg.se
Postat av: fason

håller med dig om jeansen!

2006-05-12 @ 18:15:02
URL: http://fason.blogg.se
Postat av: Sofia

Å sådan sjal vill jag veerkligen ha!!

2006-05-12 @ 19:10:57
URL: http://skonhet.blogg.se
Postat av: Vendela

Ja, strassen är död.

2006-05-12 @ 19:49:33
URL: http://VendelaL.blogg.se
Postat av: emma

älskar din blogg! Kan inte du tipsa om snygga sjalar i en lite billigare prisklass? Annars är väl det en perfekt grej att fynda second hand.

2006-05-12 @ 22:11:10
URL: http://duvetvem.blogg.se
Postat av: Carin

Jag hoppas att skärpet i midjan snart, snart försvinner. Jag är så less på det! Sjalen om halsen är grymt snyggt.

2006-05-12 @ 23:52:19
URL: http://carins.blogg.se
Postat av: S

jag tror absolut att du har rätt.. även om det är lite charmigt med skärp i midjan så har jag tröttnat! sjalen är mkt fint! har du nåt förslag på sjal man kan köpa snygg å till ett bra pris?

2006-05-13 @ 00:49:50
Postat av: hotspot

Cicci: Då är vi två :)
Matilda: Ha ha ha, ja man kanske får komma på en anordning som gör att den sitter på plats, kan inte komma på vad det skulle vara dock ;
Min stil: Det är avårt att avgöra när skärpet kommer att dö det kanske kan funka även i höst även om det då kanske känns lite småtrött.
suratanten: Ja, jag ar nog kommit på att skärpet inte är en universal-lösning utan nu använder jag det bara när jag tycker att det "behövs" sen får man väl se hur längedet känns ok.
Sophie: Åh jag har inte läst Klick men det var ju skoj att hon tog upp baddräkten som jag skrivit upp de senaste veckorna (visar att man inte är helt fel ute). Vad snäll du är, du anar inte hur glad jag blir. TACK!
Marie-Louise: Ibland är det ju så med trender som man inte passar i/inte gillar - det är skönt när de försvinner ;) Vad skoj, tack så mycket :)
SANDRA: Absolut - kör så att det ryker!
Anna: He he he, tack så mycket.
Johanna: Nämen åh vad snäll du är , tack! Jag har inga planer på att slutaså än så länge behöver du inte vara orolig ;)
W: Ja fortsätt kör på skärpet, tror att det kan funka ett bra tag till även om det kanske inte är lika rätt som det varit en lång period nu. Jag tar också en hermes-sjal :)
fason: Skönt att få lite med håll ;)
Sofia: Jag med, det är svårt att hitta så stora i den modellen, ska ut och leta ;)
Vendela: och har varit det ett bra tag så snart är den väl på väg tillbaka, hua ;)
Emma: Åh tack vad rar du är :) Ska se om jag kan få till en sjal-special även om jag tror att det kan vara svårt att hitta blder på det... Var på Myrorna häromdagen och där hade de mängder av sjalar som var urfina och i bra skick så 2hand är nog super att kolla in!
carin: Ha ha, du ligger steget före! Vi får se när skörpet "dör :) Jag håller med, upp med sjalen :)
S: Kolla second hand, var på myrornas häromdagen där det fanns mycket fina sjalar som var jättefräscha. Jag har själv inte sonderat terrängen än men jag återkommer kanske i ämnet här på bloggen ;)

2006-05-13 @ 09:08:13
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Matilda

Nä, inte jag heller.. har också försökt tänka på det... bordsduksklämmor med vindruvor på? :P Haha..

S: Lisa Larsson har en korg där man kan fynda mycket fint (t.ex. sidenscarfsar) till bra priser.

2006-05-13 @ 09:34:12
URL: http://www.pusspjett.com
Postat av: MakeUpYourMind

Håller med.. har redan hunnit tröttna på skärp i midjan. Eftersom det är så varmt så känns det inte så praktiskt med ett tjockt skärp som ligger och skaver på magen över tunna linnen

2006-05-13 @ 10:57:57
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: Sofie (Days of Fashion)

HEJ DÄR!! Jag har varit utomlands och har precis kommit hem från en vända i USA! Och nu fick jag äntligen kikat in hos dig... Jätteroliga nya kategorier! Super Hotspot. Alfabetet är genialiskt.

Ang. Schalarna, håller helt klart med. Svala långa schalar runt halsen räddar vilken outfit som helst denna sommaren. Synd bara att döskallarna (a la McQueen) snabbt blev överhypat...

P.S Jag funderar starkt på att börja igen... alldeles snart ;-) (sssccch....)

2006-05-13 @ 11:00:41
URL: http://sofiesdagar.webblogg.se/
Postat av: shopoholychic

fyndade en jättefin leopardmönstrad scarf i tunt material idag (bild finns på min blogg)... men jag vet inte om det är min stil.

2006-05-13 @ 11:20:26
URL: http://shopoholychic.webblogg.se/
Postat av: Hilda

Behöver tips... Så snabbt som möjligt. Hittade en beige vintage dior väska, du vet en sån med D:n i tyget(vilken beskriving..) Den var ganska stor med awelband men fungerar som(de är så jag skulle använda den) clutch. Är osäker eftersom medellen känns hyffsat vanlig. Jag ät dock säker på att det inte är en kopia och den gick på 350kr.. Vad tycker du, bör jag slå till?

2006-05-13 @ 13:13:54
Postat av: hotspot

Matilda: Ha ha ha, ja det vore en syn för gudarna :) Åh, tack för tipset!
MakeUoYourMind: He he, ja det har du rätt i :)
Sofie (days of fashion): Nej men hej! Skoj att höra ifrån dig! Åhh vad underbart med en resa till USA, hur länge var du borta? Åh vad skoj att du gillar "nyheterna" :) Jo, AmQ-sjalen blev snabbt glödhet och överhettad ;)
Åh vad skoj, sätt igång direkt vetja! :)
shopoholychic: Åh måste gå in och kolla vid tillfälle :)

2006-05-13 @ 13:15:08
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Emelie

Åh tack! Jag hatar de där fula fickorna! Äntligen någon som är negativ! De är ju sååå fula!!!

2006-05-13 @ 13:21:10
URL: http://emeliewictor.blogspot.com
Postat av: hotspot

Hilda: Gillar du den är det klart att du ska slå till, 350 kr är ju verkligen överkomligt (även om jag på grund av priset genast blir lite skeptisk till att den är äkta, men jag kan ha fel). Lycka till!
Emelie: Ha ha, jag har iofs nog aldrig gillat de överdådiga fickorna men nu känns det verkligen trött!

2006-05-13 @ 13:31:56
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hilda

Tack för snabbt svar... Jag gillar den, men jag är osäker för hur stort användningsområdet är(säger jag som under dagen köpte skyhöga stilettpumps..). Men äkte är den.. du vet, man ser skillnad...

2006-05-13 @ 13:37:16
Postat av: hotspot

Hilda. No probs! Tror säkert att den kommer till användning så slå till :) (Inte för att vara neggig men jag vill dock ändå höja en varnignens finger då det verkligen finns väldigt bra kopior där skillnaden bara syns på små detaljer när man jämför med ett orginal) Hade en kompis som skulle köpa en bayswater för begagnat för 4000 kr som hon var helt övertygad om var äkta (jättefint skinn och perfekta detaljer) men när hon tog med den til Mulberry-butiken och personalen hjälpte till att jämföra så visade det sig att den trots allt var fejk, så allt är inte guld som glimmar ;)

2006-05-13 @ 13:42:31
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hilda

Nej, jag förstår absolut vad du menar.. Men den ser VERKLIGEN vintage ut... Ser definitivt ut att vara äldre än 20år, det är kanske därför som jag tror mig vara så säker..försöker hitta liknande på ebay, men ingen verkar vara i riktigt samma modell...

2006-05-13 @ 13:44:30
Postat av: hotspot

Hilda: Åh de äldre dior-modellerna är mina favoriter :) Synd att du inte hittar bild det vore roligt att se hur den ser ut :)

2006-05-13 @ 13:48:49
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hilda

Jobbar på det;)

2006-05-13 @ 13:49:52
Postat av: Hilda

http://cgi.ebay.com/Vintage-DIOR-Navy-and-Cream-Logo-Clutch-bag-purse_W0QQitemZ6879178214QQcategoryZ63852QQrdZ1QQcmdZViewItem

Liknar den här till viss del.. "Min" väska är något större, är beige, verkar"djupare"(fler fack inuti..). Gillar den och kan se mig bära den men är osäker på om modellen känns för vanlig..

2006-05-13 @ 13:55:31
Postat av: hotspot

Hilda: Precis den modellen som jag föreställde mig - den är superfin! Jag skulle ju helt klart att använda den uteslutande som clutch och då bör den kanske inte vara för stor men lite större än den på bilden borde ju funka.

2006-05-13 @ 14:02:50
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hilda

Mm, den fungerar som clutch(tycker jag) men du tycker inte att modellen känns alltför vanlig då?

2006-05-13 @ 14:06:07
Postat av: madame Fox!

hej hotspoti! lovely bloggande som alltid! Dina dessa pilar är grymma. Och alfabetet. horoskopen är inte lika roliga men you can't love it all. Vad jobbar du med på dagarna? Håller med nån här uppe att du borde få mer plats i medierna med dina trendspaningar, mer sånt! kram på dig+

2006-05-13 @ 15:19:44
Postat av: hotspot

Hilda: Nej det tycker jag absolut inte, det känns som en ganska klassisk modell så även om du tröttnar ibland komemr den säkert att funka efter ett tag igen :)
madame fox: Hej du foxy :) Åh man tackar! Jag jobbar som marknadskommunikatör på ett mellanstort företag så mitt jobb har (tyvärr) inget med mitt bloggande att göra, tackar för komplimangen dock :) Trendspaningarna med pilarna är ju lite av mitt "orginalsignum" så de kan du räkna med att de kommer tillbaka :)

2006-05-13 @ 15:55:59
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: irmeli

Tror att skärpet i midjan kommer att hålla i sig ett bra tag till...

2006-05-13 @ 15:59:29
URL: http://irmeli.blogg.se
Postat av: marit

scarf runt halsen är verkligen snyggt just nu

2006-05-13 @ 16:01:51
URL: http://mirremarre.blogg.se
Postat av: Hilda

Tack för all hjälp! Om den finns kvar på måndag så slår jag definitivt till! Här kan du kolla in i så fall...
http://www.mystylediary.net/Default.aspx?user=hilda

2006-05-13 @ 16:03:11
Postat av: hotspot

irmeli: Ja vi får väl se för mig får det gärna hänga med ett tag til men något i mig börjar tröttna...
marit: Det skriver jag under på ;)
Hilda: Inga problem, jag ska hålla ögonen öppna :) Lycka till!

2006-05-13 @ 16:30:11
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hanna

sjal på huvudet o runt halsen är gourgie! ;)

2006-05-16 @ 09:27:27
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: hotspot

Hanna: Håller med, fin fint!

2006-05-16 @ 09:54:29
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links