header to adsKroppsmör för gudarna

Upptäckte precis att blush (återigen) fått in kroppsmöret med den krämigaste av konsistenser och en doft värdig gudarna. Åh vad nöjd jag är nu!

Kommentarer
Postat av: SANDRA

"Doftar underbart feminint".
Hm.
Spännande fomulering! :)

Postat av: hotspot

SANDRA: Ha ha, först letade jag lite efter vad jag hade skrivit så för det lät inte alls som något jag skulle skriva men sen kom jag på att det måste vara produkt-texten. :)

2006-05-29 @ 12:21:19
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: W

Åh, jösses! Nu blir det svårt att hålla fingrarna i styr vid tangenterna känner jag :-). Vill ha och behöver nog också faktiskt...

2006-05-29 @ 12:31:31
URL: http://livingbyw.blogg.se
Postat av: hotspot

W: Ha ha ha, ja du har ju varit nyfiken på det länge och onödigt att säga är väl att jag rekommenderar det varmt. Har kvar av mitt cocos-kroppsmör men överväger starkt att beställa ett nytt i mango direkt :)

2006-05-29 @ 12:33:47
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ulrika R

Måste prova det! Mango doftar ju supergott. Har provat det från Bodyshop och det är verkligen bra och doftar gott, men det här låter nästan bättre och känns lite exklusivare. På tal om en annan kräm/lotion så kan jag varmt rekommendera Doves nya bodylotion med lite brun utan sol effekt. Doftar fräscht, lite persika, och ger ett jättebra och naturligt resultat till ett jättebra pris.

2006-05-29 @ 16:34:18
Postat av: hotspot

Ulrika R: åh det tycker jag absolut att du ska göra, jag har även provat Body Shops kroppssmör i mango och det kan inte jämföra sig med det från Archipelago.

2006-05-29 @ 19:12:41
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Michaela

Efter allt ditt skriveri om Archipelagos kroppssmör har jag beställt deras handkräm i sugar cane/cocos-smak. Hoppas handkrämen är lika bra som (tydligen) kroppssmöret är! Vågade inte riktigt satsa på det första gången... Blir man väldigt mjuk och len? Kladdar det? Är det bättre än Nivea et al?
Jag hade faktiskt aldrig hört talas om märket innan jag stötte på det på din blogg. Blush borde verkligen ge dig lön, så god reklammakare för produkterna de säljer du är!

2006-06-24 @ 13:51:38
Postat av: hotspot

Michaela: Åh jag har handkrämen också! Den är super, smörjer alltid in händerna innan jag går och lägger mig då känner jag mig fräsch och lite lyxig :) Hoppas du blir nöjd! Ha ha, jag håller med men blush har så mycket roliga och bra produkter så jag skulle gärna prova hela sortimentet men jag nöjer mig med att få prova en produkt gratis i månaden´, extremt skojigt!

2006-06-24 @ 14:40:57
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links