header to adsFashion Alphabet - R-T

26631-405

R - Runway: Även så kallad catwalk. En Runway är ofta ett långt och smalt podie som modellerna går på vid modevisningar. Runwayen kan vara lätt skräckinjagande för nyblivna modeller då den värsta mardrömmen är att
snubbla eller ramla inför alla människor och hundratals med kameror. Modeller som är lite varma i kläderna brukar dock oftast säga att catwalken är det roligaste med hela modellyrket. Skräckblandad förtjusning med andra ord.
S - Savile Row: Anrik skräddargata i London där några av världens bästa skräddare håller till, för att nämna några; Gieves & Hawkes, Kilgour, Jasper Littman, Dege & Skinner mfl. En skräddarsydd kavaj från Saville Row, det är klass det.
T - Tom Ford: En av vår tids största designers. Den något excentriska Tom Ford är framförallt känd för sitt jobb på Gucci där han fick ett gammalt avdankat modehus att bara på några år bli ett av världens hetaste och mest vinstgivande modeföretag. När Guccigroup köpte YSL blev han Kreativ chef även där. Hans avhopp blev extremt omskrivet och omtalat i medierna och det spekulerades friskt i vad som skulle bli herr Fords nästa projekt. Som vi vet idag blev det solglasögon och ett samarbete med Esteé Lauder. Men om man känner Tom Ford rätt så är det nog långt ifrån det sista vi ser av honom.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Å jag älskar Tom's strama och svarta design! (är helt såld på honom sen hans verk med YSL och jag älskar mina Mobasa väskor som bla är hans verk) Ser verkligen fram emot vad han kommer att komma med i framtiden, inte bara i form av solglasögon!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Postat av: hotspot

Sophie: Visst är han duktig! Det sägs ju att han är på G med en helt egen Tom Ford-linje så troligtvis behöver du inte vänta allt för länge innan du får lite ny och fräach Tom Ford.design :)

2006-05-21 @ 11:26:01
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Maria A

en fråga bara för jag tycks inte förstå detta riktigt.. Varför sluta mr Ford hos Gucci ? om det finns som vänlig som vill svar ;)

2006-05-21 @ 17:06:45
Postat av: Vendela

Ditt mode-ABC är det bästa blogginlägget jag läst. Jag längtar tills nästa omgång! Grym idé.

2006-05-21 @ 18:10:40
URL: http://VendelaL.blogg.se
Postat av: hotspot

Maria A: Jag tycker ändp inte att det är så konstigt, han hade jobbat på gucci i x antal år och var väl helt enkelt sugen på att göra något nytt. Jag kan verklgien förstå att kreativiteten sjunker om man varit på samma modehus i många år och att man då är sugen på att göra något helt nytt. Men det är förstås en vild gissning.
Vendela: Åh vad skoj, Tack så hemskt mycket! U-W, det blir en utmaning, vi får se vad jag hittar på :)

2006-05-21 @ 19:32:35
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hanna

duktig du är! sött! ;)

2006-05-22 @ 09:50:30
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: hotspot

Hanna: Tack :)

2006-05-22 @ 10:10:56
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sara

Din fashion alphabet är fantastiskt bra!
Keep it up
Ha det gött

2006-05-23 @ 19:27:17
URL: http://loveforfashion.blogg.se/
Postat av: Hermes Outlet

Hermes Birkin

2012-06-15 @ 04:02:25
URL: http://www.hermesbirkin-outlet.com
Postat av: Beats By dr.dre

Som de mest prestisjetunge merkene av lydutstyr, Dr Dre Beats av produktene med utsøkt håndverk, god design og la de unge spillerne til å forfølge karrierer.

2012-08-02 @ 04:44:05
URL: http://www.beatsdrenorway.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links