header to ads



Säkra kort

26631-297
Övre raden: Narciso Rodriguez, Burberry Prorsum
Nedre raden: Michael Kors, Marc Jacobs
 
Ibland känns det som om trenderna slår ner och försvinner snabbare än blixten vilket lätt leder till uppgivenhet - hur ska man någonsin kunna hänga med i svängarna?. Det finns dock vissa klassiker som alltid kommer att vara aktuella och även om de ibland kanske kan kännas lite trissta så kan man vara säker på att de garanterat kommer tillbaka som favoriter förr eller senare.

LBD - Alltid lika aktuell, visst skärning och material kan variera i mode men kör man på en enkel klassisk skärning i ett kvalitetsmaterial så kan man vara säker på att man införskaffat sig en framtida favorit.
Trenchen - En trench är helt perfekt i många avseenden och i vårat klimat funkar den toppen höst som vår.
Mary Janes - Ett par svarta Mary Janes är verkligen ständigt aktuella. Håller man sig bara till en modell med normal klack som varken är tunn eller tjock och en tå som varken är spetsig eller rund så kommer man att ha ett par skor som man kan använda år efter år...
Vita blusen - Passar till allt, alltid! Satsa på 100% bomull för en lång livslängd och vårda den med omsorg!

Kommentarer
Postat av: asha

Har du några bra outfit-tips till avslutningsbalen i nian, det är långt kvar men man vill ju vara bra förberedd . skulle verkligen upskattas..

2006-03-11 @ 13:11:09
Postat av: hotspot

asha: Åh, det finns så mycket fina klänningar överallt (Jag var på Åhlens häromdagen och där fanns det oändligt många)! Satsa på en fin ljus pudrig ton (Jag antar att detta är i juni) ett par fina skor med hög hög klack liten kuvertväska som matchar skorna (det finns många billiga varianter på Accessorize och liknande ställen men även på nätet. Kör på fint hårband eller en lite roligare uppsättning (du har kanske en mamma eller vän som kan hjälpa dig). Jag är övertygad om att du kommer att vara hur söt som helst!

Postat av: Amanda

Din layout är verkligen jätesnygg! Gillar din blogg starkt!

2006-03-11 @ 15:58:56
URL: http://feeling.blogg.se
Postat av: hannah.sthlm

Trench är verkligen sååå snyggt och praktiskt! Var jätteinne på att köpa en förra året vilket var synd att jag inte gjorde för nu kommer ju ALLA kanlla omkring i dem i vår..suck=)men..det lutar nog åt att det blir en kort trench för moi iallafall! Tack för en awesom Blogg!

2006-03-11 @ 16:53:00
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: hotspot

Amanda: Oh, thank you!
hannah.sthlm: Redan förra året var trench superpopulärt, jag skulle nog nästan säga att intresset är svalare i vår (även om trenchen som sagt avr alltid är aktuell) så jag tycker inte du ska tveka att slå till. TopShop har ju en fin kort trench-variant som är värd att spana in...

2006-03-11 @ 18:01:31
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: FancyDesire

Måste berömma din snygga blogg. Du verkar vara duktig på layout och design! Fancy desire

2006-03-11 @ 18:12:59
URL: http://www.fancydesire.blogg.se
Postat av: hotspot

Fancy: Oh, tack så mycket! Jag vet inte hur duktig jag är men jag tycker verkligen att det är kul att pilla och komma på nya ideér etc till bloggen.

2006-03-11 @ 18:16:44
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hilde

snyggt gjort, verkligen! jag blir knäpp på hur du bär dej åt med allt sånt där :)

2006-03-11 @ 18:58:56
URL: http://Stylebyhilde.webblogg.se
Postat av: hotspot

Hilde: Tack! Ha ha ha, nej bli inte det :)

2006-03-11 @ 18:59:47
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Weronica

Bra att påminna om den så viktiga basen. Jag gillar bas, just för att det är så enkelt att uppdatera med trender. En bra garderobsstomme klarar man sig långt med. Det var en läsvärd artikel i nya Elle om att basplaggen nu genomgår ett stort skifte och att man behöver uppdatera sin bas. Lösare passform i kontrast till tight passform på t ex toppar var ett viktigt inslag. Så basen behöver nog uppdateras i min garderob också känner jag. Inte de allra roligaste inköpen kanske, men det är ju de plaggen som används mest. Och jag vill fortfarande ha en Trench från Burberry, men hu det är mycket pengar! Trevlig kväll!

2006-03-11 @ 19:12:33
Postat av: Ida

Trenchen är verkligen super köpte en på H&M för massor av år sen och den går att plocka fram igen och igen. Förresten ... dåligt med dagens outfit förresten hade varit kul att se lite outfits.

2006-03-11 @ 19:57:05
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: hotspot

Weronica: Ja, av någon anledning känns det alltid lite trisst att köpa basplaggen... Elle har nog rätt i att silouetten ändrats kanska mycket det senare åren, jag är helt klart för ett lite ledigare snitt!
Ida: Själv äger jag inte trench men skulle helt klart tacka ja om någon ville ge mig en, he he. Åh jag vet... Är så trött på vardagmorgnar så jag pallar bara inte... Idag har jag legat hemma i mjukiskläder med en stukad fot hela dagen på grund av de höööga Zara-skorna (mindre olycka när man var ute på stan och slirade igår kväll...). Jag ska försöka skärpa mig!

2006-03-11 @ 20:07:07
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Mimo

"Säkra kort" Gud så bra (-:

2006-03-11 @ 21:30:46
URL: http://mimostyle.webblogg.se
Postat av: hotspot

Mimo: Roligt att du gillade inlägget :)

2006-03-11 @ 21:31:40
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links