header to adsFashion Horoscope - Kräftan

26631-464
Så var vi på väg in i kräftans tecken. Grattis alla skaldjur!

Kräftan har en nära relation med sina kläder och en gammal favorittröja kan nästan ha samma status som en nära vän. Eftersom kräftan älskar sina plagg så innerligt blir hon besviken när favoriter går ur mode så det brukar kräftan blunda för och fortsätta köra på sina älsklingar. Vilka är då kräftans favoritplagg? Bekvämt och feminint är kräftans ledord - mjuka naturmaterial, spets och sköna modeller går före trånga jeans och åtsittande skärningar. Kräftan klär i grönt, bär ofta sparsmakat med make-up och älskar långa halsband. Även om kräftan är långt ifrån en modeslav och skönhetsnarkoman så ser hon alltid bra ut och hennes okonstlade och avslappnade stil avundas av många. 

Favoritdesigner: Anna Sui och Cacharel 

Klänning:
Eftersom kräftan klär i grönt är en kvinnlig bomullsklänning från
Cacharel ett måste

Skor: Sköna lädersandaler från Miu miu är verklgien kräftans melodi

Väska: Kräftan vill ha en väska i ett naturmetrial som åldras vackert, har klassiskt modell så Mulberrys Phoebe är ett perfekt alternativ

Halsband: Ett långt enkelt halsband från Madebyme står på varje kräftas önskelista!


Kommentarer
Postat av: W

Ah - äntligen kräftan - mitt stjärntecken! Jag tror ju inte alls på horoskop så här kommer min dom :-).

Nära relation till kläder - tja det stämmer nog till viss del. Klassiker hänger gärna med länge.

Köra vidare med älsklingar? Ja, definitivt. Mode är kul, men klassikerna består!

Älsklingsplagg? Bekvämt och feminint - jo till viss del. Bekvämt är ett nyckelord ibland i livet med små barn. Trånga jeans har jag aldrig varit mycket för faktiskt.

Om jag klär i grönt? Nja... Make up - sparsmakat - tja kanske - inget pansar i alla fall och älskar långa halsband - tja ibland så...

Modeslav - jo då lite och skönhetsnarkoman - jo då lite. Hon ser alltid bra ut - självklart :-)!

Favoritdesigner: Nej! Den här kräftan är betydligt mer svag för klassikerna.

Kläderna: Helst en annan klänning, lädersandalerna - sådär, väskan - mitt i prick, liksom halsbandet.

Så lite stämde alltså och annat inte - precis som det skall vara med horoskop! Kul att läsa!

Postat av: hotspot

W: Ha ha ha, åh skoj med en så ingående genomgång. Ja inte mitt i prick (men det är det väl aldrig). När jag "läste på" om kräftan kändes det som lite kvinnlig bohem, alternativt kulturelitist som springer på gallerier och skriver böcker, vilket inte känns direkt som mamma W.

2006-06-21 @ 13:49:50
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Emma

Tycker verkligen att du har beskrivit kräftan bra, jag borde veta, fyller den 19 Juli. Anna Sui står högt upp på önskelistan! Önskar dig en trevlig midsommar!

2006-06-21 @ 13:51:27
URL: http://www.fabulost.se
Postat av: Kerstin

Haha ... det är ju mig du beskriver. Haha. Det där med gamla favoriter som går sönder eller helt enkelt är slut är ett sorgligt kapitel som jag har försökt förklara för min kille som inte alls kan förstå min reaktion. Mitt i prick alltså - heja Hotspot. Glad midsommar och grattis till mig på söndag.

2006-06-21 @ 13:57:30
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: hannahsthlm

Jag är ju ingen kräfta precis men kul läsning ändå;)!.... En av mina sytrar är kräfta och det sista stämmer verkligen på henne..Hon ser alltid bra ut med små medel=)!

2006-06-21 @ 14:03:54
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: Snow

Åh! Tyckte det där stämde väldigt bra på mig ja! Jag har väl turen att vara rödhårig så att jag klär i grönt och en Mulberry står högt upp på min lista fast en Bayswater för min del. Många klagar ofta på att jag har för lite smink, men jag trivs. För spacklat är aldrig snyggt. Favvokläderna-alltid. Synd att kläder inte håller i evigheter. Det är klart att man alltid ser bra ut ;)
Har väntat spänt på mitt horoskop och jag blev inte besviken. Bra gjort!

2006-06-21 @ 14:08:35
URL: http://snow.blogg.se/
Postat av: hotspot

Emma: Ha ha ha vad skoj! Tack för rolig feedback! Hoppas du får en bra midsommar också även omd et är mycket som ska rinna i bloggvattnet innan midsommar ;)
KErstin: Ho ho ho, Nämen satan i gatan vad skoj, det verkar som om jag verkligen fått till det den här gången! Glad midsummer på dig och tack för din uppmuntrande kommentar, det gör mig så glad, så glad! :)
hannahsthlm: Självklart har man frihet att tycka till även om man inte är tillhör kräftsläktet ;) Ja på den punkten önskar jag verkligen att jag vore en kräfta...
Snow: Åh det här var nog mitt mest pricksäkra horoskop ever. Jag tänkte ta en Bayswatern men färgen matchade inte lika bra ;) Åh vad skoj att du blev nöjd :) man vill ju leva upp till folks förväntningar ;)

2006-06-21 @ 14:13:58
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sara

Det här var läskigt likt min stil! :) Keep up the good work.

2006-06-21 @ 14:16:36
Postat av: Lisa

Haha. Just klänningen skulle jag aldrig kunna se mig i...dock färgen passa finfint. Det jag tyckte stämde bäst var väskan. Naturmaterial som åldras vackert. Min relation till mina kläder stämmer kanske inte in så exakt, då de alltid hamnar på golvet (men vi kräftor är enna slarvers) men just emotionellt har jag minnen från varje plagg som jag kan tänka tillbaka på när jag sätter på mig något. Hum. Oj så rörigt jag skriver. Är iaf jätteintresserad av horoskor ocj du har lyckats fånga kräftan ganska bra. Klassisk och romantisk fast ändå bekväm. Spetts och pärlor och sådant fint. Hehe. Ehne, nu får jag sluta skriva...blir ju bara en massa ord tillslut.

2006-06-21 @ 16:04:41
URL: http://lisara.blogg.se
Postat av: Sara L

Är själv kräfta och känner mig faktiskt ganska träffad. Passar bra i grönt, och gillar enkla, bekväma kläder med något litet extra. Gärna romatiskt, men inte för mycket. Är definitivt ingen modeslav...tycker man bör satså på det man passar i.

2006-06-21 @ 16:26:20
Postat av: Tora

Stämde inte alls in på mig- den typiska kräftan! :) Det enda som stämde var halsbandet från Madebyme, som jag hoppas jag får när jag fyller år på fredag!
Men kul va det!

2006-06-21 @ 16:28:04
Postat av: Sara

Nej, det stämmer tyvärr inte på mig heller är jag rädd. Jag gillar tajta jeans och köper ofta obekväma skor bara för att de är fina. Är inte heller ngn slarver som Lisa utan snarare pedant. Spets är inte min melodi och långa halsband är bara ivägen. Alla är vi olika... Men klänningen och sandalerna skulle jag inte tacka nej till och det där med att låta sin älsklingar hänga med år efter år är helt sant!

2006-06-21 @ 16:48:09
Postat av: Annie

äntligen mitt stjärntecken :D tack så mycket! det stämde in ganska bra tyckte jag!

2006-06-21 @ 17:35:36
URL: http://www.poplockar.webblogg.se
Postat av: Mandi

Well, well. Komsi komsi, into my closet.

2006-06-21 @ 18:53:18
URL: http://pessimistiskboll.blogspot.com
Postat av: Glamourbibliotekaren

Perfect! Jeg elsker grønt, og vesken er en classic! OG jeg er klassisk kreps, obviously :-)

2006-06-21 @ 18:54:43
URL: http://glambibliotekaren.blogspot.com
Postat av: MakeupYourMind

Äntligen är det Kräftans tur. Har väntat i flera månader. Jo jag måste säga att det stämmer verkligen in på mig ialla fall. Ok, kanske inte allt med det mesta. Äger redan en grön klänning i tubtopp och jag tycker om att sminka mig med gröna ögonskuggor. Bekväma kläder gillar jag, och är ingen modeslav. Det där med halsbandet och köpa sina älsklingar igen håller jag också med om. Har vissa plagg som skulle kunna funka flera år framöver för att de är så simpla. Men visst ibland hottas det till. Kräftan är enkel och klassisk. Tråkig enligt mina vänner =)

2006-06-21 @ 19:08:41
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: hotspot

Sara: Ha ha ha, vad rolgit det verkar stämma på en hel del kräftor :) Tack, alltid underbart skoj att få uppmuntrande kommentarer :)
Lisa: Åh en som är insatt på riktigt, nu blev jag nästan nervös ;) Roligt att du tyckte att jag fått till det någorlunda iallafall :)
Sara L: skumt att det verkar passa in på så pass många kräftor, det är nästan så jag börjar tro på horoskop ;)
Tora: Åh, jag hoppas du får halsbandet - håller tummarna :) Det kan ju inte stämma på alla, det vore ju verkligen märkligt! Grattis i förskott :)
Sara: Ha ha, ja det var inte många rätt där, det var ju snarare otroligt att det var så lite som stämde ;)
Annie: Åh vad skoj att du tyckte det stämde ok. Jag blir så glad att folk verkligen ser fram emot mina små horoskop som jag helt amatörmässigt slänger ihop :)
Mandi: Ha ha ha :) :) :)
Glamourbibliotekarien: Åh vad ditt alias är jobbigt att skriva ;) Vad lustigt att det stämde på dig med, börjar nästan tro på horoskop :)
MakeUpYourMind: Ha ha, ja nu var det äntligen dags :) Jag blir verkligen glad att folk ser fram emot att få läsa sina "modehoroskop" :) Åh låter som jag inte har varit ute och cyklat allt för mycket :) Inte tråkig alls...

2006-06-21 @ 19:59:58
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

Tack för shoppingtipsen..Jag älskar verkligen söder och sofo området. Tyvärr såg jag dina tips lite sent och jag orkade ändå inte slänga runt för mycket på stan så det blev en snabbis på stan sen gick jag på Moderna Museet och kollade den suspekta Paul McCarthy utställningen istället. Hittade dock lite prylar på weekday på götgatan... och på H&M såklart ;)

2006-06-21 @ 21:00:09
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Bella

Vilken underbar klänning!

2006-06-21 @ 21:02:17
URL: http://isabella.webblogg.se
Postat av: Sigrid

åh ja! snart är det lejonet- mitt sjärntecken!

2006-06-21 @ 21:28:57
URL: http://www.sigrid.webblogg.se
Postat av: hotspot

Ida: Åh hoppas att tripen till sthlm var lyckad! Åh, har inte varit på moderna på år och dar...
Bella: Visst är den fin :)
Sigrid: Ha ha, ja nu är det inte långt kvar... :)

2006-06-21 @ 21:52:01
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Elin

Jag är en liten kräfta , och visst stämmer det där till viss del ;) Kul läsning !

2006-06-21 @ 22:27:12
URL: http://elihn.blogg.se
Postat av: Liza

Gud vad jag älskar halsbanden från madebyme

2006-06-21 @ 23:32:37
URL: http://fashionistanrone.blogg.se/
Postat av: hotspot

Elin: Skoj! Tack så mycket :)
Liza: Visst är de fina, jag är så glad att jag har ett, vill gärna ha flera... :)

2006-06-22 @ 07:28:37
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Mandi

Nja okej, jag sminkar mig inte mycket. Eller tja, inte alls.
Jag har trånga jeans, men jag gillar anti-fit mer.
Och nej, jag är ingen modeslav.
Men ser jag alltid bra ut? o.O
Och nja, min stil avundas nog inte av någon.
Men..grönt passar jag i tror jag.

Klänningen var för övrigt hur söt som helst.
Hm...borde kanske sy en grön klänning?

2006-06-22 @ 10:31:43
URL: http://pessimistiskboll.blogspot.com
Postat av: hotspot

Mandi: Ha ha, jag tycker att det verkar stäma rätt bra trots allt :) Klart att du alltid ser bra ut!!! :)

2006-06-22 @ 10:36:54
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida-M

Jag är också kräfta, äntligen skriver du om den. Stämmer rätt bra tror jag.

2006-06-22 @ 14:25:02
URL: http://idamariablogg.blogg.se
Postat av: hotspot

Ida-M: Den som väntar på något gott. Jag börjar tro på karriärbyte, hotspot astrolog, ja varför inte... ;)

2006-06-22 @ 14:35:07
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: alma

det är en rolig grej du har med dessa horoskopen, synd att det är så långt till Skytten! fast en sån väska är min dröm också!!

2006-06-22 @ 15:16:32
Postat av: hotspot

alma: Vad roligt att du tycker det :) Jo, men jag säger som jag brukar - den som väntar på något gott...

2006-06-22 @ 18:17:17
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ella W

Jag är inte en kräfta, men men... Det är precis så jag vill se ut på sommaren!

2006-06-22 @ 23:12:27
Postat av: hotspot

Ella W: He he, man får "sno" stilen ändå :)

2006-06-23 @ 09:42:55
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Karoline

Åh, vad jag ælskar Phoeby! Vill ha:) Så snyggt collage

2006-06-23 @ 11:56:36
Postat av: hotspot

Karoline: Ja den är verkligen fin! Tack! :)

2006-06-23 @ 11:59:33
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Karoline

Jag tænkte slå till på den på tradera men samma dag var den borta...fasen! Inte ækta dock...Satsar på rean!

2006-06-23 @ 12:07:08
Postat av: hotspot

Karoline: jag tycker absolut att du ska hålla ögonen öppna på rean, satsa på en äkta så får du schysst läder och kvalitet som håller, modellen är klassisk och kommer alltid att komma tillbaka i perioder.

2006-06-24 @ 20:29:10
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Alexandra

Kräfta som jag är, självklart ska favoritplaggen slitas i evighet. Men grönt? Nja.. Brunt läder är det värsta jag vet :P Jag älskar åtsittande jeans och avskyr långa halsband. Men sen är jag inte den typiska kräftan som tydligen älskar barn och att vårda andra människor :P 50-50 här stämmer på mig :)

2008-01-02 @ 22:06:45
Postat av: Linn

Ja, det stämmer nog rätt bra det där. Jag vill ha dom kläderna. Skulle passa mig finfint och jag skulle trivas i dem också.:)

2008-01-27 @ 19:44:53
URL: http://myownblog.webblogg.se
Postat av: jasmiin

kan inte tro detta e sant liksom det stämer så perfekt gillar myk kläder och e alltid klä mej åt den favorit plagg grönt e min favorit färg alså wow

2009-03-17 @ 20:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links