header to adsLost

26631-513
Jag är långt ifrån ensam om att ha uppmärksamma det totala stilhaveri som vissa av våra tidigare så ofelande  celebs genomgår. Vissa är nästan bortom all räddning medan andras fabläser lätt kan bortförklaras som "dåliga dagar".

Jessica Simpson: Jag har alltid varit övertygad om att Jessica i grunden saknar det vi kallar för "god smak". Hon har med hjälp av stylister och utrustad med ett hyfsat modeintresse
lyckats få till det ett flertal gånger vilket lett till en roll som "stilikon". Jag är dock mycket skeptisk, skulle Jess få bestämma själv skulle hon köra på Britney Spears-stilenSuperslitna bootcut jeans, Rosa cowboyboots och Frottéjuicys för hela slanten.
Sienna Miller: Här har vi ett klassiskt fall av hybris. Sienna korades 2005 till årets Queen of boho men i och med trendens uppgång och fall visste fröken Sienna inte vilken fot hon skulle stå på. Under inspleningen av Factory Girl var hon klart 60-tals inspirerad vilket inte var helt upp åt väggarna men nu vet jag inte riktigt vilken stil det är hon aspirerar på. Hon som var så vacker en gång i tiden. Jag hoppas (även om det kan verka naivt) att Sienna inventerar garderoben, låter håret växa, lägger ner det platina vita håret, dumpar sunk-Jude en gång för alla och blir den stjärna hon en gång var.
Lindsay Lohan: Superstylisten Rachel Zoe har vid flera tillfällen hyllat Lindsays otroliga modeintresse och fantastiska estetik, jag undrar om hon börjar ångra sina uttalanden... Viljan att vara stilbildande är så drivande att Linds tar till alla medel (villig att hänga på sig vad som helst ) för att vara speciell. Det ser inte lovande ut men det som talar till Lindsays fördel är att hon fortfarande kan få till en smashing outfit när det vankas premiär eller liknande, ojämn som 17 men inte helt hopplös.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tack för en otroligt bra och inspirerande blogg! håller med dig i detta inlägg!

Postat av: Little miss T

Flertalet av bilderna kommer man inte åt då det står på getty images att man inte har access dit. Inte så roligt... Annars ett bra inlägg som jag håller med om, speciellt vad det gäller Jessica.

2006-07-11 @ 09:54:17
Postat av: hotspot

Sanna: Vad roligt att du håller med :) Tack för snäll kommentar!
Little mitt T: Åh vad konstigt jag ser alla länkar. Är det någon annan som har samma problem??

2006-07-11 @ 10:00:05
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Nettan

Bra inlägg och jag kan iaf se alla bilder som du har länkat till.

2006-07-11 @ 10:02:01
URL: http://nettisan.webblogg.se
Postat av: hotspot

Nettan: Tack, hm konstigt det verkar funka för de flesta. tack för info :)

2006-07-11 @ 10:10:17
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Lia

jag fick inte upp vissa bilder vid första försöket, men sen gick det vägen.

men vilken konstig hudton lindsay har på "premiär"-bilden. lite för mkt bus där kanske =)

2006-07-11 @ 10:15:49
Postat av: MakeUpYourMind

Jag håller helt och hållet med. Var inne ett tag i Jessica Simpson och köpte t.o.m True Religion jeans. Har väl haft på mig de 3 ggr sammanlagt. Kanske ska sy så att man slipper super bootcuten. Annars är det inte något fel på jeansen.

2006-07-11 @ 10:18:14
URL: http://www.makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: Ida

Nja Jessica S har nog egentligen ingen stil alls. Hon blandar hej vilt utan att veta vad hon gör tror jag. Ibland får hon till det men oftast inte. Nja.. Sienna är bara en överskattad tjej som kopierar en stil som Kate Moss och andra coola britter haft länge.

2006-07-11 @ 10:33:43
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Heléne

Ja, ibland undrar man vad dom egentligen tänker. Du skriver så klockrent om dom! Jag har också alltid undrat varför inte Jessica lägger ner sin cowboy-grej.

2006-07-11 @ 10:40:42
URL: http://twinkle.blogg.se
Postat av: hotspot

Lia: Vad bra att det funkade, jag har varit med om det också ibland "låser" sig liksom bilderna vid första försöket. Ha ha ha, ja det har du rätt i :)
MakeUpYourMind: Ja prova att sy in dem det är ju trisst att ha ett par fina dyra jeans skräpandes i garderoben :)
Ida: Jag håller med Jess har noll koll egentligen. Sienna däremot, jag är beredd att påstå att så inte är fallet. Siennas "gamla stil" tycker jag i motsats till många inte alls var något Kate copycat-stil (kan medge att precis i Sienna-begynnelsen hade hon tydliga Kate influenser men den utvecklade hon faktiskt, enligt mig, en egen stil) att göra, tyckte verkligen att hon hade en egen grym stil där ett tag (som den svarta klänningen med guldshruggen och de stora smyckena, eller den blårandiga klänningen som hon hade i venedig).
Heléne: Ha ha, tack så mycket! Förstå vilken presss osm ligger på dem varje dag när de går utanför dörren, inte konstigt att man krånglar till det ibland. Ha ha, Jass är ju en red neck-woman så hon gillar ju hela cowboy-stilen :)

2006-07-11 @ 10:57:55
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Isabella

Tack för kul inlägg! Men måste dock säga att Sienna miller har aldrig varit en stjärna, en miniroll i alfie och sen känd som judes flickvän. Visst, boho-stilen fixade hon men annars är hon sjukt överskattad. Det enda kändisar behöver göra är att banta ner sig 10 kg så blir de automatiskt stilikoner; vem hyllade jessica simpsson eller trashiga hillary duff innan de gick ner i vikt..

2006-07-11 @ 11:06:14
Postat av: hotspot

Isabella: Ha ha, det ligger mycket i det du säger (vilket i många avseenden är lite sorgligt). Kan verkligen hålla med om att Sienna inte har varit någon "skådespelar-stjärna" men hon såg iallafall ut som en på röda mattan där ett tag :)

2006-07-11 @ 11:07:15
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

Nja.. Sienna jo hon försöker nog hon oxå men man kan ju undra efter senaste tidens cowboyboots och annat suspekt. Jo hon har nog en stil men inspireras nog mycket av folk omkring. Själv har jag aldrig fallit för Siennas stil kanske är det därför..eller egentligen är jag inte så mycket för kändishypen. De är roliga att titta på men jag har helst min egen stil.. fast så tänker nog de flesta får man hoppas.

2006-07-11 @ 11:10:05
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Camilla

Hej! Jag funderar på att beställa en klänning från Juicy (net-a-porter) men är osäker på deras storlekar. Du råkar inte veta hur de är? Tacksam för hjälp. :)

2006-07-11 @ 11:15:49
URL: http://dauphine.blogg.se
Postat av: hotspot

Ida. ja det får vi verkligen hoppas, tycker dock att kändisbilder är väldigt skoj och ibland bra inspiration. Jag håller ju med om att Sienna känns väldigt ojämn och bortsett från en kort period sensommaren 2005 har inte bevisat så mycket enligt mig.
Camilla: Sorry, kan inget om Juicy... Lycka till dock.

2006-07-11 @ 11:22:50
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Michaela

Tjena tjejen! Haha hörru jag råkade nyss skriva ett liknande inlägg om Lindsay Lohan i min blogg innan jag blev påpekad om att du precis skrivit ett sånt. Sammanträffande, helt enkelt. Säg till om det inte är okej!

2006-07-11 @ 11:38:03
URL: http://rar.blogg.se
Postat av: hotspot

Michaela: Ha ha, vad roligt och lustigt (eller kanske ändå inte med tanke på hennes galna outfits på senare tiden)! Måste in och läsa ditt inlägg. Självklart är det ok!!!

2006-07-11 @ 11:43:09
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Racoon

är det okej att fråga vad du gör om dagarna? har du något jobb eller sitter du bara och bloggar? jag får ångest över hur mycket du sliter med denna bloggen och inte får nåt betalt för det, no offence.

2006-07-11 @ 12:15:30
Postat av: hotspot

Racoon: Självklart är det ok att fråga. Jag jobbar som marknadskommunikatör (med kommunikation och marknadsföring) på ett mellanstort företag. Ha ha, så mycket tid tar det inte som folk verkar tro. Jag gör 2-3 inlägg om dagen något kortare (typ dagens outfit som tar 2 minuter att göra och vissa lite längre inlägg som jag oftast gör på kvällar och helger) Kommentarer svara jag på, när jag har lunch (som nu) eller fikapaus (eller när det är allmönt trisst och jag behöver en paus. Ha ha, ha inte ångest för mig, bloggen är ju världens roligaste hobby.

2006-07-11 @ 12:20:17
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Fredrika

Äntligen! PRECIS vad jag alltid har tyckt. Idag blir tydligen vem som helst stilikon, bara man är ung och någolunda snygg... Som Jessica t.ex. En duktig stylist, några lyckade röda-mattan-outfits = Stilikon?
Eller Sienna, visst, boho-drottning, men sen...
Det finns så många andra kändisar som har en betydligt säkrare stil, Chloé Sevigny, Dita von Teese, Kiera Knightley...

2006-07-11 @ 12:24:45
Postat av: Racoon

ja ok, det var ju bra! känns som om du är så seriös med den bara så det vore synd om du inte fick nåt tillbaka.

2006-07-11 @ 12:31:14
Postat av: hotspot

Fredrika: Ha ha, det verkar som om det är flera som delar min åsikter vilket känns skönt. Åh Chloe och Dita är två coola damer!
Racoon: Jorå visst är jag rätt seriös med bloggen men det är det värt även om jag inte får något betalt, jag får ju så mycket rolig, intressant och snäll respons från alla som läser och det är det som är den stora behållningen :)

2006-07-11 @ 12:51:01
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hanna

uss! inte snyggt alls! sienna har nog en söt stil fast den syns inte just nu! ;)

2006-07-11 @ 13:16:29
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Anonym

kul inlägg! du har nog super rätt i det du skrivit. har tänkt på det många gånger, särskilt om jessica simpson. hon har nog inte alls den stilkollen egentligen..

2006-07-11 @ 13:19:23
Postat av: Ina

Oj vad du analyserar folks stiler. Glöm inte bort att de också är människor! ;)

2006-07-11 @ 13:46:24
Postat av: sorbonne

Jag har aldrig tyckt om varken Lindsays eller Jessicas klädstilar. De tillhör strömmen av mainstream kändisar som inte föddes med stilkänsla. De har ett helt team av rådgivare och stylister men kan fortfarande inte lyckas. Men jag tror att anledningen till att de blir stilikoner är att folk i allmänhet inte föds med stilkänsla och därför dyrkas sånna som Lindsay och Jessica.

Sienna Miller hade koll ett tag, men precis som allt annat har hon fallit. Nu kör hon på säkra kort som svart, men blir fortfarande hyllad pga sin gamla känsla.

2006-07-11 @ 14:15:50
URL: http://sorbonne.blogg.se
Postat av: Sanna

Grattis tjejen! Läser det senaste numret av Vecko Revyn och gissar vad man finner på sidan 6 (just sid "sex"): 5 saker jag (läs: Von Sydow) gillar just nu. Hotspot hamnar på andra plats!!! Inte illa! Jätte glad för din skull! Ännu roligare blir det när jag kommer till sid 7 där Ebba berättar att Zara ska öppna i Gbg i september:-). Höll på fälla glädjetårar:-). Ska till Malmö o Köpenhamn nästa månad och Zara finns som vanligt med på besökslistan. Tusen ggr roligare att de kommer att finnas i sin hemstad. Så fortsätt jobba med bloggen tjejen. Man blir garanterad uppskattad för det man gör. mvh SAnna

2006-07-11 @ 14:22:04
Postat av: Thea

Det är synd, Lindsay var ju verkligen påväg uppåt. Mischa Barton har också tappat en del stilpoäng hos mig och den enda som ligger säkert är Nicole även om jag måste säga att det börjar kännas lite tråkigt med hennes stil också.. Samma sak, hela tiden liksom.

2006-07-11 @ 14:55:13
URL: http://mmthea.blogspot.com
Postat av: Styligt

Vad hände med Sienna? I miss her. Jag vet, det har sagts så många gånger förut men jag vill också ha tillbaka hennes gamla coola, inspirerande stil.

2006-07-11 @ 14:56:58
URL: http://styligt.blogspot.com
Postat av: Frida

GRATTIS till VR:s fina ord. Såg det i det nya numret idag, kul, och jag håller med till 100%!

2006-07-11 @ 15:01:37
URL: http://fridaengstrom.blogg.se
Postat av: hotspot

Hanna: Åh vilket underbart sätt att se på det, jag hejar på din sienna-filosofi :)
Anonym: Skoj att du håller med, nej Jess har inte riktigt det som krävs för att leva upp till det epitetet.
Ina: Japp, detta är en modeblogg så det är det jag gör, analyserar mode, men du har helt rätt man ska inte glömma att det är riktiga människor ska försöka vara bättre på att ha det i åtanke när jag skriver mina texter.
sorbonne: Jag är nog benägen att hålla med i mångt och mycket... Skulle dock inte kalla siennas nuvarande stil för säkra kort, jag tycker de är allt annat än säkra, snarare livsfarliga, ha ha ha ;)
Sanna: Ha ha, tack jag hörde det hos Eleonore tidigare idag, blev naturligtvis hur glad som helst så jag mailade Ebba och tackade så mycket :) Det var verkligen på tiden att GBG får en Zara-butik!!
Thea: Håller till viss del med men den enda i "det gänget" som jag tycker håller måtten är söta Rachel Bilson!
Styligt: Ha ha, jag håller med, jag tycker Sienna var grym där en kort period!
Frida: Åh tack så hemskt mycket, blev så glad så!

2006-07-11 @ 15:43:50
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: SANDRA

OKej, jag kommer aldrig åna saker ur Siennas garderob.

2006-07-11 @ 15:45:40
URL: http://www.rensahuvet.blogspot.com
Postat av: Cicci

Håller med dig som vanligt!

2006-07-11 @ 15:50:19
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: madelen

Lindsay är i världens svacka, eller så är hon bara utan stylist i veckan.

2006-07-11 @ 16:11:15
URL: http://pixiebacteria.blogspot.com
Postat av: Andrea

Det är synd att Sienna har floppat totlat.

2006-07-11 @ 16:35:06
URL: http://andrea345.webblogg.se
Postat av: hotspot

SANDRA: Ha ha ha, nej håll dig undan ;)
Cicci: Åh skönt, den dagen du svijer vet jag att jag är ute och cyklar :)
Madelen: Ha ha ha, ja vi får vänta och se :)
Andra: Ja visst är det, jag gillade ju Sienna där ett tag nu känns hon sunkig...

2006-07-11 @ 17:10:07
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ania

Tack för det här inlägget! Trodde jag var ensam om att tycka att det går neråt för dem..såg massa bilder och tänkte wtf orkade inte skapa ett inlägg om det ens =)

2006-07-11 @ 19:40:01
URL: http://aniii.webblogg.se
Postat av: Anne

Ovan tre nämnda är otvivelaktigen dagens mest överskattade "stilikoner". Louis Vuitton doggybags, bootcuts och boobjobs.

2006-07-11 @ 21:33:52
Postat av: Michaela S

Börjar ditt förnamn möjligtvis på E? :o

2006-07-11 @ 23:11:30
Postat av: hotspot

Ania: Ha ha ha, nej du är inte ensam, jag tror att många med oss har börjat höja på ögonbrynen...
Anne: Ha ha ha, jag är benägen att hålla med även om jag emellanåt gillar Lindsays stil
Micharla: He he, nej faktiskt inte, nu blir jag nyfiken varför tror du det?

2006-07-12 @ 07:46:26
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Michaela S

Äsch, jag trodde det var du i senaste numret av Elle! Det var ju en Jacquetta och ett par Acnejeans, men jag var inte riktigt så mycket detektiv som jag trodde då... :)

2006-07-12 @ 10:14:01
Postat av: hotspot

Michaela: Ha ha vad roligt. Eleonore på Ytligheter tänkte på mig också när hon såg hon Ebba Bucht, hon bloggade om det häromdagen. Ha ha, men det är inte jag kan jag försäkra :)

2006-07-12 @ 10:17:55
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Evelina

Jätte roligt inlägg! Det är både tragiskt och roligt att se hur stjärnorna tappar smaken. Och som sagt, jag tror inte på en comeback för Sienna. Hon har gjort sitt.

2006-07-12 @ 16:31:32
URL: http://Linaevelina.blogg.se
Postat av: hotspot

Evelina: Åh tack så mycket. Ja det ska bli intressant att se vad som händer med "poor little Sienna"...

2006-07-13 @ 08:39:47
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links