header to adsNya väskor på Mulberry

Åh, såg precis att Mulberry har fått in lite nytt, förutom nya färger på de klassiska modellerna har de även fått in lite sprillans nya modeller. Ingen kändes väl helt klockren men mina favoriter bland nykomlingarna var ändå helt klart Elgin och Joni. Elgin påminner lite om min Jaquetta...

Kommentarer
Postat av: Weronica

Hi hi! Det känns som om jag förföljer dig med mina kommentarer... Jag är en hängiven Mulberry-fan och mina väskor kommer nästan uteslutande därifrån. Kul med den nya lite mer offensiva designsatsningen. Jag gillar också Elgin skarpt och kom det en Euston trillande efter mig så skulle jag inte tacka nej. Euston känns mer av typen packa för övernattning och inte så mycket vardag. Elgin känns mycket vardagsväska. En mycket användbar modell som jag mycket väl kan tänka mig. Jag tycker också om Ayler, men jag är osäker på om jag verkligen gillar det flätade möstret. Förmodligen kommer det att kännas daterat sedan. Jag såg en bild på en Elgin med en liten flätad
kedja som accessoar - förmodligen rätt nivå på trend för en sådan dyr investering. Men jag nöjer mig förmodligen med min Anabel denna säsong också. Inte så illa faktiskt!!!

2006-01-14 @ 18:09:28
Postat av: Joliana

Jag har lite svårt för Mulberrys nyare modeller, jag trivs bra med min Bayswater i chocolate som hängt med ett bra tag. Din Jaquetta är ju också en rätt klassisk modell som kommer hålla länge.

Däremot Euston i oak är riktigt snygg och passar för alltid, om inte annat till träningsväska el. resbag. Funderar starkt på den.

Postat av: hotspot

Weronica: Det är bara trevligt!!!! Jag hålle rmed om att Mulberrys nya satsningar ä innovativa, men de har ändå Mulberry-känsla över sig. Jag gillar ju det flätade , men man kan nog tröttna rätt fort om det är för mycket.

Joliana: Bayswatern är sååå fin. Eustonen är fin men jag har inte vet inte riktigt vad jag tycker om ränderna, själv modellen är däremot fin.

2006-01-14 @ 22:15:35
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Rex

Nice blogg. ett myller av märkesklickbara länkar
:-)
Var du förkyld den 13:e Jan?:"Här är hostpots favoriter våren 2006!"
I såna fall hoppas jag att jag inte fått något virus.

2006-01-15 @ 03:30:49
URL: http://www.rexgisslen.blogspot.com
Postat av: hotspot

Rex: Tack, ja man gör ju sitt bästa och länkar på som 17. Jag måste vara efterbliven för jag förstår inte kommentaren om förkylningen, men risken att du blivit smittad torde ju vara obefintlig.

2006-01-15 @ 10:17:21
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Michelle

Hej! Jag tänkte fråga dig, du har köpt kläder från Ebay eller hur? Jag är inne på att köpa en tröja därifrån men jag undrar lite över hur det blir med kostnaderna? Om priset för tröjan är 300:- hur mycket mer blir det för att få hem den?
/Michelle

2006-01-15 @ 10:20:19
URL: http://miumiu.webblogg.se
Postat av: hotspot

Michelle: Jag är lite Ebay-rädd, så jag har faktiskt aldrig köpt något därifån, jag har varit nära men det har aldrig blivit av. Så vitt jag förstår mailar man personen som säljer vara när man vunnit så får hon/han säga vad priset för frakten blir (iofs nästan lite sent då när man redan vunnit budgivningen...).

2006-01-15 @ 10:27:31
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Rex

Anledningen till förkylningsfrågan är att det står HOST-spot isället för HOT-spot
;-)

2006-01-15 @ 11:16:56
URL: http://www.rexgisslen.blogspot.com
Postat av: hotspot

Rex: Ha ha, det hade jag inte sett jag får väl korrigera det...

2006-01-15 @ 15:13:49
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Ordbankaren

Nu kom ju detta som jag beskrev, detta med handväskor. (;-)

Har kollat runt lite och kan ju bara hänvisa till den text jag skrev. Vi har alla olika kall här i livet och jag respekterar att vi är olika. Tur är väl det, tänk om alla skrev såsom jag gjorde. Huvaligen!

2006-01-15 @ 18:46:18
URL: http://ordbanken.blogspot.com/
Postat av: hotspot

Ordbankaren: Ha ha ha, ja det var ju typiskt, då hade man precis gjort ett väskinlägg... Ja visst är det tur! Kul att du tog dig tid att kolla lite på min blogg och lägga ett inlägg iallafall :)

2006-01-15 @ 18:56:41
URL: http://hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links