header to adsGammal what's hot and whats not

26631-207

Några av er kanske kommer ihåg denna "what's hot". Jag gjorde den i slutet av hösten men var inte riktigt nöjd med den så den åkte ut vid en bloggstädning. Men den har mognat lite så  jag tycker att den får vara med trots allt eller vad tycker ni?

Upp: Leggings och tights - kommer att bli stort! Är dock inte helt övertygad om att hotspot är tillräckligt modig! OBS! Kombineras EJ med kort jeanskjol eller kort volangkjol!!
Mitten: Louboutinskorna - underbara men, som jag sagt förr, inget varar för evigt, eller?!?!
Ner: De fula fula kepsarna är bara att glömma. Gubbkepsar som läderbögskepsar allt är lika fult!

Kommentarer
Postat av: Laura

Ahhh jag kommer iag køra med tight & leggins till de kjolar som ær liiite før korta før att JAG ska våga gå utan ;)

Postat av: LadyLuck

Ja, du..jag är kluven till tightsen...under kjol är det ok, tillochmed fint..men som man sett nickyhilton springa runt i..hm...du och jag är väl i samma ålder- kanske vi associerar för mycket till "tajts" hysterin i våra unga dagar.
jag hade med rosor på. och en mimmi pigg tröja till...uga!

2006-01-27 @ 15:53:31
URL: http://ladyluck.webblogg.se/
Postat av: sheida

jag älskar svarta tights-trenden! skulle kännas lite konstigt att gå runt i ett par svarta tights utan kjol men om tröjan är tillräckligt lång så...=)

2006-01-27 @ 16:16:56
URL: http://sheidas.blogg.se
Postat av: maja

menar man med leggings liksom strumbyxor utan fot, alltså som slutar vid nedre delen av vaden eller mitt på?
tycker det känns jättemycket "2 år sen", alla hade till jeanskjolar och så, med platta skor till..! ska det bli modernt igen? fasen jag hänger inte med! går mode ut och in SÅ snabbt nuförtiden?!

2006-01-27 @ 16:26:48
Postat av: hotspot

Laura: Ha ha ha, ja det är klart att det känns lättare om man har tight under men just nu känns ju inte superkorta kjolar så hett, eller?
Ladyluck: Ha ha ha, jo tack jag minns! Men jag tror faktiskt att tighsten kommer att bli populära att bära som de är och det värsta är med en lite längre kofta eller en oversize skjorta tycker jag att de tkan vara riktigt fint... Men det är en balansgång!
Sheida: Precis som du säger så tror jag att tightsen under kjol inte kommer att kännas så hett men just till en oversize-tröja eller liknande, snyggt!
Maja: Ja, fast det ska absolut INTE bäras till en kort jeanskjol utan kanske till en stor skjorta eller en lite längre kofta (ingen kjol med andra ord). Samma plagg fast man bär det på ett nytt sätt. Nej du jag vill inte se den korta jeanskjolen-med-tights-under-modet igen

2006-01-27 @ 16:44:48
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: maja

jaha, tack, nu är jag inte lika förvirrad längre!

2006-01-27 @ 17:09:09
Postat av: PrettyInPink

fy fan. skinnkepsar är verkligen skitfult.
Tights med en stor tröjja &skärp i midjan har jag kört några helger nu. Både snyggt & väldigt bekvämt! Jag fick lite kommentarer att jag var 80-tals klädd, men det gör inte mej något, jag är ett fan av 80-talet.
ha en bra helg. Snygg sida btw!
/PrettyInPink

2006-01-27 @ 17:19:12
URL: http://www.prettyinpink.blogg.se
Postat av: Susanna

leggings med stortröja eller kofta är läskigt snyggt,iallafall när man ser det på alla söta kändisar...får se om jag tar modet till mig i vår!

2006-01-27 @ 17:26:44
URL: http://fashionistas.blogg.se
Postat av: Cicci

Ser du att Sofi har skrivit om typ samma saker...bild på samma skor och tights..

2006-01-27 @ 18:10:26
Postat av: Matilda

Jag tycker nog man kan ha till jeanskjol beroende på hur leggingsen & kjolen ser ut och hur man kombinerar i övrigt. Har hittat ett par stickade leggings jag funderar på att köpa. Kanske lite utjtatat med svarta leggings och trashig jeanskjol dock? :p

2006-01-27 @ 21:55:06
URL: http://www.pusspjett.com
Postat av: Matilda

Trodde jag skickade de jag skrev här? Nåväl, skorna är underbara skulle gärna få skickas hem till mig :p

Men leggings är sjysst och kommer ständigt fram och tillbaka verkar det som. Fast man vill se nya kombinationer förstås och gärna slippa trashiga jeanskjolen/volangkjolen, svarta leggings, ballerinaskor/converse just nu och se annat. Men jeanskjol och leggings kan funka! Jag har en outfit i huvudet med mer stickade leggings och en mörk jeanskjol... Få se vart den bär av och kanske visa bild sen.

2006-01-27 @ 22:02:24
URL: http://www.pusspjett.com
Postat av: Matilda

Nu kom den fram.. skickade tydligen det förra jaja, jag förtydligar mig ändå i det andra :P

2006-01-27 @ 22:03:12
URL: http://www.pusspjett.com
Postat av: Linnea

I senaste Elle var det några fina bilder på Tuva Novotny i leggings,stor tröja och klumpiga skor. Jätte fint på henne iaf!

2006-01-27 @ 22:09:43
URL: http://adolfinas.blogspot.com
Postat av: hotspot

Maja: No problem!
Pretty in pink: Tack, en till som har problem med kepsarna! Jag är lite tveksam till 80-tal i dess fulla bemärkelse men jag tror att tights i rätt sammanhang kan funka!
Matilda: Jag har svårt att de det men kanske på rätt person vid rätt tillfälle men just jeanskjol och leggings känns rätt trött.
Cicci: Ha ha, det har jag inte sett har haft fullt upp men ska kolla upp klick imorgon om jag får tid!
Linnea: Jag såg reportaget med Tuva men tänkte inte på leggingsen (hur kunde jag missa?)

2006-01-28 @ 01:12:08
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: sanna

"OBS! Kombineras EJ med kort jeanskjol eller kort volangkjol!!" du säger alltid de bästa sakerna!

2006-01-29 @ 13:43:04
URL: http://sanna.feelthemachine.com
Postat av: hotspot

Sanna: Ha ha ha, ja ibland måste man förtydliga sig för jag vill ju inte att folk ska tro att det är den looken jag menar!

2006-01-29 @ 14:45:32
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

Leggins är schysst använder alltid det till vintern så man kan ha klänning, kjol och shorts utan att frysa. När vi var i London kunde man köpa liknande skor som Louboutin överallt. Tyvärr känns de mindre sköna att gå i än snygga. Klacken är för smal och hög för sveriges klimat och gator ;)

2006-01-30 @ 09:13:40
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: hotspot

Ida: oh, your back! Jag och leggingsen har aldrig riktigt funnit varandra men mitt hjärta börjar smälta... Nej, tyvärr bor vi ju i ett ruttet land vad det gälelr möjligheten att ha snygga kläder. Louboutinsen är hur fina som helst men man kommer nog tröttna på dem så på allt annat så man ska väl inte deppa allt för mycket :) Hoppas ni har haft det bra!!

2006-01-30 @ 09:23:06
URL: http://.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links