header to adsKlippning

Igår spenderade jag nästan 3 timmar hos frisören, jisses. Färg, sling och klippning tar lång tid... Resultatet (jag kommer att göra er besvikna, det blir nog ingen bild) blev bra men inte fab. Färgen blev lite för mörk och jag blev lite nojig på att den drar åt orange (vilket frisören försäkrade mig om att den inte gjorde, men jag är inte så van vid att ha varma guldtoner i håret så det kan bero på det). Klippningen är verkligen fin och det är en sån underbar känsla att ha lite kortare välklippt hår. Frisyren påminner helt klart om  Nicoles men den är aningen längre, nästa gång kan jag nog tänka mig att ta ytterligare lite på längden...

Kommentarer
Postat av: Agneta

Du kommer att vänja dig vid färgen, men det är alltid svårt i början när man har en nya färg. Det är säkert jättefint :).

Postat av: Hilda

Ingen bild?

2006-02-10 @ 07:49:26
URL: http://victimedelamode.webblogg.se
Postat av: hotspot

Agneta: Jag hoppas det men jag hade gärna haft det ett snäpp ljusare. Tack iallafall.
Hilda: Nej tyvärr, jag känner att jag inte är riktigt redo att visa fejjan på bloggen, he he he. Men vi får se jag kanske ångrar mig, he he.

2006-02-10 @ 07:58:21
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: anna

skulle vara kul att se bild! du kan ju alltid sudda bort ansiktet om du inte vill visa det :)

2006-02-10 @ 08:05:27
URL: http://annawii.webblogg.se/
Postat av: ME

hej :)
det blir alltid bättre efter några dagar :) så får färgen en mer naturlig färg , och du kommer bli kanon nöjd !
ha det bra :)

2006-02-10 @ 08:09:32
Postat av: hotspot

Anna: Det är klart, det tänkte jag inte ens på... Nu har jag inte gjort ett dyft åt håret idag men ikväll kanske jag kan ta en bild :)
ME: Hej hej! Det brukar, precis som du säger, "lägga sig" lite efter ett par dagar så precis som du säger kommer det nog att "dämpas" lite. Tack för söt och uppmuntande komplimang :)

2006-02-10 @ 08:21:47
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: Eleonore

Ja, visst är det skönt att bli klippt och färgad. Jag tror, precis som de andra, att du vänjer dig. Jag har guldiga pigment i mitt hår och min frisör får alltid blanda i blått i färgen för att jag vill ha kalla toner. Är livrädd för att det ska se rött ut. Man blir så nyfiken när du beskriver frisyren, men jag förstår helt och hållet om du inte vill visa ansiktet. Ha en bra fredag!

2006-02-10 @ 09:08:04
URL: http://www.jonkoping.nu/ytligheter
Postat av: hotspot

Eleonore: Jag brukar alltid köra på kalla toner också för att undvika att det ska kännas orange men det knepiga var ju att ajg ville ha varma "honungstoner" och då är ju gränsen hårfin... Det kanske kommer en bild senare, jag har ingen kamera på jobbet.. Hoppas du får en bra dag också :)

2006-02-10 @ 09:22:02
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

skönt med ny frisyr va! synd att man inte får se den. Jag menar en fashionista som du kan väl inte bli dålig på bild ;) om du är orolig för guldiga partier kan prova ett shampoo med silveroxid i(hm tror det heter så) som är lila det tar bort och tonar ner röd och gula toner. Matrix har en bra. Använder alltid den efter jag har fixat mitt hår.

2006-02-10 @ 10:02:29
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Laura

Ha ha, jag hade det på precis samma sætt som du nær jag færgade mitt hår ljusare & varmare! Jag tyckte oxå att min færg lutade år orange & hade panik i några dagar. Men færgen lægger sig lite sen & blir mer naturlig. Sen ska man ju vænja sig vid att pløtsligt bli blondie ;) Men nu ælskar jag mina fina varma honingsfærg ;)

2006-02-10 @ 10:16:38
URL: http://auralaura.blogg.se
Postat av: hotspot

Ida: he he, naturligtvis finns det inte en dålig bild på hotspot... Tack för tipset om jag inte vänjer mig så ska jag absolut prova!
Laura: jag var mer blond innan men då var det kallare färger. Det blev lite för mörkt nu och vad det gälelr det "röda" så är det nog precis som du säger bara ovant...

2006-02-10 @ 10:25:17
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hanna

Ååå nu längtar jag verkligen till nästa vecka då jag oxå får besöka frisöre...det ska bli sååå skönt =) Funderar oxå på en Nicole variant på frisyren.

2006-02-11 @ 14:22:10
URL: http://hannas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links