header to adsDagens outfit

26631-222

Så här ser jag ut när jag längtar till helgen!

Brunmönstrad tunikablus:
Filippa K
Brun Slipover/väst: Massimo Dutti
Jeans: Acne Hex
Väska: Mulberry jacquetta
Halsband: Catwalkhjärta från NK Details
Flätat skärp i mörkt läder: Gammalt från InWear
Skor: Bruna Stövlar köpta i London

Kommentarer
Postat av: Weronica

Snyggt! Jag har haft stor testar-morgon med massor av nytt från USA. Beccas krämrouge var bara perfekt! Jag är helnöjd och har aldrig testat något så bra rouge tidigare. Frälst från första stunden. Och så primern från Smashbox! I dag har jag den utan foundation och jag är jättenöjd än så länge. Behaglig konsistens och ger sidenmatt yta. Jag har ingen foundation som jag är nöjd med just nu, så den jakten fortsätter...

Och jag är också helnöjd med mitt jordgubbshalsband! Det är jättefint och man tänker på sommaren direkt. Lång guldkedja och jordgubbe i vitt. Inga skärp från ASOS ännu, men de kommer väl i nästa vecka. Har du beställt? Trevlig fredag!

2006-02-03 @ 10:12:49
Postat av: hotspot

Weronica: Tack! Visst är becca-rouget bra?!?!?! Jag kan inte tänka mig att byta ut det i första hand. Jag är så nyfiken på primern, vilken site beställde du den ifrån (du har säkert sagt det men jag har i sånt fall glömt det). Det är svårt att hitta bra foundation, jag är också på jakt. Högst på "att prova listan" ligger Lancome Photogenic tror jag. Vad skoj att du blev nöjd med halsbandet,d et låter jättefint. Ingen bestälning, fick en skön hastighetsbot på 1600 kr häromdagen så där rök hela shoppingbudgeten för den här månaden :(

Postat av: Weronica

Aj, aj, Hotspot - sköna shoppingpengar det... Jag beställde massor från Sephora, men genom en kontakt i USA som skickade hit sakerna. jag är också sugen på Lancome eller Chanel. Jag var och provade lite förra helgen, men personalen var verkligen usel där jag var och verkade inte ha några grundkunskaper kring smink. Trist! Jag har för mig att du fick massor av tips härom veckan. Jag har skrivit upp dem någonstans och skall snart beställa från Strawberrynet. Kul att testa är det, men också extremt tillfredsställande när man känner att man hittat helt rätt!

2006-02-03 @ 10:24:24
Postat av: hotspot

Weronica: Usch ja tala inte om det... Aha, smidigt att kunna beställa via någon. Ja, jag fick massor av bra tips, Lancome var ett av tipsen som jag fick min vän använder även den och tycker det är super så jag tänkte att den får stå först i kö, annars är jag väldigt nyfiken på Vincent Longo Water Canvas som ska vara bra. Jag vet det är lite hatkärlek det är ju så bra när man hittat den perfekta produkten men de tär samtidigt lite tråkigt för då "behöver" man ju inte prova nya saker stup i kvarten, he he.

2006-02-03 @ 10:39:10
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: caroline

kanske men det är så svårt att hitta det där mitt emellan för man vill ju inte att det ska vara för mycket heller

2006-02-03 @ 13:47:21
URL: http://carolinesblogg.blogg.se
Postat av: hotspot

Carlina: Jag antar att du syftar på klänningen på din blogg. Varför ska det vara mitt emellan, varför ska den inte vara smashing? :)

2006-02-03 @ 13:54:03
URL: http://.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links