header to ads



Make-up match - natural

26631-548

En gammal kategori som dammas av och kommer fram i ljuset...

Make-up trenden inför hösten är bokad - naturligt ska det vara! Det är helt ok att vara blek, läpparna ska inte vara glansiga som en inoljad säl och glöm alla starka skrikiga färger. Hotspot ger sina tips på hur man uppnår önskat resultat:

Basen är A och O när man vill få till den naturliga looken så grunda med att täcka över ojämnheter och prickar av diverse slag (
Laura Mercier Secret camouflage sägs vara super). Om du bara har råd att lägga lite extra pengar på en produkt så rekommenderar jag att du satsat på foundationen (Vincent Longos sägs vara bäst i stan). När du väljer rouge ska du ta ett som ger en så naturlig rodnad som möjligt, alltså inga färgstarka rosor på kinderna (Smashbox Transparencies är helt perfekt för ändamålet, en tunn moussekräm som kan användas på kinder, läppar och ögonlock - sägs ge ett otroligt naturligt och fräscht resultat, ett billigare alternativ är Maybellines dream mousse blush). Satsa på en ögonskugga i en neutral jordton, gärna en som drar lite mot bronze (Beccas creme eye color ger ett magnifikt resultat). Glöm läppglans, matta läppstift är grejen gärna i en ljust rosa/brun ton (Själv använder jag Paul & Joes delvis för att det är bra men även för den otroligt söta hylsan)! Sist men inte minst är det dags för mascaran, välj gärna en ofärgad som även kan användas för att få styr på ögonbrynen (FaceStockholm clear mascara does the trick). Lösögonfranslooken känns inte alls het i höst, men om du måste ha lite färg så rekommenderar jag en brun mascara.

Kommentarer
Postat av: Liza

jag tänker iaf har rött läppstift,skit just nu i vad moset säger. har liksom fastnat för det :)

Postat av: Catwalkblog

det ligger lite jobb bakom att vara naturligt snygg :P Jag älskar Paul & Joes förpackningar.

2006-08-11 @ 15:33:32
URL: http://catwalkblog.blogspot.com
Postat av: Mimo

Catwalkblog: hahaha -_- so true, so true!

2006-08-11 @ 15:55:38
URL: http://mimostyle.webblogg.se
Postat av: Linda

De e så snyggt d där!

2006-08-11 @ 16:38:19
URL: http://blackandwhite.webblogg.se
Postat av: Hanna

sött smink! älskar laura mercier! ;)

2006-08-11 @ 17:29:18
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Kattis

ÄLSKAR Paul & Joes!

2006-08-11 @ 17:55:18
URL: http://splodgy.org/sve
Postat av: Ellinor

Kan man köpa Vincent Longo på COW irl? I webshopen har det ju stått "kommer inom kort" sedan de öppnade.. för länge sedan. Bad :/

2006-08-11 @ 18:32:19
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Mia

Älskar smashboxrouget, lovely färg. Ska man kanske slå till på ett sådant... Förresten har du nån koll på vilken av alla de nya webshopparna som är bäst? Utbud, leverans, priser etc?

2006-08-11 @ 20:23:30
Postat av: Linnéa

oh, va fräscht allt ser ut ;P

2006-08-11 @ 20:26:23
URL: http://hallonmos.webblogg.se
Postat av: Linda

Om man ändå vill ha svarta fransar till den här rena fina looken rekommenderar jag Lancomes Definicils.

Och en fråga till Hotspot, vilka butiker i Sthlm säljer See by Chloe?

Tack för en fin fin modeblogg.

2006-08-11 @ 20:41:17
Postat av: Anna

Vad är det för namn på nyansen av ditt Paul & Joe läppstift? Fin färg! Och härligt collage igen... Hoppas att du hade en rolig fredagkväll!

2006-08-11 @ 21:31:27
Postat av: W

Ha ha - läppar som en inoljad säl :-)! Ett informativt och inspirerande inlägg, även om jag kommer att fortsätta med Duwop :-)!

2006-08-11 @ 22:35:13
URL: http://livingbyw.blogg.se
Postat av: hotspot

Lisa: Jag diggar det röda läppstiftet, snyggt! Klart att du ska köra på det!
Catwalkblog: Ha ha ha, ja det gör ju det... Åh jag håller med de är så fina, mina har fått hedersplatsen i badrummet där de syns tydligt :)
Linda: Ja tänk om man ändå kunde se som hon på bilden sen då.... ;)
Hanna: Ha ha, ja laura är grym!
Kattis: Me too, bäst av allt är otippat nog deras nagellacksremover (stavas det så?)...
Ellinor: Japp Vincent finns i butikerna irl. Ja det är mycket märkligt varför de inte lyckats få upp de produkterna på webben?
Mia: Jag är rejält sugen på smashbox transperencies, tror att det är super! Jag beeställer nästan alltid från blush, jag tycker att de har ett grymt bra urval av varumärken och så känns det säkert och proffsigt, leverensen är alltid överraskande snabb (ca 2 dagar). Annars älskar jag HQhair som har ett sååååå sjukt bra utbud! Den är visserligen engelsk men det går ändå ganska snabbt att få hem sakerna (4-5 dagar). Love HQhair! Vill man köpa produkter lite billigare rekommenderar jag strawberrynet, ameriskansk sida så här tar det ett tag att få hem grejerna och man kan åka på tull men det är helt klart lite rabatterade priser!
Linnéa: ja visst blir man sugen på att blåsa ut sminknecessären och satsa på en helt ny uppsättning :)
Linda: Åh tack för tipset! Ja det finns en del affärer som säljer see by chloe, de med bäst utbud tycker jag är: Skindeep, domain och Åhlens city (sen brukar även Byus ha ett rätt bra utbud ac SeebC). Roligt att du gillar bloggen, tack!
Anna: Jag har paul & Joe i färgen biscuit sucre som kanske är lite för brunt egentligen, läppstiftet på ilden har färgenbruyere som ser urfin ut! Åh tack! Ja kvällen var mycket trevlig - galet vad mycket folk det var på stan!!!!
W: He he, ja ibland alltså... ;) Jag har fortfarande inte testat duwop (skandal!) så mycket produkter så lite tid och pengar... ;) Roligt att du gillade inlägget :)

2006-08-12 @ 10:31:26
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sandra

Jag vill lyckas få till en sådan naturlig look så tack för tipsen :-) Just rougefärger är mest intressant tycker jag :-D

2006-08-12 @ 14:32:49
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: carin

Laura Mercier's Secret Camouflage, fungerar det bra mot blemmor också? Håller det bra under dagen? :)

2006-08-12 @ 15:21:57
Postat av: amanda

om man är brun men vill ha lite rosa läppar, ska man då satsa på ett såndärt läpptstift? det blir ju inte riktigt den nyansen eller..
ser fan lite ut som dom där lite anorlunda modellerna, typ mitt ansikte etc..
aja XD
bye

2006-08-12 @ 20:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links