header to ads



Hot hot hot - Badkläder

26631-324
Övre raden: Pucci, Louis Vuitton, Michael Kors
Nedre raden: Alessandro Dell'Acqua, Chanel, Missoni


Snart är det dags för att på allvar gå ut i butikerna och jaga rätt på årets bikini. Sneglar man på de stora modehusen så ser man åt vilket håll vindarna drar.

Pucci visar en ganska klassisk bikini med bandå-topp, glada färger och det utmärkande Pucci-mönstret. Väldigt fint och fräscht! Överlag dominerar baddräkterna på catwalken men det brukar aldrig riktigt slå igenom bland folket. Louis Vuitton med flera (bland annat
Christian Lacroix och Gucci) visade gulmönstrade baddräkter i blekta toner. Fint som bara den, även om Hotspot har lite svårt att föreställa sig själv i någon av skapelserna... Michael Kors-bikinin föll ner som en bomb redan när jag såg den första gången på catwalk-bilderna och besattheten växte helt klart när Lindsay bar den i en fotoserie i Vanity Fair (helt gudomliga bilder). Skulle säkert känna mig obeskrivligt obekväm i den men för ögat är det en fröjd! Vad det gäller baddräkter kan man ana två trender axelbandslöst som hos Alessandro Dell'Acqua eller assymetriska skärningar som hos Chanel. Frågar ni Hotspot så föredrar hon helt klart det första alternativet. Även Missoni kör på axelbandslöst, så nu är det bestämt - när och om jag ska köpa en baddräkt ska den definitivt vara utan axelband.

En trend som jag inte ens ville visa men som är svår att blunda för är den enligt mig fruktansvärda metallictrenden som bland annat Stella McCartney och Versace visar.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Har drömt om den där Pucci bikini hur länge som helst nu. Den är så fin!

Postat av: hannahsthlm

Åhh..Pucci bikinin är too adorable=)! Michael Kors bikinin är väldigt trendig och snygg på Lindsay, dock kan jag tänka mig att jag inte skulle se lika hot ut i den...=)!

2006-04-06 @ 09:46:58
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: Hotspot

Linnea: Ja, där har vi en bikini som man till skillnad från mycket annat som man ser på catwalken faktiskt skulle platsa på riktigt i sommargarderoben. Härliga färger!!!
hannahsthlm: Jag kunde inte ha sagt det bättre själv :)

2006-04-06 @ 09:52:26
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Lina

Åh, jag gillar missonibaddräkten!

2006-04-06 @ 10:08:20
Postat av: Anna Krimskrams

Michael Kors-bikinin är helt underbar.

När det gäller badkläder så är jag extremt otrendig, jag kör på de modeller som passar min kropp men varierar färger/mönster.

2006-04-06 @ 10:18:27
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: Cicci

StellaMcCartney-modellens ben ser läskigt långt ut i den där baddräkten, usch! Och håller med, den mettalictrenden vill jag också gärna blunda för!

2006-04-06 @ 10:55:45
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Hanna

ursnygga! ;)

2006-04-06 @ 10:57:09
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Hotspot

Lina: Åh, me too!
Anna krimskrams: Jag är nog också rätt traditionell va det gäller bikinisar. fast i vanliga fall är jag rätt blygsam vad det gäller starka färger och stora mönster men min bikini kan gärna vara både mönstrad och färgglad.
Cicci: Troligtvis har modellen galet långa ben och den höga skär gör att de ser ännu längre ut... Åh, skönt en till som inte gillar metallic-badisar.
Hanna: Eller hur! Är lite skeptisk till chanel-varianten men i övrigt - Nice!

2006-04-06 @ 11:01:21
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Fancy Desire

Alessandro Dellacquas baddräkt längst ner till vänster hade suttit fint!

Fancy Desire

2006-04-06 @ 11:42:22
URL: http://www.fancydesire.blogg.se
Postat av: Blanca

Jag tycker mycket om Pucci-bikinin, den passar vid medelhavet. Jag köpte en bikini pa H&M igar. Jag tycker att de oftat är fina och eftersom en bikini slits under en säsong köper jag hellre flera billiga. Den jag köpte var ljusbla med vita prickar och rosett. Mycket söt...fast just nu regnar det.

2006-04-06 @ 13:15:03
URL: http://blancaflor4ever.blogspot.com/
Postat av: Petra

Jag älskar verkligen kors bikinin, synd att midjan är så pass hög bara!
Finns en liknande bikini på zara just nu ; )

2006-04-06 @ 13:18:17
URL: http://shecity.blogg.se
Postat av: Misha

Jag vill ha en bond-brud bikini, om någon fattar vad jag menar. Lite 60-tal över det hela, fast i en modern upptappning. Tips på någon sådan?

2006-04-06 @ 13:32:16
URL: http://endlessnessego.blogspot.com
Postat av: Sanna

Hej! Bara lite nyfiken på om du fått de coola solbrillorna från Shopaholic.se? Jag hade velat ha "övernattningsväskan" från Andrea Breuckner men den var "slut på lager" redan i måndags. Aprilmånad är en himla bra månad att shoppa till sin vårgarderob.

2006-04-06 @ 14:18:47
Postat av: Julia

puccis är ju ingen bandå, det är ju när banden går från mitten av bysten och knyts i nacken!

2006-04-06 @ 14:26:55
URL: http://obsession.blogg.se
Postat av: Emma

Kanske skulle man testa en baddräkt i år:) Gillar Pucci bikinin, perfekt när man ska sola framsidan(om man tar bort banden:),å så är den härligt färgglad.

2006-04-06 @ 14:58:29
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Clara

Å, måste köpa bikini...! Behöver tips!

Ja badräkten ... vet inte om det är min grej? Skulle man kanske testa ;P ?

kolla in min nya blogg, premiär idag..

GRATTIS TILL PUBLICERINGEN I VECKO REVYN :D

2006-04-06 @ 15:22:54
URL: http://lifesbest.webblogg.se
Postat av: Hotspot

lalis. Sorry jag missade först dig... Jag håller med D&Gs är oftast inte jätteupphetsande. Jag håller med bikinisarna från Nelly var fina! Min favorit var nog den sista...

2006-04-06 @ 15:38:11
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hotspot

Fancy: Jag håller med! Den är så fin så den skulle man nästan kunna gå ut i (omman hade samma kropp som modellen då...).
Blanca: Jag håller med, jag köper alltid billiga bikinis dels för att det är roligt att ha flera att växla mellan samt att de precis som du säger slits fort av sol och salta bad.
Petra: Åh, jag gillar ju den höga midjan på bikinin, iallafall i teorin, att själv ha på sig den är en helt annan i historia.
Misha: Jag fattar PRECIS vad du menar. Jag har inte scannat av stan än men återkommer om jag hittar en pärla!
Sanna: Japp jag har fått dem och de är precis så snygga som jag hoppades fast otroligt stora, jag vet inte om de är för stora för mitt lilla huvud eller om det bara är jag som är lite ovan och de egentligen är coolt stora...
Julia: Nej jag är ganska övertygad om att det är en bandåbikini (som iofs ofta kan ha den typen av halteraxelband som du beskriver). Puccibikinin är en bandå-bikini (dvs när det är ett rakt band över bysten, kan kanske vara lite veckat vid bysten).
Emma: Jag är väldigt kluven inför baddräkten,d et kan ju vara grymt coolt och fint att titta på men det skulle kännas väldigt onormalt att dra runt i en baddräkt på beachen... Kanske om man ska iväg och simma på ett badhus eller liknande...
Clara: Åh, det kommer nog att komma många fler bikinis här på hotspot :) Åh, ska naturlgitvis kolla in vid tillfälle, skoj att du börjat blogga! Tack så hemskt mycket, jag är fortfarande stolt och glad :)

2006-04-06 @ 15:52:55
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: tilda

håller med dig!!! usch för metallica!!!

2006-04-06 @ 16:56:26
URL: http://tildadenvilda.blogg.se
Postat av: Martina

Du har väl inte missat den superfina bikinin från Michael Kors som Victorias Secret hade inne förut? Nu verkar den vara slut. Skitsnygg, svart typ bandå med grov guldkedja runt halsen:)

2006-04-06 @ 17:13:02
URL: http://neat.blogg.se
Postat av: Sophie

Jag vet inte om det där med baddräkt är riktigt min grej. Men jag tycker mig kunna se att den börjar komma tillbaka, kanske inte denna sommar men nästa, eller vad tror du?

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-04-06 @ 17:39:18
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Estelle

Chanels var riktigt snygg, men det blir svårt med brännan!

2006-04-06 @ 18:32:15
URL: http://estelles.blogg.se/
Postat av: Hotspot

tilda: Ja visst är det inte snyggt...
Matilda: Oh nej, jag vet PRECIS vilken du menar oc jag har sparat en bild på den i min dator. Löjligt fin!
Sophie: Nej jag är också lite skeptiskt... Det är så svårt att säga för jag tror att många verkligen föredrar bikini framför baddräkt och badmodet känns inte så extremt trendkänsligt så jag har svårt att tro att "alla" skulle springa runt i baddräkt sommaren 2007. Jag tycker dock att det är coolt om det är rätt baddräkt så ser jag någon glida in i en axelbandslös chic liten sak i sommar så kommer jag garanterat höja på ögonbrynen och vara lite impad. Men en mega trend det ahr jag svårt att tro att det kan bli, men man ska aldrig säga aldrig...
Estelle: Ha ha ha, ja det blir nog en väldigt annorlunda bränna...

2006-04-06 @ 19:01:02
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Julia

Ok, trodde en sådan modell helt enkelt kallades för tub-modeller el. liknande.

2006-04-07 @ 10:33:27
URL: http://obsession.blogg.se
Postat av: Hotspot

Julia: Jag kanske inte skulle ta gift på det men jag är ganska övertygad. Det kommer ju från franskans Bandeau som var någon form av band som man knöt runt bysten förr.

2006-04-07 @ 10:54:20
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: fruitcocktail

Åh den är såå fin den där Kors bikinin! MEN en vit bikini och en höga midja skulle nog blir för mycket på min kropp;)

2006-04-07 @ 15:11:36
URL: http://fruitcocktail.webblogg.se
Postat av: Hotspot

fruit: Ha ha ha, det är väl ungefär precis exakt så jag känner och, fin att titta på när den sitter på en stick-figur till modell, mindre rolig att titta på när den sitter på en mjuk och blek hotspot.

2006-04-07 @ 15:55:12
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Karoline

Baddräkten från Chanel är lite cool, föresten så finns en liknande i kakigrön på H&M om några veckor!

2006-04-09 @ 21:46:02
URL: http://thatshot.blogg.se
Postat av: hotspot

Karoline: Chanelbaddräkten är inte min favorit men visst är den lite cool. Jag har dock svårt att se mig själv bära något liknande i sommar, ha ha ha... Det skulle vara en syn för gudarna det ;)

2006-04-10 @ 07:16:35
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: recherche numero de telephone

I need to say extremely thank you for this excellent informations. now i realize about it. Thank you !

2011-05-10 @ 13:08:54
URL: http://recherche-numero-de-telephone.com
Postat av: comment devenir riche

I do accept as true with all the ideas you've offered on your post. They're very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very short for starters. Could you please prolong them a bit from next time? Thanks for the post.

2011-06-18 @ 20:28:24
URL: http://comment-devenir-riche.blog.fr
Postat av: régime rapide

Hello, Neat post. There's an issue with your web site in internet explorer, may check this… IE nonetheless is the marketplace chief and a good section of people will leave out your excellent writing due to this problem.

2011-06-29 @ 21:55:05
URL: http://regime-rapide.co
Postat av: wow gold

Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it,Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

2011-07-23 @ 06:47:39
URL: http://www.wowgoldfine.com
Postat av: Monster beats

It seems that you’ve put a good amount of effort into your article and I want a lot more of these on the World Wide Web these days. I truly got a kick out of your post. I do not have a bunch to to say in reply, I only wanted to register to say fantastic work.

2011-07-23 @ 06:49:16
URL: http://www.ubeatsbydreheadphone.com
Postat av: MONCLER HERBERT

These jackets are packed with excellent material which could certainly not provide your whole body a cooler affect. Thus, know your style style, know your style feeling and get oneself a Moncler to glam your winters. Moncler doudoune, Femme moncler jackets guys doudoune moncler gilet, Moncler doudoune femmeThese jeckets with best excellent will characteristic. at any time you suit on trendy Moncler jackets in winters, you can not break the stamp of owning exceptional personality. The evening grew to be colder and colder with approaching in the direction of the winter. Femme doudoune moncler gilet will enhance the charm of your character using the benefit of keeping your whole body cole according for the seasonal demands. It undoubtedly is perfect for different occasions. Femme doudoune moncler gilet are by much one of the most selected trendy jacket understands what design assertion are all about. These jeckets are coming in style for just about any assortment of sorts of celebration which consist of casual and formal. Doudoune moncler provides you a assortment to ascertain on from. they are in distinctive colorway. It could be not just for the design even although choosing for winter coats, but in add-on for the quality. Moncler doudoune femme is not normal jackets.

Postat av: Folding Sliding Doors

I am so glad to see this pictures o the models on Ram.

2011-10-25 @ 07:06:17
URL: http://www.framelessglassdoorsuk.co.uk/
Postat av: Coach Outlet Online

I'm happy I found this blog ! It's very good and thank you for sharing it !

2011-11-15 @ 10:22:14
URL: http://www.mycoachoutletstoreonline.com
Postat av: recuperer son ex

I am now not positive where you are getting your information, however good topic. I needs to spend a while finding out much more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.

2011-12-03 @ 12:39:30
URL: http://
Postat av: Roselia

I have learn a few just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to make such a great informative website.

2011-12-03 @ 12:40:01
URL: http://maigrir-sans-regime.eu/
Postat av: Paris

Great blog here! Also your site so much up fast! What web host are you the use of? Can I get your associate hyperlink to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol.

2011-12-03 @ 12:40:53
URL: http://www.maigrir-du-ventre.fr/
Postat av: Rina

Wohh precisely what I was searching for, thanks for putting up. Sina

2011-12-03 @ 12:41:25
URL: http://rideaux-occultants.net
Postat av: astrologie en ligne

Good write-up, I am normal visitor of one's web site, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time. Virgina

2011-12-03 @ 12:41:53
URL: http://horoscopegratuit.eu
Postat av: Terrilyn

Wohh just what I was looking for, thanks for putting up.

2011-12-03 @ 12:42:30
URL: http://deguisement-pas-cher.org
Postat av: coach factory outlet

coach factory outlet is famous for the discounts it offers. Latest coach purses and sunglasses can be purchased at discounted rates from this coach outlet store.You can find all kinds of coach bags whatever you chose which one in coach factory outlet online will never be out of fashion. Not only they have many nice and design styles, but also made from the finest leather and fabric.

2011-12-28 @ 03:16:22
URL: http://www.coachfactoryoutletonlinecool.com
Postat av: louis vuitton uk

More and more people can afford louis vuitton uk, not to say they are on sale. Price is not equivalent with value,they own classical style, fine materials, elaborate technique.If you want to catch up to the latest vogue, having louis vuitton Handbags of the latest styles can absolutely satisfy you.Just visit LV outlet webpage and select the most suitable products for yourself.

2011-12-28 @ 03:18:43
URL: http://www.louisvuitton-days.org.uk
Postat av: coach outlet store

In my experience, most people adore Coach Outlet Store or they hate it, there's not much of an in-between. And that's true of most lines that really go for it when it comes to having a point of view-the more personality a bag has, the wider the gulf between the lovers and the haters becomes. If you need to acquire the focus, you need to sustain the coach outlet store online, which with stylish components that will immediately concoct you appreciably more attracting and outstanding.



2011-12-28 @ 04:20:08
URL: http://www.coachoutletstoreonlinelove.com
Postat av: coach outlet

Attention! coach outlet is offering new products at favorable prices for August. Brighter colors, finer looks and newer designs, all bring you a whole new summer. As a fashion and modern lady, you can never have too many bags but Coach, Coach is a great leather handbags brand. coach outlet store online have different look according to different designer concept.



2011-12-28 @ 04:25:22
URL: http://www.coachoutletcoach-outlet.com
Postat av: louis vuitton outlet

The choices are likely to be basically countless seeing that

louis vuitton outlet



occurs with the help of completely new and also incredible concepts once in a while.Fashionable, classical and unique,

louis vuitton bags



are really beautiful. The quantity is limited, hurry to buy one for yourself.

2011-12-28 @ 04:32:53
URL: http://www.louisvuittonoutletbagso.com
Postat av: coach outlet online

I heard of

coach outlet online



through the advertisement when I was shopping. And now I often brow the webpage and buy Coach bags online.The

coach outlet store online



are utilized for formal event in company area that will display your excellent taste.Not only does a briefcase make is easier to carry things.

2011-12-28 @ 04:33:37
URL: http://www.coachoutletonlineuscoach.com
Postat av: louis vuitton sale

Successfully buying products from the louis vuitton sale online now, people can even have handbags as gifts. Time is limited. Just seize the chance.The choices are likely to be basically countless seeing that louis vuitton outlet occurs with the help of completely new and also incredible concepts once in a while.

2011-12-28 @ 04:48:13
URL: http://www.louisvuittonoutletsaletime.com
Postat av: coach factory outlet

No one can deny the shopping at the coach factory outlet is satisfactory. For the low prices and good quality.Coach handbags from the coach factory online are popular now because of the colorful fabric. It is fashionable and beautiful. You can see the opening of the bag like wave, which is its special design.

2011-12-28 @ 04:50:12
URL: http://www.coachfactoryoutletday.com
Postat av: louis vuitton sale

Successfully buying products from the louis vuitton sale online now, people can even have handbags as gifts. Time is limited. Just seize the chance.The choices are likely to be basically countless seeing that louis vuitton outlet occurs with the help of completely new and also incredible concepts once in a while.

2011-12-28 @ 04:54:29
URL: http://www.louisvuittonoutletsaletime.com
Postat av: coach factory outlet

No one can deny the shopping at the coach factory outlet is satisfactory. For the low prices and good quality.Coach handbags from the coach factory online are popular now because of the colorful fabric. It is fashionable and beautiful. You can see the opening of the bag like wave, which is its special design.

2011-12-28 @ 04:54:45
URL: http://www.coachfactoryoutletday.com
Postat av: coach outlet

If you have been to the mall lately and browsed

coach outlet



you may find that a high price tag goes along with just about everything in the mall.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the

coach outlet store online



they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

2011-12-28 @ 06:16:05
URL: http://www.coachoutletonlinestoretime.com
Postat av: louis vuitton uk

The latest fashion collection contains those bags suitable to be worn in both casual and formal environment. We provide the best quality

louis vuitton uk



with the most reasonable price we can offer as you see in our online store.If you want to catch up to the latest vogue, having

louis vuitton



Handbags of the latest styles can absolutely satisfy you.Just visit LV outlet webpage and select the most suitable products for yourself.

2011-12-28 @ 07:41:33
URL: http://www.louisvuittonuk-outlets.org.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links