header to ads



Hitta stilen - Arty Party

26631-333

Jag har alltid haft en dröm om att jag en dag ska bli en skön konstnärsbohem som bor i
Williamsburg, NYC. Hur det skulle gå till låter jag vara osagt då jag totalt saknar konstnärlig begåvning... Men skulle mina drömmar som genom ett mirakel infrias skulle jag se ut ungefär så här.

Solisar: Det finns mycket solisar som faller mig i smaken i vår... Dessa är från H&M.
Klänning: Afrika-inspirerad klänning från Antik Batik
Börs: Jag vill verkligen ha en liten Mulberrybörs som matchar min Annabel och Jacquetta...
Skor: Snygga lackskor från Burberry
Topp: Brun pösig topp från Marc Jacobs
Shorts: TopShop har fattat galoppen och producerar snygga röda shorts på löpande band.

Kommentarer
Postat av: Glamourbibliotekaren

Nice! Williamsburg er et herlig sted!

Postat av: Sophie

Lackskorna va ju att dö för!!!! Hur underbara som helst! Jag älskar lackskor, har både svarta, röda, rosa och massor av andra härliga färger!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-04-11 @ 16:22:07
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: frida

Röda shorts är en rikttig hit & kommer användas flitligt i sommar. Vad tror du om färgade jeans som kommer mer & mer? Har just kommit på hur grymt snyggt & coolt det är! Kul med ngt som vi inte sett på måååånga år! Har även hört i modeskvalret att de kommer slå håt i höst fast i lite murrigare färger.Vilken färg tycker du jag ska satsa på i vår? Är lite sugen på gula...

2006-04-11 @ 16:53:51
Postat av: Sara

Åh, jag har funderat länge på att skriva ett inlägg om min längtan efter en Mulberry-börs. Speciellt den där är en riktig goding!

2006-04-11 @ 17:13:58
URL: http://sol.blogg.se
Postat av: Alva

Toppen var ju alldeles underbar, har för mig att HM har en likadan? aja,söt var den iaf :)

Postat av: Cicci

Den börsen skulle inte jag tacka nej till! Och shortsen var jättefina, måste spana in dem på riktigt!

2006-04-11 @ 18:04:40
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Eva

Hotspot: Kom hem från jobbet nu och läste din kommentar angående ditt val att försöka glömma att du hört att klänningen på Nitty Gritty var 500 kr billigare! Du är för söt..helt rätt..glöm att du någonsin hört om den andra klänningen! Du är jättefin i din klänning! Kram!

2006-04-11 @ 18:14:45
Postat av: Caroline

Jag älskar den där mulberry plånboken!

2006-04-11 @ 18:28:53
URL: http://www.line.blogg.se
Postat av: W

En fin mix av material och färger som verkligen passade temat! Bra jobbat! Jag har stått och klämt på den där börsen några gånger... Den är så fin.

2006-04-11 @ 18:47:14
URL: http://livingbyw.blogg.se
Postat av: Maja

Hotspot, du verkar ha flera styckna Mulberry-väskor. Å den börsen är ju underbar!! Har du ngt förslag på någon snygg Mulberry-väska?? Araline funderar jag på?? Vad tycker du om den?

2006-04-11 @ 19:09:18
Postat av: jennyk

Behöver hjälp.. Har köpt en fantastisk klänning på Zara för endast 600 kr - så snygg är den! Ska ha ett par svarta högklackade skor. Frågan är vad för typ strumpbyxor tycker du jag ska ha till den? svart eller naturell färg? Om det ska vara svart, 10 den eller 20 den? min syster rekommenderade d20 den men tror att det blir alldeles för mycket.. eller?

2006-04-11 @ 19:17:02
URL: http://jennyk.blogg.se
Postat av: Alice

åååååå! Börsen,klänningen och toppen från Marc Jacobs skulle jag ge allt för. :)

2006-04-11 @ 19:29:57
Postat av: hotspot

Glamourbiliotikarien: Visst är Williamsburg underbart! The Diner (en klassisk ameriskansk diner i Williamsburg) är nog ett av mina top 5 favoritställen.
Sophie: Åh, det vill jag lova - själv äger jag inte ett enda par, hm... Jag håller med, de är fiiina!
Frida: Ja röda shorts känns helt rätt! Åh, jag är lite ambivalent vad det gäller de färgade jeansen, jag gillar konceptet men har svårt att se mig själv i ett par. Sponatant skulle jag nog säga att gula är favoriter men om jag tänker efter skulle det nog bli ett par röda för min del. Annars skulle jag absoult kunna tänka mig ett par grå (och då menar jag riktigt grå) till hösten.
Sara: Jag håller med, de är för fina, den på bilden är nog min absoluta favorit som jag varit och klämt på ett antal gånger...
Alva: Det är nog inte omöjligt att H&M har något liknande... Tacksam modell helt i hotspots stil!
Cicci: Visst är den fin. Jag har varit och klämt på den ett par gånger...
Eva: Ha ha ha, det gick hur bra som helst, helt glömt... Däremot råkade jag spilla salladsdressing på hela klänningen på lunchen (SUCK!) så nu är det bara att hoppas på Ariel Ultra! Tack :)
Caroline: Jag med!!!!
W: Åh vad skoj att du fattar känslan med temat. Jag var osäker på om det bara var jag som hade den romantiska drömmen om en chic bohemkonstnär i en ljus spartansk takvånging i NYC :) Åh, jag har också varit och glott på den hur många gånger som helst, den är så fin så fin!!
Maja: Nja, så många är det inte, 3 st varav 1 inte känns aktuell just nu. Araline är fin men min absoluta favorit i år är Martha (åh vad fin den är). Annars är jag sugen på att skaffa mig en Bayswater, den kan kännas tråkig men den är ändå helt underbar...
jennyk: SVARTA, helt klart!!! 20 den helt klart! Jag är lite allergisk mot hudfärgade strumpbyxor, allt eller inget är det som gäller om du frågar mig. :)

2006-04-11 @ 19:34:13
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Jenny

Hej!
Jag undrar lite över Marc Jacobs skor. Det finns några modeller på NK damavdelning, men sigrid berättade om ett par seglarliknande Marc Jacobs som skulle finnas där. Jag vet ej om jag såg dem, men har du sett några seglar-kopie Marc Jacobs någonstans? Skulle du isåfall kunna beskriva dem?
Oj, vilken knasig fråga. Men jag skulle bli glad över svar, eller kanske ett tips på några andra fina "seglar-loafers". Letar som en galning!

Kram på dig!

2006-04-11 @ 20:12:15
Postat av: hotspot

Jenny: Hej! Det är nog de här seglisarna som Sigrid menar:
http://www.shoes.com/product.asp?p=5018886%7EWOMENS%7EMARCJ&sc=WOMENS&variant_id=77895

Jag spanaade in dem för ett par månader sedan och blev som besatt direkt. När de kom in på NK blev jag dock besviken, de är lite glansiga och "spräckliga" i skinnet i verkligheten. Själv har jag köpt vagabonds seglarskor vilket kan kännas lite trisst eftersom det antagligen kommer att vara total inflation på dem i sommar men det är helt klart det finaste billiga alternativet jag hittat so far. Kanske inte så mycket till hjälp tyvärr... Lycka till på segelsko-jakten och tipsa gärna om du hittar något fynd :)

2006-04-11 @ 20:25:25
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Michaela

Hejdär! Såg din och Jennys lilla konversation om seglarskor. Personligen gillar jag verkligen Marc o Polos nya kollektion. Finns några par på NK - jättesöta. Det är lite längre och mer "fyrkantiga" längst fram. På Marc o polo affären i stockholm finns även ett par seglarskor som är supersöta de med. Och Wedins har också rätt okej skor.

Kolla runt lite, det finns ändå ganska många fina skor där ute. Lycka till!
Michaela

2006-04-11 @ 20:38:21
Postat av: hotspot

Michaela: Åh, tack för supertips! Ja många har nog fattat att det är seglarskor som gäller och satsar därför på en egen modell så man ska nog kolla runt innan man bestämmer sig!

2006-04-11 @ 20:41:30
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Tilda

Aaaaah. Börsen! Den är så snygg i sin enkelhet. Klänningen var också kalas. Jag är med dig helt på temat :)

2006-04-11 @ 20:51:34
URL: http://shopblogg.webblogg.se
Postat av: Anna Krimskrams

Åååh, snyggt. Vill ha skorna och börsen. Massor. Tänk om man fick dem i påskägget...

2006-04-11 @ 21:01:08
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: Mary

Åh, nu blir jag så glad! Älskar alla collagen, men är ju en sucker för konstnärsbohem-stilen. Själv hade jag en period när jag ansträngde mig att frammana en aura av franskt trettiotals-bohem. Har inte varit i Williamsburg, men för mig är det extra intressant med take på att jag har hört att det är där de polska och ortodoxa judiska kvarteren finns. Känner du till något om det eller har jag bara fått för mig det?

2006-04-11 @ 21:38:45
Postat av: hotspot

Tilda: Eller hur, skinnet är helt perfekt och jag älskar "stängningsgrunkan". Åh, det verkar som om jag inte var helt ute och cyklade då, skönt :)
Anna krimskrams: Åh, påskägg, det har jag helt glömt bort i alla stress. Undrar om man får något överhuvudtaget... Åh, nu har du satt griller i mitt huvud så jag hoppas på en Mulbbery-börs ;)
Mary: Åh vad skoj att gillar stilen och fattar känslan jag är ute efter. Åh, vad skoj - jag har en look som jag brukar kalla fransk-motståndsrörelse-look som nog är lite den stilen du varit inne på också, stickad basker, kjol mm. Ha ha ha, en själfrände :)
Det stämemr bra, Williamsburg är judiska kvarter och titt som tätt ser man ortodoxa judar på gatorna.

2006-04-11 @ 21:50:58
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Thea

Aaah Hotspot fy va rätt! Jag har alltid önskat att jag kunde vart lite konstnärlig så jag kunde bo i nptt skönt bohemiskt område och dricka svart kaffe hela dagarna och måla... Jaja det kommer ju aldrig hända, men ett überkollage var det iallafall! Som vanligt, jag älskar din blogg!! Men vart är What's hot? Heter den så? Haha iallafall den med pilarna. Har inte sett den på länge, saknar den ;) Hehe kör hårt!! :D

2006-04-12 @ 08:09:34
Postat av: glamourbibliotekaren

Her er min favorittbutikk i Williamsburg - Brooklyn Industries på Bedford av.


http://www.brooklynindustries.com/

De har verdens cooleste t-shirts!

2006-04-12 @ 08:25:10
URL: http://glambibliotekaren.blogspot.com
Postat av: Karoline

Coola shorts!

2006-04-12 @ 08:28:25
URL: http://thatshot.blogg.se
Postat av: hotspot

Thea: Ha ha ha, vad roligt någon som delar samma drömmar :)Roligt att du gillade inlägget och att du gillar bloggen :) Jag vet, det har varit glest emd whats hot mest för att jag inte har kommit på några klockrena, det känns lite som en mellanperiod nu när man vet hur vår/sommarmodet kommer att bli så då är det svårt. Jag ska klura lite på det...
glamourbibliotikarien: Åh, tack för tipset! Hann bara kolla snabbt men såg genast en superfin t-shirt med regnbågsfärger som skulle sitta fint:)
Karoline: Eller hur!

2006-04-12 @ 08:56:59
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ella

Så fin! jag vill har ALLT på listan! särskild klänningen, skorna och börsen!

2006-04-12 @ 10:25:59
Postat av: Blancaflor

Att du saknar konstnärlig begavning tror jag ingen som ser dina kollage haller med om... Jag tycker mycket om stilen, men är lite mer at det sportiga föfattarhallet som i "The talanted Mr Ripley". Vilka kläder!!

2006-04-12 @ 11:51:05
URL: http://blancaflor4ever.blogspot.com/
Postat av: hotspot

Ella: Vad roligt att du gillade sakerna, för det gör jag med :)
Blancaflor: Ha ha ha, tack! Jo men du ska se mig med penna eller pensel i handen som en konstanalfabet går jag lös... Skrivandet ligger nog närmare verkligheten för mig med och att få skriva lite sköna romaner hade ju verkligen inte varit tråkigt det heller!

2006-04-12 @ 12:09:10
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Linnéa

Älskar klänningen och solglasögonen, ett plus att solisarna är så billiga att man kan köpa två, efter som att jag (alltid) slarvar bort mina ^^

2006-04-12 @ 14:07:39
URL: http://Linneaws.blogg.se
Postat av: hotspot

Linnéa: Ha ha ha, ja då är det ju skönt att det inte är ett par brillor i 2000 kr klassen och de är ju lika fina :)

2006-04-13 @ 11:25:35
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: hotspot

Linnéa: Ha ha ha, ja då är det ju skönt att det inte är ett par brillor i 2000 kr klassen och de är ju lika fina :)

2006-04-13 @ 11:25:37
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Kajsa

Jag gillar arty party kollaget!! Mycket inspirerande!

2006-04-15 @ 22:14:21
URL: http://kay.blogg.se
Postat av: hotspot

Kajsa: Åh vad skoj att du tycker det!

2006-04-16 @ 09:52:52
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links