header to adsMulberry rea!

26631-137

Upptäckte att de reade ut min underbara Jaquetta på
mulberry.com i färgerna oak, choklad och svart. Känns lite deppigt, men jag har varit så nöjd med min jaquetta under hela hösten så det gör faktiskt inte så mycket. Jag har hört rykten om att Marina Kereklidou har en jaquetta i oak (precis som jag) vilket känns bra då jag tycker att Marina har utomordentlig smak och stil!

Kommentarer
Postat av: Ida

och så är hon trevlig oxå.. Marina K alltså. Hon var med och visade sina kläder för ngra år sen på en modevisning jag var med och fixade. HOn sa att min outfit var väldigt snygg.. (kul tyckte jag eftersom jag hade sytt den själv) mm är oxå sugen på en schysst mulberry..

2005-12-28 @ 14:06:49
Postat av: hotspot

Ida: Jag som trodde hon var lite smådryg, men det bevisar väl bara att man inte ska tro allt man hör. Nu är jag helt obsessed på att jag vill ha en Phoebe-väska från Mulberry, men två dyra designväskor på ett halvår får räcka, ha ha ha.

Postat av: Ida

tror bara hon är lite lugn och harmonisk... Jag vågar inte riktigt köpa designer väskor.. jag tröttnar för fort ... så det känns som en förstor utgift..

2005-12-28 @ 16:42:09
Postat av: hotspot

Ida: Ja, det är lite dyrt att köpa en väska för 6000-7000 kr och tröttna efter ett par månader. Men det fina med dyra väskor är att de alltid komemr tillbaka på modet så tröttnar man kan man med 99% sannolikhet plocka fram de några år senare och älska den lika mycket igen medan billiga väskor bara känns solkiga och tråkiga efter ett tag, eller det är iallafall vad jag tycker.

2005-12-29 @ 08:02:44
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Sofia

Jag tycker absolut att du ska vara nöjd med din Jaquetta - den är jättefin! Att den reas ut nu tycker jag inte att du ska tänka på - det är ju litet tråkigt, men å andra sidan är har du ju haft stor nytta av den, och jag tror inte du kommer att tröttna i första taget.

Tycker att den är så fin att jag faktiskt själv funderar litet på en Jaquetta!

2005-12-29 @ 10:39:19
URL: http://cashmere.blogg.se
Postat av: hotspot

Sofia: Tack för de uppmuntrande orden! Ja, jag får fokusera på att jag faktiskt har haft stor glädje av den under hela hösten och det får vara värt de pengarna jag "förlorade" på att inte köpa den på rean. Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera den, är nästan sugen på en svart också men så tråkig får man bara inte vara!

2005-12-29 @ 10:54:41
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Kitty

vilken trevlig blogg du har:)*Snygga outfits!Ang,Mulberry soo lovely har själv en jaquetta i puderrosa och en bayswater i Oak...J i Oak är såå söt!Visst blir man beroende!

2005-12-29 @ 11:01:16
URL: http://kitty.blogg.se
Postat av: hotspot

Kitty: Åh, tack så mycket!!! roligt med en fellow jaquetta-ägare! Jag älskar jaquettan! Min senaste obsesson är en mulberry phoebe-bag i chokladbrunt!!!

2005-12-29 @ 11:38:11
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Kitty

aah, Mulberry Phoebe-bag sounds interesting! Måste spana in den!Finns så mycket fint! Är just nu ute efter en portfölj har du några tips? Bör vara ganska rymlig, brun (känns självklart).Funderar på en "The Bridge"...har ej kikat in Mulberrys ännu...

2005-12-29 @ 12:46:02
URL: http://kitty.blogg.se
Postat av: hotspot

Kitty: Det tycker jag verkligen att du ska göra den är sååå snygg! Portfölj är ju inte riktigt my cup of tea så där är jag lite lost tyvärr...

2005-12-29 @ 12:54:50
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: abercrombie fitch

I like this article. It’s so nice .You have got style, class, bravado. I mean it. Please keep it up because without the internet is definitely lacking in intelligence.

Postat av: abercrombie and fitch

I have surrendered my free will to the years of accumulated habits and the past deeds of my life have already marked out a path which threatend

Postat av: monster beats by dr dre headphones

Excellent stuff from you, man. I’ve read your things before and you are just too awesome. I adore what you have got right here. You make it entertaining and you still manage to keep it smart.This is truly a great blog thanks for sharing

2012-03-22 @ 08:52:24
URL: http://www.monsterbeatbydreshop.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links