header to ads



Helgens shopping

Precis som jag befarade så blev det inte många julklappar köpta i helgen närmare bestämt bara en liten futtig en till min mamma. Desto mer blev handlat till mig själv.

Jag började med att kolla in nya
Sturegallerian. Inte mycket att hurra för. Köpte dock en ursöt brun blus med vita prickar på Zara. Sen hittade jag en söt brun klänning från Malene Birger (lite Mischa Barton-inspirerad) som jag bara var tvungen att köpa. 30% gjorde att jag kände att jag var tvungen att slå till även om den fortfarande inte var billig, ångrar mig nästa lite för jag har ju inget öppet köp och det är såå många julklappar kvar att handla.... Ja, ja.

Sen fick jag för mig att jag bara måste ha en beige/brun stickad väst eller kortärmad tröja att ha till min nya Zara-blus så jag hetsade runt hela stan. Till slut hittade jag en fin chokladbrun i tunt tunt stickat material på Massimo Dutti. Slog till utan att blinka.

Sen till Mrs H där en superduktig tjej visade mig lite olika sminkprodukter. Var först intresserad av Duwops cremerouge men hon visade mig Beccas produkter som var helt otroliga. Har aldrig varit särskilt intresserad av ögonskuggor men de ögonskuggorna, puh. Sååå fina! Det blev ett cremerouge, ett läppglans, en creme ögonskugga och äntligen investerade jag i en Rosebud Salve (har nästa tröttnat lite på lukten redan...). Gick med andra ord därifrån betydligt fattigare än när jag kom.....

Utöver detta blev det strumbyxor i massor och söta glöggkoppar med snöflingor från Lagerhaus.

Ooopppss, nu finns det nästan inga pengar kvar till julklappar....


Kommentarer
Postat av: Sofia

Låter som om du också gjorde en massa bra köp! Och en julklapp är ju inte så illa - det jag vanligtvis lyckas med per "runda" ;-)

Är jättenyfiken på kläderna - kommer det bilder så småningom? Klänningen låter fin - vill också ha en brun klänning!

Den bruna blusen med prickar...var det en annan brun blus med vita prickar eller samma som jag köpte? Nyfiken då jag inte kan få nog av brunt med vita prickar :-) Helst vill jag nu ha en brun klänning med vita prickar!

Postat av: hotspot

Sofia: tack för stödet (det kan jag behöva, fick lite ångest över alla pengar jag spenderat på mig själv och inte på julklappar)! Jag hoppas att det var bra köp so far har jag inte använt något av plaggen!

Ta mig tusan, visst är det samma, nu när jag var inne på din blogg och kollade kom jag ihåg att jag sett den på dig och tyckt att den var grymt snygg, den bruna "västen" jag köpte var även den lite lik. Jag måste ge dig all cred, har helt inspirerats av dig men totalt glömt bort varifrån jag fått inspirationen. Ska lägga ut bilder så fort jag hinner. Klänningen var fin men kanske inte egentligen så mycket jag.

2005-12-06 @ 08:29:50
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Sofia

Du kan ju se det om julklappar till dig själv - då fick du ju även litet klappar köpta :-)

Ah, så det var ingen annan top - hade hoppats litet på att det var en annan variant! Är som sagt helt inne på brunt med prickar... Hur som helst kul om man kan inspirera litet! Apropå inspiration så är jag ÄLSKAR jag mitt Narcisse-ljus. Har funderat på att köpa ett till att ha på jobbet :-) Ska nog blogga litet om detta fantastiska ljus när jag kommer hem ikväll. Om jag orkar blogga då - har sånglektion efter jobbet och är redan nu jättetrött (vädret? för litet sömn?).

Kul att du ska lägga upp bilder på köpen!! Ska kanske ta och göra detsamma :-)

2005-12-06 @ 17:28:32
URL: http://cashmere.blogg.se
Postat av: hotspot

Sofia: Ja, det är ett smart trick att slippa lite ångest! Visst är det fint med brunt och vita prickar, skulle gärna vilja ha en söt klänning i något sånt tyg... Ja, Narcisse-ljuset är verkligen grymt trevligt, värt varende krona om du frågar mig! De räcker faktiskt förvånansvärt länge också. Jag tänder mitt ljus nästan varje dag och det räcker ca 3 mån. Just det ja... Jag skulle ju fotat köpen igår, det får bli ikväll!

2005-12-07 @ 07:41:17
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Anna

Hjälp, hur kan du har råd med allt ? ;P

2006-08-12 @ 22:02:52
Postat av: monster beats by dr dre headphones

Excellent stuff from you, man. I’ve read your things before and you are just too awesome. I adore what you have got right here. You make it entertaining and you still manage to keep it smart.This is truly a great blog thanks for sharing

2012-03-22 @ 09:02:22
URL: http://www.monsterbeatbydreshop.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links