header to ads



Frågor och svar

Hittade denna hos too die for, svag för listor....

började blogga som en följd av: Att jag läste mycket andra modebloggar och till slut insåg jag att jag hade så mycket att säga så att det var lika bra att börja skriva en egen blogg.
Favoritplagg i garderoben: Klänningar och koftor, har alldelles för få... Går att kombinera och variera på massor av sätt med rätt accessoarer.
Stilikonen framför andra: Sofia Coppola, fast det finns många med grym stil så det vore dumt att begränsa sig till en.
Favoritbutik: Natalie Schuterman, inte för att jag har råd att handla något (kanske något på rean ibland bara) men allt och då menar jag verkligen ALLT i den butiken är sååå vackert, underbara material, perfekt passform, påkostade detaljer.  Skor, väskor, jackor här hittar du det du läser om i de glossigaste magasinen.
Smultronställe på internet: www.accessora.se Ett otroligt urval av produkter för att vara en svensk site. Inte världens största utbud, men allt de har köpt in är saker man vill prova. Annars är det den danska siten I shop therefore I am som har ett superutbud av vackra second hand kläder. http://www.i-shop-therefore-i-am.dk/
Denna sommar vill jag ha: Klänningar
Drömresemålet: Always New York! Men om jag ska ta någonstans jag inte varit så blir det nog Sydafrika eller St Barts.
Bästa second hand fynd: Ett par prada loafers (använder de inte längre men älskade dem och använde dem massor när jag köpte dem). Eller en Fendi tröja som tyvärr fick fläckar som inte gick bort, buhu.
Bästa second hand affär: Kommer aldrig ihåg vad den heter men den ligger på Grev Turegatan i Sthlm
En sak ni kanske inte vet om mig: Det är mycket ni inte vet om mig...
Bästa kap: En Snygg militärinspirerad mörkblå jacka från Diesel som jag köpte för 50 kr på en outlet. Har använt den sjukt mycket i flera år och fått massor av komplimanger.
Snyggast nu levande kille/ tjej: Svårt, just nu: Jake Gyllenhaal och Charlize Theron (tror jag).
Så mycket shoppar jag för i månaden: Jag har faktiskt försökt hålla koll på det senaste månaderna och jag har inte legat under 5000 so far. På tok för mycket med andra ord...
Skönhetstips: Klipp dig ofta och kosta på dig att färga/slinga på salong.
Motto: Shop til´ you drop

Kommentarer
Postat av: Sofie

Va kul att du svarade på frågorna :) Hoppas fler gör det, så får man lite shoppingtips samtidigt som man får veta mer om er andra :)

Postat av: hotspot

Sofie: Svarar alltid gärna på lite roliga frågor :)

2005-12-01 @ 14:00:47
URL: http://hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links