header to ads2005 Året som gått - Paren det pratades om

26631-107

Kevin & Britney: Valserna kring Kevin och Britney har duggat tätt under 2005. Kevin spenderar alla Britneys pengar (kolla in
kevins klocka) lämnar henne hemma själv med deras nyfödda son medan han går på stripklubb (för att bara nämna ett par av årets skandaler).
Jessica & Nick: Det började med att Nick titt som tätt besökte "mindre lämpliga barer". När sedan rykten om en romans mellan Jessica och hennes motspelare i "The Dukes of Hazzard" (det var mycket som hände runt den filmen, kan det varit en stor PR-kupp??) blommade upp var skilsmässo-siarna i full gång och mycket riktigt innan 2005 var slut hann de tillkännage deras skilsmässa i medierna (lite trisst tycker jag som satt bänkad framför Newlyweds...).
Kate & Pete: Ok, Kate blir tillsammans med någon slusk som spelar i ett mindre begåvat band. Vänenr och bekanta är mycket oroliga att Kate ska dras ner i drogträsket av sin pojkvän Pete. Kate och Pete bryter upp, blir tillsammans igen, bryter upp, blir tillsammans igen (ni minns historien). Som ett brev på posten blir Kate fotad när hon drar ett par linjer på en klubb i London och förhållandet mellan Kate & Pete är för tillfället historia (men för hur länge är det ingen som vet...)
Brad & Angelina: Det gick hett till under inspelningen av "Mr & Mrs Smith" och ett nytt Hollywoodpar bildades, på bekostnad av att Brads äktenskap med Jennifer Aniston går i kras på ett minst sagt otrevligt sätt. Hela Hollywood valde sida Angelina vs Jennifer...

Bubblare: Sienna & Jude (Han var otrogen - det tog slut - de blev tillsammans - hon var otrogen - det tog slut - de blev tillsammans). Katie & Tom - inga kommentarer nödvändiga.

Kommentarer
Postat av: Ussa

Himmlans mycket snack om Moss/Doerthy!

Postat av: hotspot

Ussa: Ja, sen har ju skandalerna duggat tätt under året...

2005-12-15 @ 07:36:32
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Louise

Du glömde Tom Cruise/Katie! :)

2005-12-16 @ 18:39:36
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Camilla

Var Sienna otrogen? Det missade jag..

2005-12-17 @ 17:17:39
URL: http://camilliette.blogg.se
Postat av: Ida

Babyshambles rockar fett! alltså Doherthys band.. dessutom har en schysst stil precis som han brud Kate

2005-12-17 @ 21:18:56
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: hotspot

Louise: det har du rätt i! Jag måste lägga till dem som bubblare :)
Camilla: Jaja, med Daniel Craig efter Judes snedsteg (spelade tillsammans i Layer Cake).
Ida: Nja, där tycker vi nog olika. Före detta brud är det väl om jag inte är helt felinformerad. Stilen kan jag dock hålla me dom är helt ok.

2005-12-18 @ 12:32:40
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

babyshambles är ett 4 plus band helt klart ! fast å andra sidan så gillar jag indiemusik vilket du kankse inte alls gör och då är det inte konstigt om du inte gillar bandet. Pete får kläder från Dior Homme... det är inte illa ;) fast att använda knark är inte så hett förstås.

2005-12-19 @ 15:13:05
Postat av: hotspot

Ida: Nja, jag har väl varit lite av en indie-tjej men musikintresset har fått ge vika lite för modeintresset så störtkoll kan man ju inte påstå att man har nu för tiden... Ha ha ha. Ja Pete har nog helt och hållet Hedi Slimane att tacka för sin stil :)

2005-12-19 @ 15:17:13
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

hm var oxå en indieinsöad brud när jag var ung. Nu så betyder musik fortfarande mycket i mitt liv men mode är nr 1. Fast de båda världarna hör ihop känner jag. Pete har väl egentligen bara en vanlig poppojkestil fast lite dyrare ;)

2005-12-19 @ 16:03:00
Postat av: hotspot

Ida: Håller med musik (och även film) går ofta hand i hand med mode!

2005-12-19 @ 16:06:43
URL: http://hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links