header to ads



Shop London

26631-1360
Åh vad bra det är i London! Här kommer några av mina bästa stalltips.

- Poste Mistress kan vara Londons trevligaste skobutik. Ligger vägg i vägg med
Koh Samui på Monmouth Street. Själv är jag ju så betuttad i de batikmönstrade skorna från Miu Miu så det var de enda jag hade ögon för men visst fanns det många, men dyra, skor på Poste Mistress.
- Agent Provocateur bör besökas om inte annat för att spana in den porriga personalen. Dyrt och svårburet men även om det inte blir någon shopping är det värt att ta en sväng förbi SOHO bara för att spana in den legendariska butiken.
- Browns Focus på South Molton Street är hur bra som helst, bättre än storasyrran Browns rakt över gatan. Ungdomligare och om än svindyrt iallafall billigare än Browns. Kolla även in Browns outletbutik, Labels for Less, längre ner på gatan. Det mesta är skräp men det går att fynda fina saker som tex skor från Alaia.
- Dover Street Market är en butik/marknad utöver det vanliga. På fyra våningar kan man hitta allt från de stora modehusen Lanvin, Nina Ricci, Givenchy, Azzedine Alaia etc till något smalare uppstickare som Anne Valerie Hash, Christian Astuguevieille och Duro Olowu. här finns även en liten men förträfflig vintageavdelning där man kan hänföras av gamla Alaia- och Dior-kreationer.
- Space NK är enligt mig den bästa kosmetik-kedjan i London, bästa butiken är dock den i Covent Garden (om ni frågar mig)
- American Apparel håller på att öppna en ny butik i närheten av Kensington High Street men annars är det butiken på Portobello Road som gäller. Själv drabbades jag av någon form av beslutsångest och kom därifrån tomhänt även om jag planerat att köpa minst ett par saker. Typiskt!

Fler Londontips kommer!

Translation: 6 Favourites in London: Poste Mistress shoe shop, Agent Provocateur, Browns Focus, Dover Street Market, Space NK, American Apparel. There is more to come...

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har faktiskt missat agent provocateur när jag varit i London. Det får bli nästa gång. Man är ju lite nyfiken på den vågade stilen ;)

Postat av: frida h

en fråga; tips på bra gel/kräm som ger glansiga ben? lite mer än vad en vanlig bodylotion ger..

2007-05-14 @ 11:45:42
Postat av: hotspot

Ida: Handla känns kanske inte aktuellt för min del men det är lite kul att bara kolla in skyltfönstret och personalen :)
frida h: Jag har svarat på din fråga i tidigare inlägg...

2007-05-14 @ 11:52:56
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sophie

Nice! Hur länge stannar du? För du får ju inte missa alla bra marknader som finns!:)
Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2007-05-14 @ 12:02:21
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: frida h

min miss! :)

2007-05-14 @ 12:04:02
Postat av: hotspot

Sophie: Jag är hemma igen :) Försökte gå på Portobello men det är katten inge bra längre. Sjuuuuuukt mycket folk, väldgt mycket kiviksmarknad över det hela och spöregn (vilket iofs inte var portobellos fel).
frida h. Ingen fara.

2007-05-14 @ 12:05:55
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: frida h

hmm.. med risk för att verka dum.. :) jag kan inte hitta ditt svar.. hittar bara mina frågor på två olika inlägg men inte ditt svar.

2007-05-14 @ 12:08:33
Postat av: Annailondon

American Apparel finns ocksa pa Carnaby Street som ar lite narmare (oxford Circus) om man inte vill ut till Notting Hill o Portobello Market. Annars ar marknaden pa Brick Lane super, ny design fran nya marken och mkt vintage, ol och god mat. Portobello har ju som sagt forlorat sin charm. Gillar annars Camden Market om man verkligen vill ga pa marknad, men den ar valdigt turistig den med.

2007-05-14 @ 14:09:41
URL: http://www.annailondon.webblogg.se
Postat av: Mikaela O

åå vad bra tips, jag ska ju snart till london :) så jag får checka in

2007-05-14 @ 21:06:30
URL: http://www.miikiiz.webblogg.se
Postat av: hotspot

AmandaiLondon: Åh det visste jag inte, tack för tips!
Mikaela O: Vad kul, hoppas du får det underbart. Fler tips kommer!

2007-05-15 @ 08:59:17
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links