header to ads



Marni, Marni, Marni...

image2238

Jag brukar med öppna armar ta till mig allt som
Consuelo Castiglioni gör för Marni men höstkollektionen övertygar mig inte, inte alls faktiskt. Jag är tveksamt inställd till en en del av mönstren, vissa styles kändes ovanligt osofistikerade och helheten kändes aningen spretig. Visst kan jag gräva fram en del fina favoriter men ser man till helheten är jag något skeptisk.
Som i så många andra kollektioner kan man se tydliga drag från Pradas höst 07, visserligen ligger Prada och Marni tradionellt ganska nära varandra estetiskt men jag vet inte... Håriga kappor?!
Vad det gäller höstens färgpalett råder det dock ingen tvekan - bruna jordtoner som går mot grått. Greige, Taupe, mullvad - har du hört det förr?!

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag älskar det turkosa halsbandet!!

Postat av: Ida

Såg en hårig tröja på secondhand i helgen och tänkte på dig ;) Ja inte att du var hårig eller så men att du skrivit mycket om det ;) Fast den var typ magkort och vit så jag vet inte..

2008-02-20 @ 15:08:21
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Maria

taupe/mullvadsfärgat är bekant för mig från tidigare, gillar såna nyanser :)

2008-02-20 @ 15:44:00
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: http://styleby.blogg.se

Vilka tråkiga färger!!

2008-02-20 @ 16:25:49
Postat av: Lisa

Sjukt tråkig kollektion... Faktist rätt ful om jag får säga så :P

2008-02-20 @ 16:35:14
URL: http://theoneiam.blogg.se
Postat av: M

jag gillar din blogg! du har mer stil och klass pà din jàmfòrt m resten av din "konkurrenter". Nu till min fràga. Har bestàmt mig fòr att ta tag i storstàdningen av garderoben. Hàlften àlskar jag och hàlften anvànder jag aldrig? fast samtidigt kan de vara snygga nàn gàng hàr o dàr.. hur gòr du? tips!!
Tack

2008-02-20 @ 18:01:55
Postat av: Sophie

Jag förstår vad du menar, men jag tror att man inbland måste ge vissa kollektioner lite tid att "växa till sig". Känner bla så inför Pradas senaste visning. Vem vet i höst går vi alla runt med ett melittafilter på huvudet!?;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2008-02-20 @ 19:16:56
URL: http://sophiesfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links