header to ads



What Hotspot Wants from blush

26631-293

På förfrågan listar jag lite grejer som nu står på önskelistan från blush...

Övre raden
Archipelago Sugar Butter White Sugar and Mango:
Jag har aldrig luktat på något så
gudomligt och konsistensen är verkligen krämig som smör, perfekt för mina bleka vintertorra ben. Den här kommer garanterat att beställas!
Aloe Vera deep Cleanser: Jag hatar när rengöringsprodukter inte rengör ordentligt men det är svårt att hitta en djuprengörande cleanser som ändå är skonsam mot huden, jag hoppas att den här cleansern kan vara svaret.
All Purpose Aloe Vera Gel: Nu har jag visserligen bara provat den vid två tillfällen, men "so far so good" så det är inte omöjligt att det blir Ole Henriksen som är nästa man till rakning när det gäller hudvårdsprodukter... Jag gillar gelformen för den återfuktar utan att vara för tung och krämig.

Nedre raden
Essie i färgen Pink Glove Service:
Ny färg som kommer att säljas på blush när som helst. Hur cool färg som helst lite genomskinligt rosa fast ändå inte, perfekt till sommaren. Bilden gör färgen inte riktigt rättvisa.
ModelCo Face Base: Jag är ju lite inne i en primerfas just nu så trots att jag är nöjd med smashbox vill jag prova ModelCos variant som är lite billigare. Har de samma effekt är det ju helt klart positivt om man kan betala nästan en hundralapp mindre.
Eyeko Cream: Eyeko Cream och Eyeko fatbalm är blush absoluta storsäljare och efter att bara snabbt ha provat Eyeko  Cream som är mjuk och fluffig som grädde vill man förstås veta vad som är hemligheten...

Nu är ju problemet bara hur man ska prioritera för beställer jag hem allt detta på en och samma gång så lär jag ju bli ruinerad och det värsta av allt är att listan skulle kunna göras ännu längre...

Kommentarer
Postat av: Linda

Shit, det måste ta hur lång tid som helst att fixa iordning dina kollage i Photoshop. Jag måste säga att jag är grymt imponerad!

Postat av: Hanna

åh! nyfiken på nya essie färgen! ;)

2006-03-09 @ 09:26:42
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Maria

Åh, den där Essie-färgen låter på din beskrivning precis som det Mavala jag köpte i veckan och är supernöjd med "lite genomskinligt rosa fast ändå inte". Dakar heter det, nummer 55, är sådär skönt lite-genomskinligt så att man ser igenom pyttelite utan att det ser dåligt-otäckande ut. Rekommenderas! Och nu har jag ändrat så att du inte "heter Maria" längre ;) Tjipp. (http://maria.slacker.se/img/smink/mavala_dakar.jpg)

2006-03-09 @ 09:52:43
URL: http://maria.slacker.se
Postat av: Eve

Vad jobbar du med om man får fråga? jag älskar smink & kläder & tycker att jag är duktig men detta är fenomenalt! jobbar du inom smink & klädbranchen? eget företag?

2006-03-09 @ 10:35:48
URL: http://babys.blogg.se
Postat av: hotspot

Linda: Ha ha, nja, man får kläm på det och många mallar återanvänder jag ju så då är det bara att lägga in nya bilder, men visst det går ju inte på 5 minutr direkt. Det är verkligen skoj att få så gulliga komplimanger då bloggen verkligen tar upp en stor del av min tid. Tack :)
Hanna: Ja, den var grym! Jag kommer difintivt lägga en beställning på den. Den kommer upp på webben om 2-3 dagar så håll utkik!
Maria: Åh, spännande det måste jag naturligtvis kolla in vid tillfälle! Mavalas flaskor är så smidiga då de inte är så stora! Ha ha, det är ingen fara du får gärna kalla mig Maria om du vill ;)
Eve: Jag jobbar som marknadskommunikatör på ett mellanstort företag men inte alls inom mode/skönhetsbranschen. Jag har ett passionerat förhållande till mode och skönhet och bloggen har verkligen blivit ett sätt att få utlopp för all kreativitet som jag inte får utlopp för i mitt arbete. Tack för supersnäll kommentar :)

2006-03-09 @ 10:43:41
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: hannah.sthlm

åhh..ModelCo:s primer ÄR bra..prova..Chanel:s är awesom oxå..den använder jag just nu!=)!

2006-03-09 @ 10:55:14
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: Weronica

Tack för ett roligt inlägg! Jag gillar denna kategori och blev naturligtvis nyfiken på Archipelago Sugar Butter White Sugar and Mango. Jag har inte hört om märket tidigare, men din beskrivning låter ju mycket lovande. Jag har fått mina duschkrämer från Philosophy och använder nu Amazing Grace. En fräsch ganska neutral doft. Jag är sugen på deras bodylotins också, men är förtjust i kroppssmör.

Essienagellacket låter som något för mig. Jag målar vanligtvis inte naglarna, men den effekten låter perfekt. Och primer gick snabbt att vänja sig vid... Min tendens till lite T-zon under dagen har försvunnit helt och jag kör med Smashbox varje dag. nu gäller det bara att hitta den perfekta foundationen. Och som alla andra är jag nyfiken på Eyekos kräm. Fatbalm använder jag och de är bra.

Tack för ett kul inlägg!

2006-03-09 @ 10:57:54
Postat av: hotspot

hannah.sthlm: Åh, jag har aldrig hört talas om chanels primer, intressant. Det kommer nog att bli en beställning på ModelCos när jag använt upp min smashbox.
Weronica: Roligt att du gillade inlägget och som sagt avr, listan skulle kunna göras ännu längre... Jag hade faktistk inte heller hört tals om Archipelago Botanicals innan blush tog in det märket men det är säkert bra produkter. Ja, det kroppssmöret ska iallafall jag garanterat prova, synd bara att man inte har haft den under hela vintern för det är så här års som riktigt krämigt kroppsmör kommer till sin fulla rätt. Åh, jag är ju så nyfiken på Amazing grace också... Snart kommer jag på riktigt att få sälja min lägenhet och flytta ut på gatan till sommaren för att ha råd med alla produkter jag vill köpa, ha ha ha. Nu har jag inte provat essie-nagellacket på naglarna för jag hade redan mörkt nagellack på mig igår men jag tror helt klart att det är en färg som är värd att prova, den såg verkligen somrig och superfräsch ut! Ja, Eyeko känns det ju nästan som om man MÅSTE prova efter allt snack, ha ha ha. Tack för superkommentar som vanligt, det är så roligt att du engagerar dig så!

2006-03-09 @ 11:51:11
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Weronica

Ha ha! Jag känner mig som en riktig stalker ibland, men din blogg är så bra och jag tycker att det är så roligt att det blir lite interaktivit när du svarar på kommentarerna. Jag läser alltid trådarna efter inläggen för de är också rolig läsning. Jo, produktfreak är bara förnamnet... Det finns så mycket kul att testa hela tiden!

2006-03-09 @ 12:01:24
Postat av: Li

Face Stockholm har en Aloe Vera Gelé som jag tycker är bra.
Om du gillar krämiga kroppssmör så kan du ju kolla in Dream Cream från Lush. En av mina favoriter.
Och Touch Me Cream från Benefit för att den luktar så gott. Jag har riktigt torr hud så jag har det som ursäkt för att jag lägger ner $$$ på massa krämer ;)

2006-03-09 @ 12:03:17
Postat av: Katarina

Hur doftar Eyekos kräm? Mycket/lite gott/illa?

2006-03-09 @ 13:21:37
Postat av: Matilda

jag köpte just eyeko cream, kolla min blogg för recension =)

2006-03-09 @ 14:58:43
URL: http://blanc.webblogg.se
Postat av: anina

Är sugen på att prova Eyeko Cream, kanske skulle ta o beställa.

2006-03-09 @ 16:10:38
URL: http://www.anina.blogg.se
Postat av: hotspot

Weronica: Nej så får du inte känna, det är superroligt när folk berättar om deras erfarenheter och åsikter!
Li: Åh, bra tips! Av någon anledning har har jag lite dålig inställning till Lush produkter, kanske lite orättvist då jag bara provat deras produkter någon gång (och visserligen inte varit så nöjd). Touch me cream från benefit, låter intressant måste genast surfa runt och kolla lite... Ja det är underbart när man har en "giltig" anledning att pendera pengar, ha ha :)
Katarina: Lustigt jag la inte det riktigt på minnet men jag tror att den hade en ganska anonym och diskret lukt (rätta mig någon om jag har fel!)
Matilda: Jag var inne och letade men jag hittade bara inlägget om när du beställt :(
anina: Ja, det kan helt kalrt vara värt att prova den är ju inte sanslöst dyr (även om den inte är budgetbillig).

2006-03-09 @ 16:24:08
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Vanja

Jag beställde en eyeko cream igår, hoppas den kommer snart. Är så sugen på att pröva :)

2006-03-09 @ 16:53:50
URL: http://chubban.blogg.se
Postat av: Vanja

eyko menade jag ju :)

2006-03-09 @ 16:54:42
URL: http://chubban.blogg.se
Postat av: hotspot

Vanja: Åh vad spännande! Blush brukar vara snabba med leverenserna så det borde inte ta allt för många dagar :)

2006-03-09 @ 17:00:53
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Matilda

nej..det ligger där nu..blev fel när jag postade det men nu är den där! =)

2006-03-09 @ 18:07:06
URL: http://blanc.webblogg.se
Postat av: Li

hotspot: vad har du testat från Lush? du kan kolla in sortimentet på www.lush.se. På amerikanska hemsidan (http://usa.lush.com/cgi-bin/lushdb/index.html?lang=en_US) kan du även läsa recensioner innan du köper nånting. Sen finns ju www.makeupalley.com också. Där kan du ju kolla upp Ole Henriksen också.
Sen finns det ju Body Shop också. Hemp Body Butter använder jag när min hud är så torr att inte ens hudlotion med ett lager olja över hjälper.
Öj, jag håller på att dränka dig med mina kommentarer. Men din blogg är bara så bra och väcker produktjunkien i mig ;)

2006-03-09 @ 18:26:34
Postat av: hotspot

Matilda: Nu har jga varit inne och kollat :)
Li: Åh, tack för alla tips!!! Ska kolla in när jag har lite bättre med tid. JA, du det var någon tvål jag provade och någon badgrejs från lush men det var längesedan nu... Det är superkul att få kommentarer och tips så fortsätt med det! Roligt att du gillar bloggen :)

2006-03-09 @ 21:08:49
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Vanja

Nu har min kräm kommit, recension finns på min blogg :)

2006-03-10 @ 18:20:11
URL: http://chubban.blogg.se
Postat av: sunglasses for glasses

?? Nice post.Thank you for taking the time to publish this information very useful!I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post thanks

2011-07-23 @ 02:43:58
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com
Postat av: tory burch us

As a Newbie, I am always searching online for articles that can help me. Big thanks for the useful info

2011-08-12 @ 09:42:52
URL: http://www.tory-burch-outletonline.com/
Postat av: nikereadygo

Snyggt, snyggt, snyggt! Helt uppknäppt under en spetsklänning à la Prada, fantastiskt!

2011-08-17 @ 02:37:48
URL: http://www.nikereadygo.com/
Postat av: tory burch on sale

thanks for your sharing, I appreciate this. keep up the good work

2011-08-30 @ 16:39:38
URL: http://www.tory-burch-outletonline.com/
Postat av: canadagoosejakke2011.com

with a long sleeve you can have different styles with the [url=http://www.north-face-chile.com]north face chile[/url]; You can have a sleeve constructed only of lace, or it can have part lace and part satin/silk or other material the entire [url=http://www.north-face-chile.com]casacas north face[/url] is made of.; You can even incorporate a long sleeve[url=http://www.north-face-chile.com]the north face[/url] to run over your wrist, or have part of it on the back of your hand and connected to your middle finger.Cap[url=http://www.north-face-chile.com/north-face-denali-mujeres-chaquetas-hoodie-1201/]North Face Denali Mujeres Chaquetas hoodie[/url] are always very cute.; They hide the shoulder and what most of us refer to as flabby arms.; You still generally have to ensure your armpits are in good condition because with a cap sleeve there is no guarantee how much people can see when you lift your arm; Cap [url=http://www.north-face-chile.com/north-face-apex-bionic-mujeres-chaquetas-1202/]North Face Apex Bionic Mujeres Chaquetas[/url] are generally made form the same material as the dressc,[url=http://www.north-face-chile.com/north-face-waterproof-mujeres-chaquetas-1210/]North Face Waterproof Mujeres Chaquetas[/url]

2011-09-03 @ 03:56:44
URL: http://www.canadagoosejakke2011.com
Postat av: canadagoosejakke2011.com

with a long sleeve you can have different styles with the [url=http://www.north-face-chile.com]north face chile[/url]; You can have a sleeve constructed only of lace, or it can have part lace and part satin/silk or other material the entire [url=http://www.north-face-chile.com]casacas north face[/url] is made of.; You can even incorporate a long sleeve[url=http://www.north-face-chile.com]the north face[/url] to run over your wrist, or have part of it on the back of your hand and connected to your middle finger.Cap[url=http://www.north-face-chile.com/north-face-denali-mujeres-chaquetas-hoodie-1201/]North Face Denali Mujeres Chaquetas hoodie[/url] are always very cute.; They hide the shoulder and what most of us refer to as flabby arms.; You still generally have to ensure your armpits are in good condition because with a cap sleeve there is no guarantee how much people can see when you lift your arm; Cap [url=http://www.north-face-chile.com/north-face-apex-bionic-mujeres-chaquetas-1202/]North Face Apex Bionic Mujeres Chaquetas[/url] are generally made form the same material as the dressc,[url=http://www.north-face-chile.com/north-face-waterproof-mujeres-chaquetas-1210/]North Face Waterproof Mujeres Chaquetas[/url]

2011-09-03 @ 03:57:32
URL: http://www.canadagoosejakke2011.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links